Архив - Lentata.com

А сега накъде?

А сега накъде?

Та, радваме се, че Бойко подаде оставка, крайно време беше да го няма. Но сега какво? А сега накъде? Както знаем, желанията на народа са последното, с което управляващи (наши, а и техните собствени) биха се съобразявали. Въпреки това, днес в цялата страна беше ветровито, иска ми се да вярвам, че Скорпиънс имат закриващ концерт на турнето на промяната, в което участвахме с тях на уста. Баба казваше: като видиш хубаво, не се радвай, като видиш лошо, не се плаши.

14 November 2016

Как българска треньорка "отглежда" шампиони в спорта? (ВИДЕО)

Как българска треньорка "отглежда" шампиони в спорта? (ВИДЕО)

Социалните мрежи са скандализирани за пореден път. Във видеото ще видите как протича тренировка по гимнастика, предполага се в бургаския клуб "Олимпия". Ръководителката на отбора има меко казано смущаващо поведение към момичетата - освен, че им крещи и обижда, ги дърпа за ушите като форма на наказание с несправянето... Отзивите в социалната мрежа вече са налице - "изрод", "свиня", "да я осъдят"...Така пишат хората, след като видят видеото.

11 November 2016

ФЕОДАЛИЗМЪТ СИ ОТИВА.

ФЕОДАЛИЗМЪТ СИ ОТИВА.

Я да видим какви ПРАВА има всъщност българският президент? И защо ГЕРБ толкова са се нацупили, че не искаме да им дадем И президентсвото, че ни заплашват с предсрочни избори, които ние да им платим, понеже сме много богати. Сред трите най-важни права на президента според мен са: 1) назначаване на върховните съдии! 2) спиране на конфликтни сделки и закони!! 3) защита на границите!!!

11 November 2016

Гражданите срещу ГЕРБ. Случаят "Младост"

Гражданите срещу ГЕРБ. Случаят "Младост"

И в документите лъсват скандални данни. Оказва се, че строител на „общежитието“ ще е фирма, в която преди време управител е бил зетът на кметицата Авджиева. Било уж с конкурс, а как от 5000 строителни фирми е избрана точно тази, никой не обяснява смислено. Георги Кадиев вдига скандал за конфликта на интереси и иска от ГЕРБ да уволнят кметицата, защото „кметът разрешава, зетът строи“.

10 November 2016

Тръмп. Какво се случи?

Тръмп. Какво се случи?

Тръмп спечели повече от необходимите 271 електорални гласа, за да бъде избран за президент формално през декември. Клинтън изглежда ще има малка преднина в „народния“ вот – ще вземе под 200 хиляди гласа повече. Световното левичарство вече дава редовната заявка за това колко несправедлива е електоралната система в САЩ и как не била демократична. За съжаление аргументите им са доста слаби. Първо, това не е прецедент и ще е петият път в историята на САЩ, в който избраният президент не е спечелил народния вот.

10 November 2016

Пост Апокалиптичното бъдеще без ГЕРБ

Пост Апокалиптичното бъдеще без ГЕРБ

ТОЙ положи първия асфалт в българската история. ТОЙ водеше преговорите и отряза лентичките за влизането ни в ООН, НАТО и ЕС. Ако не беше ТОЙ да изгаси големия лондонски пожар от 66-та (1666) ... ТОЙ даде навремето акъл на Хелиос да почне да се върти около центъра на Вселената, който се намира в двора на една къща в Банкя и самият център на Вселената има уникалното свойство да гравитира около един конкретен жител на Банкя , дори ако този човек се движи с джипка по магистралата или върви, почесвайки се с едната ръка, която вечно стои в джоба.

09 November 2016

14 600 дни: ПАНАХИДА НА СВОБОДАТА

14 600 дни: ПАНАХИДА НА СВОБОДАТА

Референдумът за промяна е тест, който, ако не минем - ще се наложи първо да изпратим децата си в чужбина и да се надяваме да се върнат у нас - само за да ни изпратят до гробищата. Трябва да спасим Референдума - три милиона и половина зъзнат някъде в нищетата и мързеливия си страх, вместо да зъзнат на барикадата. Знам, че сте уморени. Знам, че чакате на друг. Но нема да има друг. Вие сте на ред. Вие сте суверена. Те се надяват, че суверенът няма зъби. И сигурно е така.

09 November 2016

Слави: Уважаеми зрители, спите ли, ЦИК извършва чудовищна манипулация

Слави: Уважаеми зрители, спите ли, ЦИК извършва чудовищна манипулация

Много и много български граждани не можаха да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди да гласуват всички хора. ЦИК махна печата от бюлетините. ЦИК махна видеонаблюдението. ЦИК реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума. Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други?! От едната страна народът, от другата - политическата класа и техните слуги!

08 November 2016

По-добре да НЯМА такава държава

По-добре да НЯМА такава държава

А всичко е много просто- този референдум, макар и наречен от мнозина „популистки” е един тест за това колко още можем да търпим. Дали сме мазохисти, дали сме ок едни хора да ограбват държавата, в която живеем, дали ни харесва да гледаме неприятните физиономии на онези 240, които диктуват живота ни - такива неща. Когато следващият път отворите хладилника и той е празен, когато отворите пощенската кутия и ви затрупат сметките, когато вземете заплата и сте на минус...

08 November 2016

Как да си изберем жена

Как да си изберем жена

Гени: добре е жената да е с мешана кръв – например баща филипинец и майка индианка, баба радомирка, дядо норвежец, другата баба да е циганка и съответния дядо – ескимос. С други думи – не дръжте жена ви да ви е селска или втора братовчедка, нищо че римските императори са го правили. Отделно, че с особено любопитство ще наблюдавате на кого ще заприлича детето.

06 November 2016

Не продавайте бъдещето си

Не продавайте бъдещето си

Това е тотална война! Война обявена на обикновения и честен български гражданин. Война срещу имуществото, здравето и достойнството ни! Отрича ни се правото на спокойствие и сигурност, на достойно и нормално съществуване, отрича ни се правото на свобода на мислите ни! И в крайна сметка – отрича ни се дори правото на живот! Това е систематичен и целенасочен геноцид срещу нас. Не продавай гласа си - ти имаш достойнство и си свободен човек. Ако го продадеш , ти продаваш своето бъдеще и бъдещето на своите деца за следващите 4 години.

05 November 2016

Какво, още ли не вярвате, че това е краят?

Какво, още ли не вярвате, че това е краят?

Раждаемостта пада рязко! Европейските народи вече не се възпроизвеждат – числеността им намалява. ЗАПОЧВА УМИРАНЕТО. Без войни, епидемии и глад. Просто жените не искат да раждат. За последен път е било така при упадъка и края на Римската империя. УМИРАЩАТА КУЛТУРА. Ето до какво се докарахме. С всичките тези равенства, свободи, ценности и принципи. С всичките тези видове равенства!

04 November 2016

Журналистът Любомир Кольовски: АЗ, ДЕСНИЯТ ЧОВЕК, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА...

Журналистът Любомир Кольовски: АЗ, ДЕСНИЯТ ЧОВЕК, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА...

ПРЕЗИДЕНТЪТ ТРЯБВА ДА Е ЛИЧНОСТ, а в тази кампания, само той покрива представите ми за ЛИЧНОСТ; защото ДЯСНОТО ПРОСТРАНСТВО има нужда от знаещи, от можещи, от компетентни, от образовани, които не се страхуват да поканят в екипа си по-образовани и по-можещи... защото ЩЕ ГО ДАВАМ ЗА ПРИМЕР НА ВНУЦИТЕ СИ, без да се страхувам, че се налага да крия неговата диплома.

04 November 2016

ПРОЕКТ: НАПРАВИ ДОБРО. Да изгоним ли циганите от село Ветрен?

ПРОЕКТ: НАПРАВИ ДОБРО. Да изгоним ли циганите от село Ветрен?

Селяните са категорични – махайте семейството на Сашка от селото ни, провалиха ни живота. Екипът на Карбовски пък се натъкна на ужасна гледка – две от малките деца в това семейство, оставени самички, заключени, плачещи, голи на цимента в стара барака, без вода и храна, в продължение на часове... После дойде и полиция, и линейка и социалните, които взеха децата временно, за да преценяват родителския капацитет на майката, зарязала ги в тази мизерия... И след всичко това се появи най-голямата дилема на Карбовски и екипа: КАКВО ДА СЕ ПРАВИ?

04 November 2016

Слави към противниците на референдума: Няма да избягате от болката

Слави към противниците на референдума: Няма да избягате от болката

"А искам и лично нещо да кажа на хората, които пищят в момента. Най-силно пищи тоя, дето много го боли. Знам, че много ви боли. Разбирам защо ви боли. Но в случая не ми е мъчно за вас, въпреки че няма да избягате от болката".

04 November 2016

   3   4   5   6   7   8   9   10   

4227 намерени, страница 7 от общо 249


Специален коментар