Автор - Лентата

Екологът Тома Белев:  Защо Цацаров не е повдигнал все още обвинения за заменките на гори?

Екологът Тома Белев: Защо Цацаров не е повдигнал все още обвинения за заменките на гори?

Айде и Цацаров почна да разбира от граници на защитени територии. Вместо да се прави на специалист еколог, какъвто не е, и да оспорва експертизата на БАН, на над 500 професори и доктори от БАН и университетите, на Националния съвет за биологично разнообразие и на European Topic Centre for Nature Conservation, по-добре главният прокурор да каже защо не е повдигнал още обвинения за заменките на гори и не е поискал възстановяването им. Да не би да чака да изтекат давностните срокове?

11 August 2017

7-годишно момиченце получи импланти за Коледа? Да, ама не!

7-годишно момиченце получи импланти за Коледа? Да, ама не!

Може би сте прочели из български медии за 7-годишното момиченце Жулиет, което получило силиконови импланти за Коледа от собствената си майка и след препоръка от психиатър - че, за да излезе от депресията детето трябва да получи каквото иска.

09 August 2017

Скандал: Германия иска да ни вземе парите за циганите

Скандал: Германия иска да ни вземе парите за циганите

Още по-скандални са изказванията на министъра на интеграцията в провинция Северен Рейн-Вестфалия Йоахим Щамп, който заявил, че Румъния и България не използват както трябва средствата от Европейския социален фонд, предназначени за ромите и това е основателна причина те да се пренасочат. Какво излиза? Че една от най-богатите западни държави иска да вземе от парите ни за циганите?

08 August 2017

Известен адвокат: В дискотека в Слънчев бряг танцуват чисто голи жени!

Известен адвокат: В дискотека в Слънчев бряг танцуват чисто голи жени!

По думите на Кърджалийска там не просто има танцуващи момичета, а случващото се е нещо отвъд „пийп шоу“. Голи жени, които имитират сексуални сцени помежду си – е основното, на което може да се наслаждавате, ако сте на море точно там.

08 August 2017

Пари за педофили. И други човешки ценности...

Пари за педофили. И други човешки ценности...

Разведен и баща на 4 деца, Ахмед, общ работник, използва неговото дело, за да стартира серия от тиради, включително една, в която обвинява Западното общество, за това, че позволяват на млади момичета „да имат паради по улиците“, тъй като там могат да бъдат похитени от хора, именно като него.

02 August 2017

 Объркана Европа

Объркана Европа

Самата Европа, така както се е оформила исторически, е едно от най-пъстрите и мултикултурни ъгълчета на планетата. Сума ти езици, национални култури, общности, религии - само теглете един диагонал от Сицилия до Финландия и вижте за какво невероятно разнообразие иде реч. Какъв cultural enrichment за бога? Или под cultural enrichment и мултикултурализъм се разбира единствено и само ислям? Ега ти тъпотията...

28 July 2017

ЦИТАТ НА ДЕНЯ: Д-р Михайлов: "Животът се преживява не като дар, а като собственост"

ЦИТАТ НА ДЕНЯ: Д-р Михайлов: "Животът се преживява не като дар, а като собственост"

Животът не се преживява като дар, а като собственост. Суверенитетът върху тази собственост обосновава право на каприз и своеволие. Смисълът е резултат на прищявката, лично хрумване. Атеизмът е опустошителен за човешката цивилизация, започват да проумяват това. Българската религиозност е плитка, без значими следствия за националния живот.

26 July 2017

СУДЖУЦИТЕ

СУДЖУЦИТЕ

При ветеринарния лекар Тровикучков влиза един пълен, влачест чичо, мига с очички и дума: - Суджучец, господин докторе, говежди суджучец донесох за панаира. От Ямбол съм. Имам си документ оттам. От вас позволително искам само за продажба. - Къде е той? - Долу е, господин докторе, долу! До халите е, в каруцата.

22 July 2017

Циганският проблем: В Люксембург има 300 цигани!

Циганският проблем: В Люксембург има 300 цигани!

Това е статистика, която показва числеността на циганите в отделните държави. Какъв процент от общото население са цигани, какъв брой са и колко е цялото население на съответната държава. В тази класация България е на първо място с над 10 % циганско население, което се равнява на около 750 000 човека.

21 July 2017

За пред света: „демокрация“ вместо „аллах акбар“

За пред света: „демокрация“ вместо „аллах акбар“

Шест години Сирия и светът бяха жертва на нечувана, мръсна манипулация, инициирана от политиците и имплементирана от медиите. Шест години милиарди и милиарди бяха налети в експерти, журналисти, опиниън лидери, които бълваха пропаганда, че "умерените опозиционери" в Сирия са нещо готино, нещо куул, нещо като хипстери с брада, борещи се срещу кръволока Aсад.

20 July 2017

Жените първи ще пострадат

Жените първи ще пострадат

Моля, прочетете тази статия на Reuters и се замислете за секунда върху ужасяващата официална статистика. Броят на момичетата в Германия с осакатени гениталии се е увеличил рязко спрямо 2016 година, в резултат от емигрантската вълна от страни, където тази практика е обичайна. Гениталиите на над 58,000 жени, живущи в Германия, са осакатени, а трендът е рязко нагоре. Осакатяването на гениталиите е популярна практика в мюсюлманските страни в Африка.

19 July 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

2028 намерени, страница 5 от общо 120


Специален коментар