Автор - Лентата

3 март. Голямата битка.

3 март. Голямата битка.

Голямата битка е била спечелена първо от нашите възрожденски деятели и революционери. Онези, които са били извън мейнстрийма на тогавашните комсомолци с фесове, покорно преклонили глава пред османлията и отрекли се от идеята за собствена идентичност в името на кравата, кокошката и собствения рахатлък. Лека им пръст на момчетата, на всички загинали за свободата ни. Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира. Честит 3 март.

03 March 2017

DMS „Ислямска държава“

DMS „Ислямска държава“

Депутатският имунитет на Марин Льо Пен е отнет, заради "постването в twitter на 3 снимки на екзекутирани и обезобразени жертви на „Ислямска държава". Тоест: 1) „Ислямска държава“ изтезава и екзекутира някакви хора, които са християни, алауити, язиди, кюрди, шиити; 2) „Ислямска държава“ качва снимките на обезобразените жертви в Интернет; 3) Марин Льо Пен поства 3 от тези снимки; 4) Европейският парламент отнема имунитета на Марин Льо Пен, заради бруталното съдържание на снимките.

02 March 2017

Председателят на Европейския парламент с награда - мартеница!

Председателят на Европейския парламент с награда - мартеница!

Българските традиции завладяват и Брюксел. На тази снимка може да видите председателя на Европейския парламент – Антонио Таяни – със специална почетна награда - българска мартеница, връчена му по повод българския празник от евродепутата Петър Курумбашев.

01 March 2017

Дъното

Дъното

Само ще сложа няколко любопитни линка, свързани с тяхната дейност, предизвикали бурни реакции сред нормалните и мислещи хора по света: - белите каски размахват черното уахабитско знаме на „Ал-Кайда“; - белите каски чакат отстрани търпеливо „Ал Кайда“ да екзекутират пленниците, за да отнесат труповете; - белите каски стъпват триумфално върху убити войници на президента Асад; - белите каски спасяват едно и също момиченце в три различни града;

27 February 2017

Дарик каза: Дихидроген моноксид се сипе над Бургас!

Дарик каза: Дихидроген моноксид се сипе над Бургас!

Въпреки липсата на мирис и цвят, това съединение може да повреди по-чувствителни дрехи или дори човешка кожа. Репортерската ни проверка доказа наличието на дихидроген монооксид в градския въздух, въпросът беше отнесен до компетентните органи.

25 February 2017

Историята на един атентатор-самоубиец на „Ислямска държава“, роден в Англия…

Историята на един атентатор-самоубиец на „Ислямска държава“, роден в Англия…

В изявление на ИД се твърди, че човекът, когото те наричат – Абу Закария Ал Британи, е извършил самоубийствен атентат близо до иракския град Мосул и е пуснал снимка и видео на самия него в действие, което от ИД описват като "експлозив-камион".

23 February 2017


Нова лудост: Черният цвят на мишените е дискриминация!

Нова лудост: Черният цвят на мишените е дискриминация!

"Нашата крайна цел е да се премахне използването на най-популярната мишена за стрелците: черен силует. Не трябва да има/ #NoMoreBlackTargets/ черни мишени в стрелбищата или на други места, където хората се обучават да използват огнестрелно оръжие.

22 February 2017

Кметът на Елин Пелин: Не сме безчовечни, пазим децата си!

Кметът на Елин Пелин: Не сме безчовечни, пазим децата си!

Ето какво каза във видео съобщение кметът на Елин Пелин Ивайло Симеонов - по повод проблемите с бежанците в последните седмици и нападките в общественото пространство към жителите и управниците на града. Публикуваме го без редакция:

20 February 2017

България: Скорост на изчезване

България: Скорост на изчезване

600 изчезнали села от картата на България. 571 села от общо 5 000 са или напълно обезлюдени или с по един жител. Цели села от Северозападна България са се пренесли в Италия и Испания. Данните на НСИ показват: населението намалява с 6 души на час. За 26 години българите са намялили с 2 милиона души.

15 February 2017

   3   4   5   6   7   8   9   10   

1904 намерени, страница 7 от общо 112


Специален коментар