Автор - Екатерина Анева

Отворено писмо...до себе си

Отворено писмо...до себе си

Това не е политологически анализ. Със следващите редове не ангажирам никого, освен себе си – една жена, гледаща от позицията на отдавна допуснатата грешка да не бъде емигрант в нормална държава, а заточенк в родината си – България. Гледаща с цялата вина към децата си за това решение...

07 October 2014

Putin go home…

Putin go home…

Планът на Путин да направи всичко възможно да провокира и саботира президентските избори в Украйна на 25 май като повдигне напрежението до краен предел, започва да изкристализира. Така, ако все пак не успее да попречи на провеждането им, после ще може да твърди, че новият президент е нелегитимен, защото е избран в ненормална ситуация.

16 April 2014

Брюксел, моя любов…

Брюксел, моя любов…

Мартин Шулц, президент на ЕП: „Тези избори са по-атрактивни, защото според Лисабонския договор, който е в сила от 2009 г., гласуването за дадена партия също така означава гласуване за кандидат за председател на Европейската комисия. Ако например гласувате за социалист или за социалдемократическа партия, вие подкрепяте ляв кандидат за шеф на комисията.

06 April 2014

24 години образователни реформи – 24 години промиване на мозъци

24 години образователни реформи – 24 години промиване на мозъци

Правописните и фактологически грешки май вече нямат такова значение, защото след точно още 3 години, вече няма да има кой да ги забележи. „О! Шипка“ ще е просто надпис от поредната пицария в центъра на София, а „6-ти септември“ ще е просто площад.

04 February 2014

Не искам да умра… в тази държава!

Не искам да умра… в тази държава!

Не искам аз да бъда лудата, сред измамно-нормални! Не искам аз да бъда изключението от изкривеното правило.Не искам да превръщам децата си във функция на уродливото ни общество, в което Нормалното е неморално, и Моралното е нереално!

28 January 2014

 1   2   3   4   5   

72 намерени, страница 1 от общо 5


Специален коментар