Автор - Лентата

БУЛДОЗЕРЪТ ТРЪМП

БУЛДОЗЕРЪТ ТРЪМП

Прочетете пресата от уикенда и ще направите недвусмиленото заключение, че дебютът на Тръмп едва ли не е бил пълен провал. Но така ли беше? Ако проучите какво той направи, въз основа на това, което искаше да направи и игнорирате какво казва, заради шоуто, ще видите, че това беше забележително продуктивно начало. Според „брояча” на Белия дом, той е извършил 13 президентски действия през първата седмица, тясно свързани с обещания от кампанията си.

31 January 2017

ИЗВЪНРЕДНО: 38 ранени след пожар в румънски клуб!

ИЗВЪНРЕДНО: 38 ранени след пожар в румънски клуб!

Румънските власти заявиха, че 38 са настанените в болница пострадали при избухването на пожар в популярен клуб в румънската столица. Огънят избухнал по-рано в луксозния Bamboo нощен клуб, но нито дума не бе казана за причината за пожара.

30 January 2017

Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците

Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците

Толкова много красиви неща имаме като народ – музиката, природата, историята, таланта, децата… Излишно е да ги изброявам. Но има две неща, които си нямаме – справедливост и достойни личности, които да управляват държавата. Много тъжно, нали?!

30 January 2017

За първи път български представител е в ТОП 10 по активност в ЕП

За първи път български представител е в ТОП 10 по активност в ЕП

Данните на портала MEPRanking.eu от януари 2017 г., отразяващи активността на членовете на Европейския парламент, отчитат рекорд за България. Заместник-председателят на ВМРО и член на групата на Европейските консерватори и реформисти в ЕП Ангел Джамбазки заема 9-о място сред всички 751 евродепутати.

29 January 2017

Времената се менят: За Клинтън може, а за Тръмп не може?

Времената се менят: За Клинтън може, а за Тръмп не може?

Архивите говорят. Вижте видео с Бил Клинтън от 1995-та, в което той нарича нелегалните мигранти „aliens” (извънземни) и говори за депортирането им и затягане на политиката на влизане в САЩ. Изказването му е посрещнато с аплодисменти. Днес новият президент Доналд Тръмп говори същото и е наричан расист, подиграван и презиран от Холивуд, и обект на медиен присмех плюс протести. Какво се промени за тези години? Защото изказванията са си все същите...

29 January 2017

ПРОЕКТ: ЧАЛГАРИЯ

ПРОЕКТ: ЧАЛГАРИЯ

ПРОЕКТ: ЧАЛГАРИЯ. Кой е виновен за салфетките и щракането с пръсти? И защо по отношение на музиката ние сме ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА? КАРБОВСКИ и ВТОРИЯ ПЛАН: „Смея да твърдя, че държавата е виновна за това. Тодор Живков в биографията си пише, че обича някаква песен за говеда. 30 години след него безсловесните говеда пеят ръга да дъга и се кълчат сякаш някой ги боде с ятагана."...

28 January 2017

Певицата Нанси Синатра: CNN, защо лъжете?!

Певицата Нанси Синатра: CNN, защо лъжете?!

Певицата Нанси Синатра, дъщеря на легендарния Франк Синатра, разобличи най-голямата американска телевизия в лъжа. Тя публикува в социалната мрежа въпрос към CNN – защо лъжете? – по повод твърдението на CNN, че певицата била нещастна, заради това, че Доналд Тръмп ще ползва песен на нейния баща на церемонията по своето встъпване в длъжност.

21 January 2017

СТРАНАТА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

СТРАНАТА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

В началото на тази година, една майка изпрати писмо до държавата, до политиците, до онова, което наричаме „институции”. Тази майка има 27-годишен син, инвалид, самата тя е болна (с 4 инсулта) и двамата са оставени сами, да се мъчат. Толкова, че тя призовава управляващите – като се държите с нас като с кучета, поне ни дайте правото на доброволна смърт, евтаназия. Като не можем да живеем, поне да можем да си отидем. Ето това е принудена да поиска българката Рени Григорова.

17 January 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

1836 намерени, страница 5 от общо 108


Специален коментар