Архив - Lentata.com

Моля, оповръщайте ни Черноморието

Моля, оповръщайте ни Черноморието

Няма друга държава, в която така изобщо да не виреят правила и забрани. Няма друг свят, в който така да се поощрява съсипията. Това лято пак ще четем за туристи в болница, летящи телевизори, пребити тийнейджъри, запалени палми и какво ли още не. Това са ни атракциите. Като за без пари... Моля, оповръщайте ни Черноморието и тази година. Има две баби, които гледат внуци и няколко бизнесмени, които събират за остров. Не се безпокойте. Морето ще изчисти.

14 June 2017

Facebook REBEL

Facebook REBEL

Фейсбук ми е нужен, защото не цъкате директно в сайта Лентата, който няколко НПО-та искат да забранят. Вие цъкате на профилите. Нещо като пощата между нас да е в ръцете на фашистите. Няма как, пак ще я ползваме. Но искам да ви попитам как е възможно да те спират да говориш на определени теми, а за други - ебавката да е безкрайна. Само това искам да попитам вас, които влизате в електронното русло.

14 June 2017

14 юни. Три години от протестите.

14 юни. Три години от протестите.

"Само като си спомня колко надъхана бях срещу милиарда на Орешарски, мътните клаузи на Южен поток и заиграването на руснаците с неизмиращата измет от висшия ешелон на БСП, ДПС и Атака. Откъде можех да знам, че само след половин година с шок ще установя, че една част от лицата на протестa са осребрили няколкомесечното си участие в него по-добре и от партизанин след 9-ти септември."

14 June 2017

За мъртвия Даниел от Шумен. И как оставихме един живот да си отиде…

За мъртвия Даниел от Шумен. И как оставихме един живот да си отиде…

Не ми стана ясно какво още е нужно, освен това, че Даниел виси от 6-ти етаж, за да решат, че има намерения да скочи... Разбрах, че 100 метра от блока, в който е Даниел стои баба му. Възрастната жена беше седнала на един стол, който и бяха дали съседите и плачеше. Плачеше и се молеше тя да умре, а внукът и да слезе жив и здрав. Огледах се дали под самия блок няма пожарникари, които да са в готовност с платнище, но не видях никой.

13 June 2017

В ЗАЩИТА НА ПЪРВАТА ДАМА

В ЗАЩИТА НА ПЪРВАТА ДАМА

Първата дама си има проблеми и трябва да бъде поздравена за това. Нейното послание е просто - щом рекламирате себе си на площада като ролеви модел в сексуалността - бъдете отговорни и кажете нещо за предпазните средства и половите болести. О, ние забравихме, че вас СПИН не ви лови. Вие сте на власт, вие сте на мода, вие сте Живков-гей, на когото не бива да се правят забележки. Малки розови Сталин-гей и Хитлер-гей.

13 June 2017

Защо затвориха с полиция софийското метро?

Защо затвориха с полиция софийското метро?

На снимките се вижда метро станцията при Софийския Университет в София, която е затворена и обградена от полиция. Официалното обяснение е "технически причини". Обаче, количеството полиция и хората с маски от снимките подсещат, че причините едва ли са просто технически...

12 June 2017

Меко и отворено

Меко и отворено

Това мерене на думите е част от играта на сектантите, но на мен не ми пречи да употребявам и други думи, езикът е така многолик и многопластов – това, което те не осъзнават много добре. Искам да кажа, че и на техен терен пак ще ги бием. И на белот ще ги бием, даже модераторите на играта да са им раздали четири валета с четири деветки. Щото са слаби играчи и не разбират докрай какво им казвам. Истината с голямо И може да бъде само една и те не са на нейна страна.

12 June 2017

Бързи новини. Мей, Макрон и пуйки за Коледа.

Бързи новини. Мей, Макрон и пуйки за Коледа.

Движението „Гейове против шарията“ е организирало честване на годишнина от стребата в Орландо. Активисти на LGBT (лесбийки, гейове, бисексуални и травестити) са заявили, че това е проява на ислямофобия. Очаква се яростен отпор, чрез контра-протест, на движението „Обединени против омразата“. Съм в трепетно очакване шариатът да бъде широко наложен, за да стана наблюдател, как пуйките гласуват за Коледа - времето, когато печени украсяват празничната трапеза.

12 June 2017

Безумието на евроатлантизма: Да подкрепим Ислямска държава?!

Безумието на евроатлантизма: Да подкрепим Ислямска държава?!

Та, драги педерасти, на девети юни 2017, ваш евроатлантически „партньор“ (четете „ваш шеф и финансов спонсор“) в Американския конгрес открито подкрепи и изяви тезата си, че атентатите в Иранския парламент и убийството на невинни хора от Ислямска държава не са лошо нещо и е добра идея да се ПОДКРЕПИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА срещу Иран.

12 June 2017

LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.

LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.

Педерастите ми забраниха Аполинер. Точно те, мамка му. Осъзнавате ли, че много цитати от вашата любима книга – „11 000 камшика (Или похожденията на един принц)“ - ще са невъзможни, заради новите стандарти. В тези стандарти всеки може да чука всеки, всеки може да чука всичко, но не бива да се говорят мръсни думи. Осъзнавате ли?! Мястото, където грехът е норма, свободата ще е невъзможна. Това осъзнах. Ужасно е.

11 June 2017

Въпрос към феновете на Борисов: Не ви ли е срам?

Въпрос към феновете на Борисов: Не ви ли е срам?

Цинизмът му не спира до тук - той сравни тази катастрофа с коледните надбавки на пенсионерите. Искам да попитам всички фенове на този човек: Не ви ли е срам, че премиеринът, който подкрепяте, говори за пари, когато става дума за загинали хора?

10 June 2017

Един преход, който не успяхме да извървим

Един преход, който не успяхме да извървим

Тогава, когато след дългия комунистически режим върнаха правото на българина да МЕЧТАЕ! И той почна да мечтае. Мечташе да бъде Жоро Илиев, а животът му да е „Секс, наркотици и поп-фолк”. И повярвайте ми, до ден днешен можеш да чуеш набор 95 да разказва как е пил с Жоро Илиев на Слънчака. Ма какво точно е пил с Главния, когато е бил на 7 години не се уточнява…

10 June 2017

Насърчава ли папата гейовете?

Насърчава ли папата гейовете?

Когато папа Франциск казва, че не осъжда гейовете, той всъщност повтаря един от най-важните принципи на християнството: „Християнинът мрази греха, но обича грешника“. Така спазва основния закон на Новия завет – закона за любовта[1] – и същевременно се въздържа от греха на осъждането, защото само Бог може да съди, тъй като само Той знае всичко. В известната молитва на св. Ефрем Сириец, същата, която се чете всяка вечер по време на Великия пост, се казва: „Ей, Господи Царю! Дарувай ми да виждам моите прегрешения и да не осъждам моя брат…

10 June 2017

Българското самосъзнание няма граници

Българското самосъзнание няма граници

Не трябва и не може да се отказваме от цели наши общности, като ги оставяме да се оправят сами, отвъд границите на България. Тези хора учат и знаят езика ни, чувстват се част от историята ни и няма никаква причина вие да се вълнувате, когато почитате Левски и с химна ни, а те не. Но щеше да е страшно глупаво, ако нямаше кой да се грижи да приобщава тези хора. И не става дума единствено за Алабния и българите там. Това е само пример.

09 June 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

4663 намерени, страница 2 от общо 275


Специален коментар