Архив - Lentata.com

Изхвърлиха жена от самолет, защото е твърде разголена?

Изхвърлиха жена от самолет, защото е твърде разголена?

Къде живеем? Ами в свят, в който на летищата спокойно минават без проверка, забрадени от горе до долу жени, чиито очи едва, едва се виждат, но за сметка на това от самолетна компания гонят американка, защото е твърде разголена... Сервитьорката Бренда разказва пред Inside Edition, че е е убедена, че е била свалена от полета на Spirit Airlines от Ню Орлиънс до Форт Лодердейл миналата седмица, заради деколтето си.

09 February 2017

Ако бяхме разстреляли Живков

Ако бяхме разстреляли Живков

Дали, ако в онова повратно за историята и бъдещето ни време бяхме показали зъбите си, демонстрирайки инстинска сила и воля, сега щяхме да сме толкова зле? Може би не чак толкова зле, си мисля аз. Но румънците имат гръбнак… с огромна мъка на сърцето добавям… не като нас. Разстрел – крайно, варварско, нецивилизовано, недемократично? Вижте къде са румънците, вижте къде сме ние сега.

08 February 2017

Аз обичам Слави Трифонов

Аз обичам Слави Трифонов

Да приемам, че е чалгар. Но това какво отношение има към референдума и вашата мотивация да гласувате. Вие не избирате Слави за Президент, а системата за управление на родината си. И чалга да прави, и мартеници да плете – какво ви пука, когато той организира допитване, което е във ваш интерес?!

08 February 2017

Гришо, дай нещо ново за еб.не!

Гришо, дай нещо ново за еб.не!

Откакто е в София с новото си гадже Никол (поредното ни завоевание), той не спира да повтаря колко е горд, че е българин. Няма лошо и така да е наистина. Но как да не го повтаря човекът, при положение, че цялото семейство се е вторачило в него с отворена уста и чака да го каже. Я не го е направил, леля му в Хасково ще я е срам да излезе на улицата, дядо му в Гарваново ще получи бъбречна криза, а на чичо му в Меричлери ще се качи кръвната захар.

07 February 2017

Останалото е манипулация

Останалото е манипулация

Само че – знаете ли колко минимален процент от всички аутисти се намират в т.нар. висока част на аутистичния спектър? Просто казано – пренебрежим процент от аутистите са аутисти-гении като Рейнман – блестящата роля на Дъстин Хофмън в едноименния филм. Не, не са рейнмановци всичкия тия хора, които имат СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ. И, докато ги наричате така, вие подценявате проблемите им. Заблуждавате и близките на тия хора, че няма кой знае какъв проблем, че се среща често...И така, опасностите се оставят настрана.

07 February 2017

БЪЛГАРИЯ - „МАЛКАТА БУЛКА” НА ЕВРОПА

БЪЛГАРИЯ - „МАЛКАТА БУЛКА” НА ЕВРОПА

В България обаче е друго. Тук като в „Малката булка” живеем в дълга, протяжна, меланхолична история, лишена от смисъл и логика, в която след 33 години се случва нещо ужасно „неочаквано”. Тук, когато идиотът срещу нас ни размаже вече се радваме, че има купища актове, защото те са доказтелство за дългия му стаж зад волана, тъй като стана модерно състезателите да хвърчат по европейските пътища на родината без книжка. Тук е по-трудно да влезеш в болница с пръстов отпечатък, отколкото в затвора.

07 February 2017

Карта на терора

Карта на терора

Ако разгледате по-внимателно информацията, ще забележите, че най- чест „отговорник” за атаките е „Ислямска държава”. От време на време са и други крайни ислямистки групировки, като „Боко Харам”, преследващи християни в Африка или талибаните. Вгледайте се в кръгчетата върху континента Европа. Не са малко.

06 February 2017

Настоящето е минало бъдеще

Настоящето е минало бъдеще

Цели два космонавта изстреляхме горе от Байконур. Космическа нация бяхме. А сега, най-много некоя туба с микс от мусака и таратор да пратим на астронавтите в МКС! Но, едно е сигурно. Ако ни приемат в НАСА, то до година-две, нема да ги има. Не знам що така, ама явно сме на кутсуз.

06 February 2017

ГОЛЯМ АНАЛИЗ

ГОЛЯМ АНАЛИЗ

Ако последните стотина години прогресивните либерални сили са се борили за такива основополагащи неща като политическо равенство на гражданите, правото на аборт и правото да определиш сексуалната си идентичност, то в последните 10 години бяха минати всякакви граници и смело се нагази в тресавището на глупостта. Изведнъж се оказа, че е адски важно да имаме 31 пола и 73 вида сексуалност, че носенето на хиджаб от европейките е „секси”, че християнската черква няма право да бъде по-висока от мюсюлманската джамия...

06 February 2017

Жаби гурме

Жаби гурме

Без пари ги дават опростачването и амнезията - за всички на кило! Само защо ги ядохме жабите? И докога ще ги преглъщаме, че и Бон апети ще си подвикваме в социалните мрежи през дуварите, защото сме идейно убедени демократи и евроатлантици. Като наративите от едно време, ония за дружбата насъщна като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Така си е, дружбата с Клуба на богатите ще ни направи същински хитърпетровци.

06 February 2017

Британският Шиндлер. Или човекът, който спаси 669 живота. (ВИДЕО)

Британският Шиндлер. Или човекът, който спаси 669 живота. (ВИДЕО)

А в това видео, ще видите колко трогателна може да е телевизията. През 1998-ма година, Уинтън е поканен в тв програмата „Tha’ts Life”, където той седи в публиката, без да знае, че всички наоколо са оцелели, благодарение на него. Вижте какво става, когато той разбира това:

05 February 2017

Светлината, която убива

Светлината, която убива

Светлината убива... Тогава, когато някой е бил мърляв и отговорен за поддържането на тунел „Ечемишка” на маистрала „Хемус”, но престъпно е зарязал опасни лампи да дебнат над преминаващите шофьори. Тогава, когато си роден и живееш в държава, за която човешкият живот няма особена стойност. Тогава, когато многократно граждани са звъняли на тел. 112, за да кажат, че нещо в шибания тунел „Ечемишка” не е наред и някой може да пострада. Ама никой не им е обърнал внимание.

05 February 2017

ЧЕСТИТО НА РУМЪНЦИТЕ!

ЧЕСТИТО НА РУМЪНЦИТЕ!

На този ден – 5 февруари, но 1859 г. – Княз Александру Йоан Куза е избран за владетел на Княжество Молдова и поставя основите на съвременна Румъния. Днес, на същата дата, но 158 години по-късно, надявам се отново да положиха някакви основи на поредна своя държавност. За тяхно здраве ще направя един качамак с пръжки и ще изпия една цуйка!

05 February 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

4346 намерени, страница 4 от общо 256


Специален коментар