Автор - Лентата

МОРАЛЕН ПРОЕКТ

МОРАЛЕН ПРОЕКТ

Днес в „Карбовски: Втори план” има сблъсък – на либералното с консервативното. Вие коя история ще изберете? Тази, либералната, за която Карбовски разказва: „Става дума за един млад мъж, който търси своята сексуалност и религия. Много е готин Стоян – той от малък расте някак либерално – харесва примерно и двата пола. Всичко което се е случило с него се е случило защото Стоян е имал свобода. Което е разкошно. Защото трябва да си свободен за да си признаеш че си бил гей, станал си мормон и си се оженил. За жена, обаче.”.

04 February 2017

Откопчиха ли се окончателно румънците от котвата България?

Откопчиха ли се окончателно румънците от котвата България?

На българите това им остана - да бъдат по-добре от румънците, защото просто няма от кого другиго. Защото не може да имаш претенциите, че си втори в света по интелект (не знам кой я измисли тази глупост преди повече от 20 години!), че си дал на света писменост (то, вярно гърците малко ни помогнаха), че изобретателят на компютъра е българин (роден в САЩ) и прочее, а да си затънал сам на дъното, поне ей така без компания.

03 February 2017

България – една от най-отровните страни за живеене

България – една от най-отровните страни за живеене

Картата, създадена от „Еко експерти” разкри кои са "най-токсичните страни в света." Данните са изготвени като се вземат предвид редица фактори, включително броят на смъртните случаи, причинени от замърсяването на въздуха и на общите емисии на въглероден диоксид. Резултатите са предназначени да бъдат индикация за опасностите за околната среда и населението на 135 страни, включени в проучването.

03 February 2017

Битката, която не ви прожектираха

Битката, която не ви прожектираха

Има неща, за които медиите у нас почти не говорят. Като например, че евродепутат от ДПС иска с помощта на ЕС да наложи агитация на турски език за изборите в България... Помните ли Илхан Кючюк от ДПС, който започна да събира подписи, за да ОТМЕНИ забраната за агитация на майчин език. Тази петиция на пратика се опитва да легализира наш, национален въпрос чрез евроинституциите.

03 February 2017

Жертви.

Жертви.

Ще почета всички, защото знам, че историята е наука за човешкото нещастие. Защото историята никога не е нито черна, нито бяла. Защото насилникът често става жертва, а неговите деца от жертви се превръщат в насилници и така до безкрай. Защото след позорните убийства на Гео Милев и Вапцаров по време на хитлеристка България, идват труповете, хвърлени на прасетата, по време на социалистическа България.

01 February 2017

БУЛДОЗЕРЪТ ТРЪМП

БУЛДОЗЕРЪТ ТРЪМП

Прочетете пресата от уикенда и ще направите недвусмиленото заключение, че дебютът на Тръмп едва ли не е бил пълен провал. Но така ли беше? Ако проучите какво той направи, въз основа на това, което искаше да направи и игнорирате какво казва, заради шоуто, ще видите, че това беше забележително продуктивно начало. Според „брояча” на Белия дом, той е извършил 13 президентски действия през първата седмица, тясно свързани с обещания от кампанията си.

31 January 2017

ИЗВЪНРЕДНО: 38 ранени след пожар в румънски клуб!

ИЗВЪНРЕДНО: 38 ранени след пожар в румънски клуб!

Румънските власти заявиха, че 38 са настанените в болница пострадали при избухването на пожар в популярен клуб в румънската столица. Огънят избухнал по-рано в луксозния Bamboo нощен клуб, но нито дума не бе казана за причината за пожара.

30 January 2017

Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците

Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците

Толкова много красиви неща имаме като народ – музиката, природата, историята, таланта, децата… Излишно е да ги изброявам. Но има две неща, които си нямаме – справедливост и достойни личности, които да управляват държавата. Много тъжно, нали?!

30 January 2017

За първи път български представител е в ТОП 10 по активност в ЕП

За първи път български представител е в ТОП 10 по активност в ЕП

Данните на портала MEPRanking.eu от януари 2017 г., отразяващи активността на членовете на Европейския парламент, отчитат рекорд за България. Заместник-председателят на ВМРО и член на групата на Европейските консерватори и реформисти в ЕП Ангел Джамбазки заема 9-о място сред всички 751 евродепутати.

29 January 2017

   3   4   5   6   7   8   9   10   

1877 намерени, страница 7 от общо 111


Специален коментар