Архив - Lentata.com

Три милиона глупаци и един референдум

Три милиона глупаци и един референдум

Какво да направим ли? Вижте Румъния? Вижте Гърция! Вижте Македония! (Защото са ни най-близко по география и кръв). Сякаш само в България тегне някакво проклятие, което парализира крайниците ни, докато влакът се приближава! И който си искате друг погледнете. Вижте циганите! Вижте арабите! Протести, панаири, миграции, бомби – всеки се бори да живее добре. Със зъби и нокти, с цената на всичко. Заради себе си го правят, егоизъм, искат да им е добре. НЕ НИ РАЗБИРАМ ТИШИНАТА.

05 February 2017

Така се прави. Румънците успяха.

Така се прави. Румънците успяха.

Ами да. Румънците успяха. Постигнаха си своето. С 5 дни протести. 5 дни Букурещ беше на крака срещу решение на управляващите и днес стана ясно, че премиерът им Сорин Гриндяну обещава правителството на Румъния да оттегли спорното споразумение, което изкара хората на улицата.

04 February 2017

МОРАЛЕН ПРОЕКТ

МОРАЛЕН ПРОЕКТ

Днес в „Карбовски: Втори план” има сблъсък – на либералното с консервативното. Вие коя история ще изберете? Тази, либералната, за която Карбовски разказва: „Става дума за един млад мъж, който търси своята сексуалност и религия. Много е готин Стоян – той от малък расте някак либерално – харесва примерно и двата пола. Всичко което се е случило с него се е случило защото Стоян е имал свобода. Което е разкошно. Защото трябва да си свободен за да си признаеш че си бил гей, станал си мормон и си се оженил. За жена, обаче.”.

04 February 2017

Защо поколението на 90-те винаги ще превъзхожда новото?

Защо поколението на 90-те винаги ще превъзхожда новото?

Децата на 90-те знаехме как да танцуваме танца на Макарена или Las ketchup, днешните въртят гюбеци, облечени с къси поли и високи токове. Децата на 90-те не започваха половите си контакти от 12 годишни. Днешните дори ги документират. Предполагам, че мога още дълго да продължа с примерите, но едва ли е необходимо. Децата на 90-те имахме детство, днешните нямат.

04 February 2017

ВЪН ПЕДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА 2

ВЪН ПЕДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА 2

И църква от педерасти няма да има. Тя няма бъдеще. Няма да се случи сборище гейове да служи на Бог. Неперспективно е. Не приемаме и ще отхвърляме педерастите в църквата, дори да ни съдите и дори да свалите последната ни риза от гърба. Църквата е светлина, не е анален секс. Църквата е честност, не е поквара. Църквата е присърце, не е свързана с червата и содомията. Покайте се.

04 February 2017

Откопчиха ли се окончателно румънците от котвата България?

Откопчиха ли се окончателно румънците от котвата България?

На българите това им остана - да бъдат по-добре от румънците, защото просто няма от кого другиго. Защото не може да имаш претенциите, че си втори в света по интелект (не знам кой я измисли тази глупост преди повече от 20 години!), че си дал на света писменост (то, вярно гърците малко ни помогнаха), че изобретателят на компютъра е българин (роден в САЩ) и прочее, а да си затънал сам на дъното, поне ей така без компания.

03 February 2017

България – една от най-отровните страни за живеене

България – една от най-отровните страни за живеене

Картата, създадена от „Еко експерти” разкри кои са "най-токсичните страни в света." Данните са изготвени като се вземат предвид редица фактори, включително броят на смъртните случаи, причинени от замърсяването на въздуха и на общите емисии на въглероден диоксид. Резултатите са предназначени да бъдат индикация за опасностите за околната среда и населението на 135 страни, включени в проучването.

03 February 2017

Наздраве, г-н Президент!

Наздраве, г-н Президент!

Чакам повече от седмица да ми просветне, та да напиша няколко смислени изречения. Овладяни, аргументирани и уличаващи слугите на народа в най-сериозните от всички престъпления и то по конституция – предателство на националния интерес. Като ми мине, викам си, ще напиша за цялото „убий майка си – пий кръв“ управление. И за идиотщината да си дадеш на чужденци водата, и да си продаваш земята, и тока, и учените, и децата, и здравето, и всичкото.

03 February 2017

Битката, която не ви прожектираха

Битката, която не ви прожектираха

Има неща, за които медиите у нас почти не говорят. Като например, че евродепутат от ДПС иска с помощта на ЕС да наложи агитация на турски език за изборите в България... Помните ли Илхан Кючюк от ДПС, който започна да събира подписи, за да ОТМЕНИ забраната за агитация на майчин език. Тази петиция на пратика се опитва да легализира наш, национален въпрос чрез евроинституциите.

03 February 2017

ДЕГРАДАЦИЯ 6: Децата ви си режат вените

ДЕГРАДАЦИЯ 6: Децата ви си режат вените

Ето какво правят малките: Решават, че имат проблем. С невъзможна "любов", двойка в училище, спор с приятел или някаква простотия, често напълно незначителна. Решават, че е готино да предизвикат внимание по дадения проблем. Фейсбук им осигурява публика, остава само да измислят как да я ангажират - ами с рязане на вени и депресантски статуси от типа на - ''Край, не искам да живея, той ме заряза''.

01 February 2017

Жертви.

Жертви.

Ще почета всички, защото знам, че историята е наука за човешкото нещастие. Защото историята никога не е нито черна, нито бяла. Защото насилникът често става жертва, а неговите деца от жертви се превръщат в насилници и така до безкрай. Защото след позорните убийства на Гео Милев и Вапцаров по време на хитлеристка България, идват труповете, хвърлени на прасетата, по време на социалистическа България.

01 February 2017

Жертви имаше не само през „комунизЪма”...

Жертви имаше не само през „комунизЪма”...

Жертвите на "нова" България са много, много повече. Жертви даваме от самото основаване на третата българска държава, та и до ден днешен. Периода на "комунизЪма" е само един, разбира се, доста продължителен период на съветско "присъствие". Преди него са били жертвите на Фердинанд.

01 February 2017

5 въпроса за външната ни политика

5 въпроса за външната ни политика

Отново идват избори. Пак локуми. Пак безумности. Такава е картинката в милата татковина вече няколко години. Според мен въпросите, поставени пред външната ни политика са предпоставка за истински, сериозен и разбираем дебат. В този дебат трябва задължително да отсъстват политическата коректност, нищоправенето, разтягането на локуми и празнодумството. Петте въпроса, на които трябва да отговорят партиите с претенции да управляват, са:

01 February 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

4346 намерени, страница 5 от общо 256


Специален коментар