Архив - Lentata.com

Един мъж откровено за българката

Един мъж откровено за българката

Вие мили принцеси имате хиляди последователи в социалните мрежи, защото профилът ви може да бъде сбъркан с каталог за елитни проститутки. Там демонстрирате скъпия си живот, докато броите лайковете си от квартирата в Студентски град. Вие не създавате семейства, защото все чакате истинския мъж, а в замяна давате само едно фалшиво тяло. Накрая си купувате скъпо кученце, което обличате в детски дрехи, кръщавате го по нелеп начин, като Гучи, Версаче или Шанел, но...

09 June 2017

Благовест Асенов:  Прави се опит нормалният, родолюбив българин да е дискриминиран, заради едно малцинство!

Благовест Асенов: Прави се опит нормалният, родолюбив българин да е дискриминиран, заради едно малцинство!

Lentata.com разговаря с Благовест Асенов от „Национална съпротива“ за това – защо се създава това напрежение в съботна София, какво всъщност целят с тяхната кампания – „Да изчистим боклука на София“, защо според тях не трябва да се провежда гей прайд и какво отговарят на обвиненията в агресия, хомофобия и нео-нацизъм.

09 June 2017

Бързи новини. Висящ парламент.

Бързи новини. Висящ парламент.

Тереза Мей е заявила, че няма да подаде оставка, но денят още не е свършил. Очаква се в 12.30 по Гринуич, тя да се срещне с Кралицата, за да получи одобрение за ново правителство. „Висящ“ Парламент, неясно бъдеще за брексита, разединеност, надвиснала опасност от ежедневен тероризъм и всичкото това, защото една жена предпочете да погали егото си, с победа на парламентарни избори, вместо да запретне ръкави и да работи за държавата си и народа си.

09 June 2017

Шведът и българинът, който приветства ритници...

Шведът и българинът, който приветства ритници...

Не, г-н Рагин, шведите няма да бойкотират нашите курорти, ако техният гламав сънародник получи заслужено наказание. (Да не би англичаните да спряха да идват, след като българският съд осъди Майкъл Шийлдс?). Те може да са горди хора (със сигурност са многократно по-горди от Вас), но също така мнозинството от тях имат чувство за справедливост и върховенство на закона.

08 June 2017

Падането на Марави – огромната червена лампа, която трябва да засвети за всички българи!

Падането на Марави – огромната червена лампа, която трябва да засвети за всички българи!

Това е реалността, Българи! Молете се да не изтеглим късата клечка, защото видимо никой от онези с костюмчетата не се интересува как и защо трябва да се работи срещу предотвратяването на подобни евентуални събития. Защото случи ли се нещо такова, ще ни хване крайно изненадани и повярвайте – няма да имаме шанс да се подготвим в движение. A разстоянието от Сирия и Ирак до България е доста по-кратко от това до Филипините.

08 June 2017

Те предадоха българския гей

Те предадоха българския гей

Едни и същи комсомолци от едно и също котило едновременно се борят за правото на гей парад, за узаконяване на незаконното Циганско, за правата на измислени от самите тях етнически малцинства, за добрия бит на затворниците (особено доживотните), за добрия прием на бежанците измамници, дори за правото да проповядваш радикален ислям в махалата. А през останалото време се срамуват от своето традиционно Българско и от традиционните българи, които имат логически проблем с каузите им.

08 June 2017

Ритат те в главата? Нищо лично, просто бизнес.

Ритат те в главата? Нищо лично, просто бизнес.

Дали би имало баланс, ако някой Ви ритне Вас в главата, г-н Рагин? Вие достатъчно горд ли сте, като скандинавските туристи, за да ни бойкотирате? Бихте ли разпознали това поведение сред 17-те типа, които Вие цитирахте, с които ние работниците трябва да се съобразяваме? Или разделяте хората на туристи и работници и едните могат да си правят, каквото искат с другите, за да не бойкотират курортите ни, за да може асоциацията, на която Вие сте председател да цъфти и браншът да се развива?

08 June 2017

Имигрантите трябва да учат български език по 6 часа дневно

Имигрантите трябва да учат български език по 6 часа дневно

Както пише в учебниците по криминална психология "Много от похитителите на хора се отказват от акта на ликвидация на определената жертва, ако имат дори и няколко разменени думи или изречения с похитения, тъй като чувстват неосъзната близост и идентичност". Та най-общо казано в тази гръмотевична ситуация, (в момента навън) е да има правила. И тогава човек става правилен. Независимо от къде идва.

07 June 2017

Новата цензура: Блокират те от Фейсбук, заради историческа снимка…

Новата цензура: Блокират те от Фейсбук, заради историческа снимка…

Новата форма на цензура, не е като старата. По-перфидна е. Уж си свободен да си изразяваш мнението, пък като го направиш и споделиш историческа снимка, ти махат публикацията, блокират те и не ти дават да казваш, каквкото си искаш.

07 June 2017

"Всичко е заради исляма"

"Всичко е заради исляма"

Фаза 6: Всеобщ сблъсък (2016 -2019 г.) Поразителният възход на халифата ще „предизвика битката между правоверни и неверници“. Това, според терористите ще бъде последното смъртно издихание на Запада при войната срещу нарастващите ислямски армии. Западът ще мобилизира всичките си технологични способности и средства, за да разруши халифата и да победи безбройните редици от мюсюлмани, които доброволно го защитават.

07 June 2017

ЗЕЛЕНА ИСТЕРИЯ

ЗЕЛЕНА ИСТЕРИЯ

Саботирането на строежи на лифтове в зимните ни курорти е голям повод за гордост сред родните зелени. В техните представи комфортът на туристите и най-вече поминъкът на местните стои несравнимо по-ниско от опазването на няколко хектара дървета и хабитата на някои дребни животни. Рационални предложения като задължаването на концесионерите да засадят двукратно повече дървета, за да компенсират за изсечените, срещат неумолимата съпротива на зелените. Животът на дървото е висша ценност, която не биха могли да жертват заради прехраната на местните жители.

07 June 2017

 Новата Каварна. Алилуя!

Новата Каварна. Алилуя!

И така, предвид факта, че тази година в Каварна няма да има рок фест, защото хората им е писнАло от некакви с мазни коси да им врекат "Сейтааан, Сейтаааан" из каварненско, а па и на туристите рокът им е много силен и им пречи да пладнуват, предлагам на вниманието на община Каварна проект за пятна програма, която да удовлетвори всички и да направи този славен малък град на северното черноморие притегателен център за...бе за квото се сетите.

07 June 2017

Внимание: Пътят е негов, а ако не си го разбрал - шамарите са за теб!

Внимание: Пътят е негов, а ако не си го разбрал - шамарите са за теб!

Тя изпада в шок. Защото е сама. Оглежда се и вижда, че никой от свидетелите не й помага. Тогава разбира колко всъщност е сама - не в колата, а в тая държава. Държавата, в която Мерцедесът ти дава право на лично правосъдие! Държава, в която ехото нa собствената ти селяния най-често отеква в шамар! Държава, в която, ако имаш кофти ден можеш да разпуснеш, като фраснеш непознато момиче. Ей така, за да си докашеж, че си мъж, че си готин, че не е важно к’во имаш в главата, когато ти е силна ръката!

06 June 2017

 
От другата страна…на национализма

От другата страна…на национализма

Някой, някога е начертал граници. Имало е момент , в който национализмът е вършел важна роля - когато хората вместо да си сътрудничат предимно са воювали да си заграбват ресурсите. Сега виждаме,че трейдът е много по-ефикасен начин хората да се издържат, отколкото войната.

06 June 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

4663 намерени, страница 3 от общо 275


Специален коментар