Автор - Адриана Аврамова

Честит 8-ми март и извинявайте.

Честит 8-ми март и извинявайте.

Ние приветствахме това поведение и визия, тези момичета ...защото са като извадени от филм за възрастни. Хубави, гримирани, с перфектни форми и ... истории, които искаме да чуем... Те просто показват това, до което така искахме да се докоснем, когато нямахме свобода. А сега ...да му мисли бъдещето.

08 March 2017

Отворено писмо за Крисия

Отворено писмо за Крисия

Разочарована съм, че текстът ми не предизвика адекватна и зряла дискусия по отношение на това как славата се отразява на децата, но за сметка на това избълвахте куп гнусотии по адрес на Крисия. Което не ви прави чест, защото пред същото дете се прекланяхме само преди две години. Във ваше дясно в сайта, в графата най-четени, ще видите мой материал от 2014-та година, когато Крисия беше нашият герой и повод за радост и усмивки. Искаше ми се статията ми да стигне до нея, за да разбере, че нищо не е по-прекрасно от пълноценното детство, защото то няма да се върне.

22 February 2017

Крисия, защо?

Крисия, защо?

И продължавам да се питам - присвитият поглед, устните, позите ... защо? Защо допускате детето, което малки и големи сочехме за пример да тръгва по онзи, другия път? Повярвайте, така се почва - грим, селфита, нокти... после са дрехите, бельото, боядисването на косата... за по-натам не ми се говори.

18 February 2017

Цици и хиалурон - да живее раят в България.

Цици и хиалурон - да живее раят в България.

Всичко, което искам да кажа е, че идеалите ни са сбъркани. И че малките момичета нямат търпение да им сложите цици за бала, да се явят за плейметки и да се къпят в живот, подобен на Николетиния. Цици и хиалурон - да живее раят в България.

16 February 2017

ПРОСТО БЪЛГАРИЯ
(1000 лв. за затворник, 160 лв. за пенсионер...)

ПРОСТО БЪЛГАРИЯ (1000 лв. за затворник, 160 лв. за пенсионер...)

Държавата не мисли за жертвите. Мисли за убийците. Държавата не мисли за невините, мисли за грешните. Не помага на нуждаещите се, дава на убийците. Държавата ни, в която НИЕ бедните, невинните, с чисто досие, плащаме, за да живеят ДОБРЕ престъпниците. Да преживяват с повече от един БГ пенсионер (160лв.). От една самотна майка.(150 лв). От едно болно дете. От учител (660лв). От доктор. От пожарникар. От всички нас.

12 February 2017

Защо поколението на 90-те винаги ще превъзхожда новото?

Защо поколението на 90-те винаги ще превъзхожда новото?

Децата на 90-те знаехме как да танцуваме танца на Макарена или Las ketchup, днешните въртят гюбеци, облечени с къси поли и високи токове. Децата на 90-те не започваха половите си контакти от 12 годишни. Днешните дори ги документират. Предполагам, че мога още дълго да продължа с примерите, но едва ли е необходимо. Децата на 90-те имахме детство, днешните нямат.

04 February 2017

ДЕГРАДАЦИЯ 6: Децата ви си режат вените

ДЕГРАДАЦИЯ 6: Децата ви си режат вените

Ето какво правят малките: Решават, че имат проблем. С невъзможна "любов", двойка в училище, спор с приятел или някаква простотия, често напълно незначителна. Решават, че е готино да предизвикат внимание по дадения проблем. Фейсбук им осигурява публика, остава само да измислят как да я ангажират - ами с рязане на вени и депресантски статуси от типа на - ''Край, не искам да живея, той ме заряза''.

01 February 2017

Защо заминахте?

Защо заминахте?

Не искам да обърна гръб на родината си, с всички спомени, и да отида да градя живот на друго място. Не искам децата ми да учат чужда култура и език. Искам да ги възпитам на любов и уважение към Родината, на желание да познават миналото и да искат да променят историята. Да бъдат горди и непреклонни българи и да се борят за своето. Защото един ден моята България ще бъде и тяхна.

30 December 2016

Тя ли ви е виновна?

Тя ли ви е виновна?

Имам странното чувство, че след няколко годинки Гери-Никол ще пробие навън и се чудя тогава, лицемери, дали пак ще я хейтвате, щото била много дръзка и гола, или вече рязко ще я заобичате ... Нея и готиния и задник. Не я защитавам, повярвайте, но уважам труда й и амбицията да успява.

11 December 2016

Защо българинът заприлича на талибанин

Защо българинът заприлича на талибанин

Обикновено големите проблеми започват от дребни неща, обикновено започват като мода... Това течение дойде някъде от Близкия изток и трайно, и бързо се наложи във визията на българския мъж. Мъж, който доскоро не се славеше с особена суетност, но сега прекарва повече време пред огледалото от гаджето си. Мъжете ни, българите, се изпедерастяват все повече, в опитите си да ...приличат на мъже, на страшни, на силни, на сексапилни мачовци. И дори напомпаните анаболни тела не могат да скрият женствените им черти.

22 November 2016

По-добре да НЯМА такава държава

По-добре да НЯМА такава държава

А всичко е много просто- този референдум, макар и наречен от мнозина „популистки” е един тест за това колко още можем да търпим. Дали сме мазохисти, дали сме ок едни хора да ограбват държавата, в която живеем, дали ни харесва да гледаме неприятните физиономии на онези 240, които диктуват живота ни - такива неща. Когато следващият път отворите хладилника и той е празен, когато отворите пощенската кутия и ви затрупат сметките, когато вземете заплата и сте на минус...

08 November 2016

Даваш ли, даваш...хубава българка на турска вяра?

Даваш ли, даваш...хубава българка на турска вяра?

Всички, които сме слушали като деца в часовете по история (докато още нямаше цензура) знаем, че по време на турското робство БЪЛГАРКИТЕ са предпочитали смъртта пред това да се отдадат на поробителя. Днес, наследничките на тези горди българки от едно време, се чукат безпризорно и съвсем пожелателно с нашите турски съседи, които може би пък са наследници на поробителите ни. И си мисля, че в цялата ситуация има нещо нередно.

15 September 2016

Това е баба Надка...

Това е баба Надка...

Това е баба Надка. На 91 години, родом от София. Видях я, докато похапвах с приятелки джънк фууд на „Витошка”. И ми приседна. Защото се сблъскаха два свята. Нашият - млади момичета, весели, животът е пред нас и нейния. Мрачен, беден, живот в мизерия и сълзи. Баба Надка ни помоли да използва мястото на пейката до нас. Плачеше.

13 September 2016

КАЗАХ ЛИ ВИ АЗ!?

КАЗАХ ЛИ ВИ АЗ!?

И така до днес, когато лудият репортер сподели във Фейсбук, че Алекс вече е бивша, защото ... разбрал, че му изневерявала. След което допълва ...”не с един и двама”... И уточнява, че изневярата е била продиктувана от желанието на манекенката да се къпе в пари и слава. Като доказателство Даниел прилага и две снимки на Александра, минути преди да кацне на родна земя от поредната си ''екскурзия" (фотосите е намерил в телефона й).

05 September 2016

Нешка Робева: Момичетата се състезаваха от името на нацията!

Нешка Робева: Момичетата се състезаваха от името на нацията!

След еуфорията около спечелването на бронзов медал от златните ни момичета от ансамбъла по художествена гимнастика на олимпиадата в Рио, LENTATA.COM потърси Нешка Робева, за да ни разкаже – колко струва успехът, как се създава спортен дух и ще имаме ли нови златни момичета.

26 August 2016

СЕЛЯНДУРИ

СЕЛЯНДУРИ

Сякаш повечето от интелигентните и възпитани хора осъзнаха, че тук не е за тях, хванаха си куфарите и заминаха надалеч. Някъде, където ще живеят по-добре и по-спокойно. И по-цивилизовано. А в милата ни родина останаха предимно селяндурите - хора без зрънце култура, възпитание и уважение. Как иначе да си обясня фасовете из цяла София - по всички тротоари, като на повечето места има през пет метра малки кошчета за боклук...

11 August 2016

 1   2   3   4   5   6   7   

237 намерени, страница 1 от общо 14


Специален коментар