Архив - Lentata.com

Празните утроби на българките

Празните утроби на българките

Утробите на българките са раждали по повече и от пет-шест деца по времето на туберкулозата като защитна реакция и инстинкт за оцеляване. Комунистическата панелка в комбинация с капиталистическия егоизъм се оказаха по-силни от инстинктите. Ако жена във фертилна възраст не роди до 30, значи има някакви отклонения в развитието си като човек или просто не може да си намери подходящия мъж. На 25 ми се роди първото дете. Жена ми тогава беше на 22.

01 June 2017

Ако все още бяхме варвари и ги бесехме

Ако все още бяхме варвари и ги бесехме

Ако бяхме старите варвари, вече щяхме да сме забравили къде точно сбутахме гробовете на тези момчета. Ние обаче сами се отказахме да бесим и да стреляме между очите на разбойниците. Но не и преди това да са счупили няколко кирки при прокопаването на Прохода на републиката, не и преди да са поработили нещо наистина трудно и толкова мръсно, че да пожелаят сами бесилката. Сами се отказахме от смъртното наказание, за да не ни помислят за изостанали хора.

01 June 2017

Курумбашев с писмо до Манфред Вебер по повод скандала с нацисткия поздрав

Курумбашев с писмо до Манфред Вебер по повод скандала с нацисткия поздрав

„Бих искал да Ви напомня, че политическа партия ГЕРБ и съответно г-н Бойко Борисов са членове на същото политическо семейство, на което сте и Вие, и управляват България с хора като г-н Симеонов, г-н Танев и г-н Антонов. Като се има предвид, че Европейският Парламен изрази позицията си относно резолюцията, касаеща борбата с антисемитизма, мислите ли че въпросното поведение е подходящо за зам-председател на държава членка на ЕС, която е в него вече 10 години?“.

01 June 2017

Грантаджии срещу носии

Грантаджии срещу носии

Няма лъжа, няма измама - грантовите соросоиди обявиха война на българската носия. Да се смееш ли, да плачеш ли. Цели три грантови клозета публикуват текстове срещу носенето на носии. Отвратителната, лошо миришеща, продажна, чуждопоклонна, грантово-мотивирана соросоидна тиня е в потрес. От това, че младите българи се завръщат към традиция и корени. От това, че носят своето традиционно облекло. Че не се срамуват от произхода си. От биографията си. От семейните си традиции.

31 May 2017

Да помогнем да се раждат български деца като увеличим възрастта при донорството

Да помогнем да се раждат български деца като увеличим възрастта при донорството

В България двойките с репродуктивни проблеми, които се нуждаят от донор са над 50 000, а тяхната ин витро процедура не се финасира от държавния фонд „Ин витро” (ЦАР). Необходимостта от жени – донори расте с всеки изминал ден, така както расте и броя на семействата, които се нуждаят от донорство за да имат дете.

30 May 2017

Те са готови да умрат, а ние какво

Те са готови да умрат, а ние какво

Махнете с ръка и след манчестърското клане, удавете в клишета човешката мъка и я превърнете в досада. Важното е животът да продължава все така безгрижно, защото по-добър няма и не може да има. Нашият живот е шедьовърът на цялата съществувала досега човешка цивилизация и просто не разбираме как е възможно да се намират хора, които не го харесват и му пречат. Как е възможно да пожелаят да се разпилеят на черва и костици, преди да са си отживели.

30 May 2017

Д-р Милен Врабевски, Росен Плевнелиев и д-р Андрей Кавачев 
на посещение на българската общност в Албания

Д-р Милен Врабевски, Росен Плевнелиев и д-р Андрей Кавачев на посещение на българската общност в Албания

Посещението на д-р Милен Врабевски в албанските градове с представители на местната власт и българската общност е част от дейността на Фондация Българска Памет свързана с реализирането на образователни инициативи за интеграция и социализация на българските общности от историческата ни диаспора.

30 May 2017

На кого му пука, че Борисов бие на тенис…

На кого му пука, че Борисов бие на тенис…

Чета тия дни заглавия от новините. Бойко Борисов спечелил супер финал на тенис турнир… Аплодисменти. Голяма радост, голям жар, цели подробни и пребогати репортажи, разкази в детайли, щастливи снимки с „трофеи“, приповдигнати хвалебствия към участниците – политици. Премиерът бил първи. Премиерът, та премиера. Ура, ура, ура. Радостта е задължителна. Гледам тая стъклена еуфория и рязко се сещам за романа „Фермата на животните“. Помните, там дето животните, водени от свинете, които се самообявиха за най-най умните и завзеха властта в ръце.

29 May 2017

Бързи новини 3. Един госпож знае какво ни чака...

Бързи новини 3. Един госпож знае какво ни чака...

Снимката на съпругите на европейските съюзници на НАТО, предизвика немалко интерес в социалните мрежи. Особено коментиран беше тоалетът на съпругата на Ердоган, ревностна мюсюлманка, и присъствието на мъж сред дамите. Партньорът от гей-брака на ръководителя на Люксембург, внесе объркване в медиите. Предполагам, не е далеч времето, когато за статуса на дами от този вид, ще бъде наложена титлата „госпож“.

29 May 2017

Надежда всяка оставете.

Надежда всяка оставете.

„Сега за Надежда започва бавното умиране на апарата. След 3 дни ще я изпишем от болницата, защото ние направихме за нея, това, което можахме. Тя е с диагноза, която е хронична, а болниците са за активно лечение. Т.е. нейното място не е тук, но и в лудницата не е. Там персонала не е с квалификация, която може да я обслужва. Ето защо това младо момиче ще лежи завързано за някое болнично легло, ще ходи до тоалетна през катетър, ще се храни със сонда и ще вика, докато се разлага от раните си … И така, докато умре…"

29 May 2017

      Медийните лъжи относно Тръмп

Медийните лъжи относно Тръмп

ЛЪЖА N:1 – ДОНАЛД ТРЪМП Е ЖЕНОМРАЗЕЦ Това е една от първите и най-големи лъжи, които либералните медии в духа на Гьобелсовите пропагандни аксиоми пуснаха в обръщение срещу Тръмп. Целта на този ход бе напълно очевидна – да предизвика възмущение сред жените от мизогиниста Тръмп и да ги убеди да гласуват за шумно рекламираната като защитник на женските права и повод за женска гордост Хилъри Клинтън. Постиженията на последната в областта на женските права включват измъкване на доказан изнасилвач педофил...

29 May 2017

Ще освободят ли афганистанеца, който запали българското знаме?

Ще освободят ли афганистанеца, който запали българското знаме?

На 24 ноември 2016-та, Бахир Ярунал от Афганистан запали анционалния ни трибагреник. Това се случи по време на бунтовете в бежанския център в Харманли. Към момента афганистанецът е с две обвинения в съда, едното – за поругаване на българското знаме, а второто за непристойно поведение и отношение към обществото. Какво направи тогава Ярунал, ако случайно някой е забравил…

28 May 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

4663 намерени, страница 5 от общо 275


Специален коментар