Автор - Мартин Карбовски

ДПС И МАГАРЕТО

ДПС И МАГАРЕТО

Вие сте идиоти, ако не разбирате какво се случва. Всички скачат на Сидеров, искат му децата и искат да спят с него, докато бият жена му. Вдигат паметник и дават пенсия на човека, ударил Сидеров - какво ще реши това за утрешния ни живот?! Това не е темата на тези избори. Спрете се, моля ви. Случват се системни неща, които обръщат живота ни. Това не бяха избори. Това беше процес по абдикация на демокрацията.

27 October 2015

Европа - вавилонската блудница

Европа - вавилонската блудница

Ние губим доверие в Европа. Разкъсвани от дребни ежедневни страсти сме на път да не забележим, че губим държавата си в една либерална джунгла без цел. И още по-лошо, че надеждата, наречена модерна Европа е всъщност капан за наивници. Европа днес създава неравнопоставеност между най-бедните си граждани и непознатото зло, което вече отдавна си личи, че не бяга от война.

26 October 2015

Фандъкова ООД (втора част)

Фандъкова ООД (втора част)

Питам, защото в София се говори, че каквото и да се прави за града, то минава в една схема, в която от всеки четири лева - един се взима от партиите, вторият се взима от посредника, третият се краде по време на работата и четвъртият е за изпълнителя на проекта. Това е схема за цялата държава, където безкритичните избиратели се радват на три километра околовръстно, все едно са проститутки, на които не им се налага да пътуват много. Затова кметът Фандъкова се нуждае от опозиция.

23 October 2015

Писмо: До Министъра на вътрешните работи

Писмо: До Министъра на вътрешните работи

Госпожо Бъчварова! От медиите научаваме, че представители на БХК (Български Хелзинкски Комитет) са имали достъп до групата афганистанци, член от която беше убит от наш граничар. БХК са разпитали голям брой членове на групата, както и брата на убития. Бихме искали да получим информация...

20 October 2015

Мъже на годината

Мъже на годината

Кои са мъжете на годината? Тези, които искат България да няма граница и да унижава гражданите си, тези, които се подмазват на Европа само, за да крадат - или тия, които са лепилото на духа и цимента на националното? Тия, които убиват цели футболни отбори или тия, които се обединиха и без тях не можем? Хероите от риалити предаванията, пеещите по площадите за партии или идиотите от предизборните плакати? Имаме мъже на годината. Да не съм чул други имена. Константинов, благодарим ти, момче. Ти си.

18 October 2015

Отвращение и любов към статуквото

Отвращение и любов към статуквото

Статуквото вече прилича на социализъм от 1979 година. Всички го мразим, но дори не помисляме да го променим. Статуквото вече прилича на жена ви - искате да я убиете, но се мъчите с нея. Статуквото мразите като курва, но й давате последното си доверие и последните си пари. Страх и омраза в Грудово е положението.

17 October 2015

Фронт в защита на Ботев и Вазов, и Шекспир

Фронт в защита на Ботев и Вазов, и Шекспир

Какво е човек без Ботев и Хамлет? Нито българин ще е, нито световен човек. Това искат Настрадин ходжите във властта, еврочалмите на релативизма и либералния диктат. Искат да сме цигани, на които Ботев им е враг, а Хамлет - ненужник?!?

15 October 2015

Битката за София 2015

Битката за София 2015

На никой не му се занимава със сериозни неща и ГЕРБ се опитват да покажат битката като предрешена. В момента имаме адекватността на Кадиев срещу желязната усмивка на Фандъкова и това е мечтаната кампания на ГЕРБ, позната ни единствено от времената на Тодор Живков. Слава Богу Мирчев е адски интересен във Фейсбук, където е решил да прави пърформанс с новата медия – някой управлява кампанията му оттам като паралитик в начална форма на Алцхаймер.

14 October 2015

ИЗБОРИ В СЕЛО КЛИМЕНТ

ИЗБОРИ В СЕЛО КЛИМЕНТ

Мъртвите приятели, съселяни се връщат, за да помагат на живите. Между некролозите се мяркат обяви за самодейност. Некролози и самодейност. Това е липсата на държава. Картинката на политическото безочие. И картинката на търпежа. Така свършва животът в тази страна. В пенсионерския клуб, който живва, само когато има избори. И след това – нищо ли?!

12 October 2015

НЕ Е ВАЖНО

НЕ Е ВАЖНО

Всъщност, някой избирател, поне един, знае ли колко деца имат кметове и кандидат кметове? Знаят ли се любовниците им и колко деца имат от тях? Не е важно, въобще не е важно това - и то в страната, в която жълтата преса е основната преса. Във вялата кампания за предизвестени кметове явно вече приехме не да избираме, а да ни назначават управляващите. Назначават ни ги, без да ги познаваме, заедно с купения вот, заедно с липсата на избор и тихи медии.

07 October 2015

Журналистика. След боя, зад кулисите.

Журналистика. След боя, зад кулисите.

Журналистиката свърши, Ганчева. Те винаги ще те бият и блъскат, докато ти либерално ще правиш сълзливи филми за тях, за бежанците, за проблемите. Снимай циганчета и малки деца-бежанци, както в последния си филм. Но винаги имай едно наум, че едно от децата ще порасне утре, че те бързо растат и ще стане част от играта. И че едната част от играта е едните да те бият, а другата част от играта е другите да те гледат как си бита.

06 October 2015

Старите ветропоказатели

Старите ветропоказатели

Направи ли ви впечатление, в чисто човешки план, как повечето известни и приятни стари ченгета, работили в една или друга степен за комунистическата държавна сигурност днес се държат като много добре платени резиденти на Съединените щати. От тях няма по-големи поддръжници на демокрацията.

06 October 2015

Отборът на Фандъкова ООД

Отборът на Фандъкова ООД

Слоганът на ГЕРБ е ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ. Има чудесни неща, които свърши ГЕРБ последните години. Но на малкия човек видимите резултати са като погледне през прозореца. А там е бетонно гробище. Като излезе на тротоара, видимите резултати са марсиански пейзаж. Видими резултати има на булевард „Витоша”. Крайните квартали са видими дотолкова, че английски пънк групи идват тук, за да заснемат клиповете си, посветени на апокалипсиса. Това е.

05 October 2015

01. 10. 2015 г.: СУВЕРЕНИТЕТЪТ Е МЪРТЪВ

01. 10. 2015 г.: СУВЕРЕНИТЕТЪТ Е МЪРТЪВ

Днес, последният ден на месец септември, след десетилетия отказ от собствена войска и въоръжение, след пропаганда от най-общ характер за безсмислието да обучаваш войници и да купуваш техника, държавата България офицално предлага банкрут на суверенитета си. Това се случва след абдикацията на държавата по сухопътната ни граница - България е на път да сдаде въздушното си пространство.

30 September 2015

ФЕРМАТА НА НАШЕТО БЕЗПОКОЙСТВО

ФЕРМАТА НА НАШЕТО БЕЗПОКОЙСТВО

Модерният човек в Германия днес трябва да се изнесе от жилището си, защото то се дава на бежанци. Старите хора от Родопите трябва да се съобразяват с дистанцията на политиката на Брюксел за Мечките, а немците - с някаква безкрайно неясна идея - идеята да не са шовинисти в собствения си дом. Кой нареди така? И кой позволи в това да се превърне демокрацията?

29 September 2015

И къде ще избягате сега?

И къде ще избягате сега?

Европа ще се постарае да ни върне циганите и ще ни задължи да са си наши, а не общи - както го направи Саркози. Към това се добавя разселването на мигранти, които ще ползват България като гранична гара - малко боклук, малко катун и малки деца. Малки квартали с нови малки джамии, гарантирани от малко неприятни представители на неправителствените организции, които днес идват на власт. Няма да ни питат или чуят какво искаме.

24 September 2015

Войната на утробите

Войната на утробите

Ще загубим войната заради битката на утробите. Едно от достиженията на модерното общество ще го убие. Това са правата и равенството на жените на Запад. Или по-скоро обратното - тоталното безправие на източната ориенталска жена и неиното посвещение на децата. Белите жени не раждат. Техните празни утроби създават кухината в западния социум, която се очаква да бъде запълнена с работническа класа, но ще бъде запълнена с ислямски пролетариат.

20 September 2015

   3   4   5   6   7   8   9   10   

299 намерени, страница 7 от общо 18


Специален коментар