Архив - Lentata.com

PR на кървав силикон, благотворителност на тъпотата

PR на кървав силикон, благотворителност на тъпотата

Имам новина за вас - дали ръцете, мачкали гърдите на Джулиана Гани ще бъдат същите обаче? Дали мъжете няма да кажат - ми тоя силикон вече съм го мачкал? Не ми е интересн вече, там са ми пръстовите отпечатъци! Вие, госпожице Цицеана Втора Употреба - вие сте богинята на Нехигиеничното и Нецеребралното. Вие сте началото на племето на Анацефалите от Последния ден.

20 May 2017

ПАРАНОРМАЛНАТА ДЪРЖАВА

ПАРАНОРМАЛНАТА ДЪРЖАВА

Войната на паметници и история няма да ви нахрани, деца, ще ви раздели и ще ви направи трупове в кървавата чужда игра на ястребинчета и стражари, партизани и взривени църкви. Всичката история наша е пълна с грехове. Искате да я повторим ли, юроди?! Затворете тая страница. И свършете нещо, а не да ровите във Фейсбука като кофа за боклук и да вадите оттам улики.

19 May 2017

Връзката между ваксините и човешката глупост

Връзката между ваксините и човешката глупост

Всеки трябва да има право да прецака живота си както намери за добре. Правото да постъпваш глупаво е неделим аспект на свободата. Всяка диктатура обосновава правото си да контролира живота на населението с необходимостта от предотвратяване на глупави грешки. Правото да постъпваш глупаво и във вреда на самия себе си обаче е ограничено от едно фундаментално задължение. Задължението да не вредиш на останалите. И отказът от задължителни ваксини е фрапантно нарушение на това задължение.

19 May 2017

Болни ми лежат с атрофирали пишки

Болни ми лежат с атрофирали пишки

Всичко очаквахме само не и да налагате баби по спирките за разсънване. Само не и да ги нападате в гръб, защото не сте пили кафе и ви е изнервено. Но най-вече очаквахме да създавате поколение и брутен вътрешен продукт. Хубави, здрави деца, качествени стоки и услуги – какво друго от млади и прави мъже. Вие обаче болни ми лежите с атрофирали пишки и с амфетаминови мозъци.

19 May 2017

Курумбашев: Да не се спекулира с темата за социалните права, за да се преразпредели пазарен дял при шосейния транспорт

Курумбашев: Да не се спекулира с темата за социалните права, за да се преразпредели пазарен дял при шосейния транспорт

Новият регламент ще се отрази на транспортния сектор през следващите години. Наскоро Съюзът на международните превозвачи у нас се обърна към българските евродепутати със сигнала, че европейският транспортен сектор е под жесток натиск заради нови правила, установени в Германия, Австрия и Франция, които налагат изключително голяма административна тежест върху чуждестранните фирми. По този начин се създават предпоставки за сериозно нарушаване на свободното движение на стоки и услуги.

18 May 2017

Богатият човек в България...

Богатият човек в България...

Дотогава богат човек в България е този, който минава със седем джипа охрана, има пауни в хола си, изкоренява живи дръвчета, за да ги замени с изкуствени фиданки и подарява на детето си проститутки за 16-ия му рожден ден. На сина. На дъщерята за бала силикон. Естествено, отебал е жена си, за да я смени за скъпохарчеща корица на Плейбой. И да, това е богатият човек в България. Според масовата представа.

18 May 2017

Имаме сериозен проблем

Имаме сериозен проблем

Най-заразното и най-опасното – стои наоколо и наблюдава. Неговото име е безразличие, апатия, страх, безотговорност. Тази зараза поразява хора без значение от пол и възраст и се състои в тотална умствена и емоционална парализа. Превърна се в стандарт да наблюдаваме инциденти и престъпления. Да гледаме безучастно или да снимаме тайно (също и явно). Да не правим нищо, защото не е наша работа, не искаме да се замесваме или очакваме, че някой друг ще се намеси, за да спим по-спокойно, ако още е останала съвест, която да ни буди.

18 May 2017

26-годишен плюе и рита в гръб пенсионерка! И никой не помръдва... (ВИДЕО)

26-годишен плюе и рита в гръб пенсионерка! И никой не помръдва... (ВИДЕО)

Можете да видите кадрите - освен престъплението там си личи и тоталната обществена безпомощност, в която се намираме. Един 26-годишен тормози 72-годишна пенсионерка, която е сред хора, които също се страхуват. И всички си мълчат и не мърдат. Затова властта е в ръцете на простотията и на примитивните.

17 May 2017

„Един пояс – един път". А България я няма…

„Един пояс – един път". А България я няма…

По същото време в Китай започна и се провежда международният форум "Един пояс - един път". В него лично участват десетки държавни и правителствени ръководители, делегации от цял свят на равнища най-отговорни министри, ръководители на основните световни организации, на финансови и икономически глобални организации и съюзи... А България я няма!

16 May 2017

БЛАГОДАРЯ ТИ, КРИСТИАН КОСТОВ

БЛАГОДАРЯ ТИ, КРИСТИАН КОСТОВ

Благодаря му, защото той даде възможност за няколко минути светът да чуе за България нещо по- различно от проституция, наркотици и корупция. Защото макар да е на 17 успя да остави цялата жлъч и простотия около участието му зад сцената и да ни представи достойно. Защото за част от вас може да е проруски „урод”, изчадие” и т.н., но за мен е повече българче от онези 10-годишни свръх мъжаги, които възпитавате в домоведе си, а накрая я набият, я убият съученика си.

15 May 2017

Бивши и настоящи скъпоценности

Бивши и настоящи скъпоценности

През диктатурата на пролетариата: Или учиш, или работиш - трето положение няма. Нямаш право на частна собственост - само на лична. Партията не греши - човек може да сгреши, но партията - никога. Империализмът, капитализмът, монополизмът, милитаризмът - са лоши. Социализмът, комунизмът - са добри.

14 May 2017

На днешния ден е роден генерал Вазов!

На днешния ден е роден генерал Вазов!

На днешен ден е роден един от най-достойните представители на фамилия Вазови - генерал Владимир Вазов, постигнал една от най-големите победи на българската армия край Дойран преди 100 години. 1868 г. Роден е Владимир Минчов Вазов – български офицер, генерал-лейтенант, брат на Георги и Иван Вазови.

14 May 2017

Тасос – в сърцето на рая

Тасос – в сърцето на рая

Странно е, че гръцкият остров Тасос е толкова близо до нас, а все едно стъпвате на друга планета. Или сте си купили билет към рая. За 3-4 часа път с кола се стига до Острова, възникнал още 7-ми век преди Христа. Името си това място взима от финикиеца Тасос.

13 May 2017

България. Деца, не сте добре дошли!

България. Деца, не сте добре дошли!

Тук не ни е нужна „Ислямска държава“ - ние сами ще се унищожим. Тук, ако родителят не успее да утрепе детето си у дома, някой негов съученик ще свърши тази работа в клас. Тук, както се родиш - някоя акушерка ти шибва първи шамар ей така, защото има да плаща ток, вода, данъци и осигуровки и за това е принудена да работи, докато мозъка й прегрее. Когато започнеш да живееш в абсурд, се научаваш и да го оправдаваш.

13 May 2017

Защо във все повече български училища се вее американското знаме?

Защо във все повече български училища се вее американското знаме?

Читателят, който ни изпрати снимките пише още – „ Изпращам снимките по повод това, че все повече в българските училища започвам да виждам американски знамена. Директорката на тази наша елитна гимназия беше помолена да махне американското знаме, но не го направи. Същият случай имаме и със 7-мо Училище в града но там знамената са във физкултурния салон.“.

12 May 2017

Кои сте вие, че да ме съдите?

Кои сте вие, че да ме съдите?

БХК за пореден път дезинформират в своя полза обществото. Не съм осъден за дискриминация. В частно дело на Първа инстанция любезната съдийка просто е намалила претенцията на един гей правозащитник цели десет пъти. Ще има и други инстанции.

12 May 2017

По-висока заплата, по-добър учител.

По-висока заплата, по-добър учител.

Вече рядко се среща наем под 500. Вече рядко има сметки под 75 лв. Но и да няма, ангажимент към наем - кажете ми, ако човек разчита само на този доход, как по-точно, би живял? За храна и текущи разходи. Никаква възможност за странични разходи и ненужни харчове като дрехи, завдения, театри, разходки, екскурзии. Малко радост извън рамките на хола и телевизора. Хайде сега кажете ми – как човек, който работи за битовия си минимум, очаквате да бъде отдаден и удовлетворен от работата си?

12 May 2017

   3   4   5   6   7   8   9   10   

4663 намерени, страница 7 от общо 275


Специален коментар