Архив - Lentata.com

Известен адвокат: В дискотека в Слънчев бряг танцуват чисто голи жени!

Известен адвокат: В дискотека в Слънчев бряг танцуват чисто голи жени!

По думите на Кърджалийска там не просто има танцуващи момичета, а случващото се е нещо отвъд „пийп шоу“. Голи жени, които имитират сексуални сцени помежду си – е основното, на което може да се наслаждавате, ако сте на море точно там.

08 August 2017

ДЕМОГРАФСКИ АРМАГЕДОН

ДЕМОГРАФСКИ АРМАГЕДОН

Дори и с невъоръжено око е лесно да забележим десетките опразнени офиси и магазини по централната улица с лепенки по прозорците: „Дава се под наем“. По-възрастните шуменци разказват истории за драматичните футболни срещи пред 25 хил. зрители на стадион „П.Волов“, за петъчните и съботни дни, в които хиляди граждани и селяни пъплят като мравки към пазарите и битаците. Всичко това е минало! Шумен обаче не е изолиран случай от цялата картинка на всеобщ упадък.

07 August 2017

ЗАБРАВЕНИЯТ ПЕТРОЛОПРОВОД МЕЖДУ ИРАК И СИРИЯ

ЗАБРАВЕНИЯТ ПЕТРОЛОПРОВОД МЕЖДУ ИРАК И СИРИЯ

Сирийско-иракските отношения остават хладни през по-голямата част от 90-те години. Това е така, защото Дамаск оказваше подкрепа за Иран в Ирано-Иракската война през 80-те години на 20 век. Сирия подкрепи и кампанията на международната коалиция срещу Саддам Хюсеин през 1991 г.

06 August 2017

Световният маниак вярва в българския дух

Световният маниак вярва в българския дух

Кое друго посолство може да е толкова самонадеяно, че без да пита, започва да повдига духа на чужд народ. Представете си Турция, която ни познава много повече, да повярва също така силно в българския дух и да презентира със свой колаж „Човекът, който ще промени България”. Дали няма да се съмняваме повече, отколкото се съмнявахме в Местан.

05 August 2017

Пари за педофили. И други човешки ценности...

Пари за педофили. И други човешки ценности...

Разведен и баща на 4 деца, Ахмед, общ работник, използва неговото дело, за да стартира серия от тиради, включително една, в която обвинява Западното общество, за това, че позволяват на млади момичета „да имат паради по улиците“, тъй като там могат да бъдат похитени от хора, именно като него.

02 August 2017

Не ни е виновен Дяволът, когато сами отиваме при него

Не ни е виновен Дяволът, когато сами отиваме при него

Не ме гледайте, че псувам. Аз пример за подражание НЕ СЪМ, няма и да бъда. Не искам. От толкова богословстване не ни остана време за Бога ве, хора-а-а. БПЦ не е активна, не развива социална дейност, не изразява становища, не помага на бедните. Какво, пари ли няма?! Ха, ха, ха...! Като някакъв спален вагон е, който дори не се и проветрява...

01 August 2017

А вашият принос какъв е?

А вашият принос какъв е?

Попаднах на жестоки коментари, свързани с интервюто й. Неодобрението е инстинкт на масата, но не е справедливо да спрем до толкова евтино обяснение. Нана има рак. Минава през този ужас за втори път. Опитва се да бъде силна и успява. И споделя с нас начините, по които го прави. И не разбрах съвсем ясно – упреквате я, че иска да бъде красива или че има възможността да си го позволи и не го крие?

01 August 2017

ИКОНОМИКАТА ЛИ ЩЕ СКАРА ГОЛЕМИТЕ?

ИКОНОМИКАТА ЛИ ЩЕ СКАРА ГОЛЕМИТЕ?

Най-важният въпрос, който трябва да се зададе за ефективността и резултатността от едни санкции е дали постигат стратегическия си замисъл. Санкциите срещу Русия бяха въведени още през 2014 г. Заради поведението й в Източна Украйна и Крим. Целта беше ясна – да се упражни икономически и политически натиск върху Москва с цел тя да се откаже от кампанията си. Това е стратегическата цел на всички санкции, и европейски, и американски.

30 July 2017

Да тричаме българския комплексар

Да тричаме българския комплексар

След това обаче се отазах, защото това е начинът да си наясно каква е действителността в България. Тя не е „На кафе” с Гала, нито дупарата на Гери- Никол, тя за съжаление не е дори и средният пръст на Сузанита Мурад. Действителността в България е ТБГ (типичният българки комплексар).

29 July 2017

Текст на омразата

Текст на омразата

Как стана така, че се появи изискване да съм толерантна към целия свят? Как? Искате да съм толерантна към Ислямска република Пакистан, която мъчи жени, докато аз трябва да меря с линийка дължината на краставицата и да осигурявам свобода на кокошките, докато там някъде едно момиче е изнасилвано пред майка си и баща си, заради провиненията на брат си? Наистина ли искате това от мен?! Няма да стане.

29 July 2017

„По-добре турска чалма, отколкото папска тиара“

„По-добре турска чалма, отколкото папска тиара“

Лука Нотарас е последният главнокомандващ флота на Източната римска империя, загива в последните сражения срещу турците, когато те вече завземат Града на градовете. Той е един от малкото достойни първенци на Константинопол по това време. Повечето били продадени на папата. Негови са тези думи, които по-късно стават популярни и сред българското население. Сред онзи народ, който днес толкова презира един ужким български професор по философия.

28 July 2017

До „кота нацизъм” ни доведе розовият либералофашизъм

До „кота нацизъм” ни доведе розовият либералофашизъм

Хора, които се борят за толерантност, против расизъм, против вредни стереотипи, с такава охота стереотипират белите, хетеросексуални, православни мъже от български произход като простаци, насилници, биячи, и толкова обичат да лепят на хората етикетчета, окончаващи на „ист” или „фоб”.

28 July 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

4791 намерени, страница 3 от общо 282


Специален коментар