Архив - Lentata.com

Единственият производител на автомобили в България фалира. Какво ви говори това?

Единственият производител на автомобили в България фалира. Какво ви говори това?

Литекс Моторс" бе един от най-големите длъжници на Корпоративна търговска банка при рухването й през 2014, с вземания на стойност 76 млн. лева. Не е ясна съдбата на завода в Баховица, както и на значителния брой готови автомобили. Различни активи на "Литекс Моторс" са били прехвърлени на други дружества през последната година. Върху една от сградите в Баховица има и ипотека, учредена в "Интернешънъл Асет Банк".

28 March 2017

bTV за Слави: Водещият направи опит да употреби ефира за целите на лична политическа кампания

bTV за Слави: Водещият направи опит да употреби ефира за целите на лична политическа кампания

Разбира се, Слави Трифонов е свободен да изразява своето политическо мнение и да се ангажира с демократично политическо движение. Верни на принципите си, ние сме готови да му дадем възможност да изразява своите възгледи в нашите актуални предавания. В същото време в тях ще представяме и различните мнения на всички останали заинтересовани страни.

28 March 2017

Слави: Това е цензура, не нарушавам никакъв закон!

Слави: Това е цензура, не нарушавам никакъв закон!

„За да съм точен: имаше изчитане на писмото от диктор, не от моя глас, а от гласът на диктор, с който работим зедно, с писмото сте запознати, защото то излезде в интернет, нищо по-разлино, мой анонс към диктора, писмото, след това веднага залепено за него химнът, който се пее от 15 000 души, след това казвам, че сега ще видите актьорската вечер. Това е предаването, в него няма нищо друго. Целият казус е свързан с изчитането на писмото. Защо? – не мога аз да ви отговоря на този свъпрос.

28 March 2017

Няма безработица, има мързел

Няма безработица, има мързел

През последната година в София няма безработица, а мързел. Толкова хора напуснаха страната, че нали сме толкова напред според Боко, та заплатите се вдигнаха поради недостиг на кадри дори за елементарни позиции, които не изискват почти никаква квалификация.

28 March 2017

Писмото на Слави към политиците

Писмото на Слави към политиците

Дами и господа, новоизбрани стари политици, и ти аптекарю, единственият ангажимент и задължение на новия парламент е безусловно да приеме волята на народа, изразена на референдума: – мажоритарен избор в два тура – намаляване на партийната субсидия на един лев – задължително гласуване на избори и референдуми.

28 March 2017

Vae victis

Vae victis

Другари! (Или поне синовете и внуците им) - Дясното не е умряло на вчерашните избори. Дясното в България никога не е съществувало. Единственото, което сме имали досега са партии, които са по-малко леви до другите. Ако наистина разбирате какво значи "дясно" вчерашният ден би трябвало само да ви радва. Най-накрая всички графомани, еготисти и всякаква такава паплач, които се гавреха с дясната идея са политически трупове. Радам, Москов, Лукарски даже и Кака Здравка, вече могат да....не останат дори като бележка под линия в историята.

27 March 2017

Писмо до дъщеря ми

Писмо до дъщеря ми

Сега като се сетя как те мъкнех с мен до изборната секция по разбития път в крайния квартал, който за 18 години от избори на избори ставаше все по-разбит и по–прашен. Първо в бебешката количка, после за ръчичка, с кучето в другата ръка. Малко по-късно започнахме да гледахме по телевизията политиците и ти си казваше детското, искрено мнение кой ти харесва и чии думи те заслушват. Такива попадения имаше само!

27 March 2017

Динко към мигрант: Ще те убия! (ВИДЕО)

Динко към мигрант: Ще те убия! (ВИДЕО)

Не трябваше ли интитуциите да знаят – кой влзиа в България, кой не бива да влиза, кой идва от война, кой просто търси икономически просперитет и културна експанзия на Запад? Трябваше. Но институции такава работа вече няколко години не вършат.

26 March 2017

„Градът на греха“ гори в центъра на София! (ВИДЕО)

„Градът на греха“ гори в центъра на София! (ВИДЕО)

„Син Сити“ е в пламъци! Кадри от горящата сграда на бул. „Христо Ботев“ в София предизвикаха масово коментари в социалната мрежа. „Подходящ ден да изгорим греха, а?“ – шегуват се потребители във Фейсбук. Вижте видеото от мястото на събитието.

26 March 2017

Не ви ли…

Не ви ли…

Не ви ли дразни, че медии като – 24 часа, ПИК, Блиц, а списъкът сигурно е и по-дълъг, с това нарушение ви казват – не ни пука, ИМАМЕ ПАРИ, (какво са за нас 10 бона!) да си платим глобите, дреме ни за законите ви? Не забелязвате ли, че в социалните мрежи няма възмущение по тоя повод? Не се ли сещате, че в държава, в която медиите се държат като мутри, няма скоро правилата и редът да бъдат на почит?

26 March 2017

Кога(то) децата убиват

Кога(то) децата убиват

Бъдещето на тази държава е в ръцете на палачи. Нали разбирате? Две момчета убиват 60-годишен таксиметров шофьор. За пари... Човекът се съпротивлява, опитва се да избяга, но те го настигат... Десет удара с нож. Десет. Николай и Делян на 17 години планират убийство и го извършват. Кой ги научи как да планират и извършват убийства? Кой им показа как човек се убива с нож?

26 March 2017

Унгария затваря границите си. А България?

Унгария затваря границите си. А България?

Унгарските власти решиха, че от вторник, 28 март, ще връщат всички, търсещи убежище, обратно и няма да им се позволява влизане на унгарска земя… Вътрешното министерство в Будапеща заяви, че ще започне да прилага на новия закон за търсещите убежище.

25 March 2017

Докога?

Докога?

Та на нас дори не ни стиска да се изправим срещу несправедливостта и да вземем съдбата си в свои ръце, а вечно заравяме главите си в пясъка, чакайки на някакво чудо или най-добре - някой друг народ отново да ни освободи. Всъщност, като се замисля коя съм аз, че да съдя не кого да е, а целия народ? Просто е. Аз съм никоя, просто българка, която иска България да я има и утре, а и след пет века. И животът ни да е равноправен с този на европейците.

24 March 2017

Не си желан на погребението си, безотечественико

Не си желан на погребението си, безотечественико

Роден някъде, избягал нанякъде, живял навсякъде, за да бъде погребан където и да е. Тъпо се кълнем в селската си кръв, че се гордеем с теб, Кристо, беглецо. Гордеем се, защото и ний сме дали нещо на модерния свят – истински „гражданин на света” и перфектен безотечественик. Гордеем се, че с такъв човешки материал участваме в строителството на мита за сътворението на световния гражданин.

24 March 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

4510 намерени, страница 5 от общо 266


Специален коментар