Автор - Гост-автор

Политкоректните либерални болшевики са жадни за кръв

Политкоректните либерални болшевики са жадни за кръв

Вирусът на „розовия прогресивен фанатизъм“ се промъква бързо и лесно в обществения организъм и работи отвътре за разрушаването му. Един цитат приписван на Чърчил описва ситуацията с тревожна точност – „Бъдещите фашисти ще се наричат анти-фашисти!“

27 June 2017

СИЛАТА НА КЕША

СИЛАТА НА КЕША

Забранявайки кеша правим нещо много опасно за икономиката — поставяме ВСЯКА икономическа транзакция в ръцете на много малка група играчи. Реално въвеждаме второ ДДС, което плащаме с всяка покупка, само дето не получаваме магистрали, училища и болници срещу него, нямаме народни представители, които да определят размера му и не можем да си го вземем обратно от държавата, ако сме фирма. Ако иска, банката може да направи таксата онлайн превод и 100 лв — какво ще правиш, ще платиш в кеш ли? Или ще пазаруваш от супера в криптовалути?

26 June 2017

ИЗВИНЕНИЕ

ИЗВИНЕНИЕ

Извинявам се на всички, които не владеят български и не използват кирилица, тъй като този текст е написан на нашия език, което от своя страна е дискриминация към всички останали, а не на последно място нарушава правото им на защита – защото текстът може да съдържа реч на омразата, а те няма да могат да го разберат.

20 June 2017

Въпрос към феновете на Борисов: Не ви ли е срам?

Въпрос към феновете на Борисов: Не ви ли е срам?

Цинизмът му не спира до тук - той сравни тази катастрофа с коледните надбавки на пенсионерите. Искам да попитам всички фенове на този човек: Не ви ли е срам, че премиеринът, който подкрепяте, говори за пари, когато става дума за загинали хора?

10 June 2017

Насърчава ли папата гейовете?

Насърчава ли папата гейовете?

Когато папа Франциск казва, че не осъжда гейовете, той всъщност повтаря един от най-важните принципи на християнството: „Християнинът мрази греха, но обича грешника“. Така спазва основния закон на Новия завет – закона за любовта[1] – и същевременно се въздържа от греха на осъждането, защото само Бог може да съди, тъй като само Той знае всичко. В известната молитва на св. Ефрем Сириец, същата, която се чете всяка вечер по време на Великия пост, се казва: „Ей, Господи Царю! Дарувай ми да виждам моите прегрешения и да не осъждам моя брат…

10 June 2017

Един мъж откровено за българката

Един мъж откровено за българката

Вие мили принцеси имате хиляди последователи в социалните мрежи, защото профилът ви може да бъде сбъркан с каталог за елитни проститутки. Там демонстрирате скъпия си живот, докато броите лайковете си от квартирата в Студентски град. Вие не създавате семейства, защото все чакате истинския мъж, а в замяна давате само едно фалшиво тяло. Накрая си купувате скъпо кученце, което обличате в детски дрехи, кръщавате го по нелеп начин, като Гучи, Версаче или Шанел, но...

09 June 2017

Шведът и българинът, който приветства ритници...

Шведът и българинът, който приветства ритници...

Не, г-н Рагин, шведите няма да бойкотират нашите курорти, ако техният гламав сънародник получи заслужено наказание. (Да не би англичаните да спряха да идват, след като българският съд осъди Майкъл Шийлдс?). Те може да са горди хора (със сигурност са многократно по-горди от Вас), но също така мнозинството от тях имат чувство за справедливост и върховенство на закона.

08 June 2017

Ритат те в главата? Нищо лично, просто бизнес.

Ритат те в главата? Нищо лично, просто бизнес.

Дали би имало баланс, ако някой Ви ритне Вас в главата, г-н Рагин? Вие достатъчно горд ли сте, като скандинавските туристи, за да ни бойкотирате? Бихте ли разпознали това поведение сред 17-те типа, които Вие цитирахте, с които ние работниците трябва да се съобразяваме? Или разделяте хората на туристи и работници и едните могат да си правят, каквото искат с другите, за да не бойкотират курортите ни, за да може асоциацията, на която Вие сте председател да цъфти и браншът да се развива?

08 June 2017

Имигрантите трябва да учат български език по 6 часа дневно

Имигрантите трябва да учат български език по 6 часа дневно

Както пише в учебниците по криминална психология "Много от похитителите на хора се отказват от акта на ликвидация на определената жертва, ако имат дори и няколко разменени думи или изречения с похитения, тъй като чувстват неосъзната близост и идентичност". Та най-общо казано в тази гръмотевична ситуация, (в момента навън) е да има правила. И тогава човек става правилен. Независимо от къде идва.

07 June 2017

 
От другата страна…на национализма

От другата страна…на национализма

Някой, някога е начертал граници. Имало е момент , в който национализмът е вършел важна роля - когато хората вместо да си сътрудничат предимно са воювали да си заграбват ресурсите. Сега виждаме,че трейдът е много по-ефикасен начин хората да се издържат, отколкото войната.

06 June 2017

Не ставайте роби

Не ставайте роби

Така нареченият "радикален Ислям" си е чиста проба политико-икономически проект и зад него не стоят някакви си прости имами, а хора от службите, тренировъчни центрове, фондове... Всичко това се прави само с една цел - унищожаване на Християнството, заробване на хората, превръщането им в затъпели, безмозъчни живуркащи консуматори, които се управляват лесно, както и за увековечаване позициите и силата на транснационалния капитал.

06 June 2017

Пенсиите. Зверският грабеж.

Пенсиите. Зверският грабеж.

Къде са парите? 80 000 лева, без лихвите, стигат един човек да получава средната пенсия от 300 лева в продължение на 22 години. Значи, ако един човек се пенсионира на 65, трябва да живее до 87, за да си вземе всичко, което е внесъл за пенсия. Но мъжете в България получават пенсия средно по 6 години. На 70 умират. За тия 5 години живот след работа средностатистическият български мъж взема около 18 000 лева от своите пари. Останалите 60 000 са за почерпка на управляващите. За Бог да прости.

27 May 2017

Цацаровите шпиц-бандюги

Цацаровите шпиц-бандюги

Това е от днес. Макар да се крият, не са анонимни, но и макар да не са анонимни са безлични като всеки тъп и груб инструмент: Цацаровите шпиц-бандюги от План Б. Има засилващи се индикации, че са готови да стигнат до край и е издадена команда за свалянето на Лозан Панов от поста му.

23 May 2017

Харалан Александров: Борисов е драматично зависим от прищевките на тълпата и интересите на олигарсите

Харалан Александров: Борисов е драматично зависим от прищевките на тълпата и интересите на олигарсите

"Политическата кариера на Борисов е логичен завършек на кариерата му на охранител и че възложената му задача е да охранява олигархията в България от потенциално възмездие, като същевременно ощастливява гневната тълпа. Той се справя перфектно".

22 May 2017

Взеха ни живота, а сега и органите...

Взеха ни живота, а сега и органите...

Изключване на животоподдържащите системи, ако близките на пациент в мозъчна смърт откажат да дарят органите му. Това е идеята на новия заместник-министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков. И ето тук загубих смисъла на цялата идея с даряването... Откога доброволното даряване, било то и на органи, може да има някакви допирни точки със закон, разпоредби или най-малкото с думите – „задължително“ и „ако близките откажат”?

22 May 2017

 1   2   3   4   5   6   7   

381 намерени, страница 1 от общо 23


Специален коментар