Автор - Мартин Карбовски

Джефри ван Орден: Територията на България не е застрашена, защото сте в НАТО!

Джефри ван Орден: Територията на България не е застрашена, защото сте в НАТО!

Мартин Карбовски се срещна с евродепутата Джефри ван Орден по няколко горещи теми – бежанската криза, политиката на Меркел и европейските лидери, охраняването на общите ни граници и бъдещето на Европа. Ето какво си казаха един български журналист и един британски евродепутат очи в очи, директно от Европарламента.

10 December 2015

ПИСМО ДО МЕРКЕЛ ОТ ФРОНТА

ПИСМО ДО МЕРКЕЛ ОТ ФРОНТА

Госпожо Меркел – вие създадохте Шенген, за да ограничите българите и румънците, а днес отваряте границите за всички – и невинни пострадали от война и просто търсещи социални помощи и отявлени убийци. И не желаете да направите разлика между тях – нещо което виждат всички?

09 December 2015

ВЛАКЪТ ПЕКИН - ПИШУРКА (+ВИДЕО)

ВЛАКЪТ ПЕКИН - ПИШУРКА (+ВИДЕО)

Понеже чух от Китай, че ще се строи ВЛАК-СТРЕЛА, железница Пекин-София, и понеже всички овчерадушно понесоха новината и се зарадваха на нея, аз се сетих, че преди ВЛАКЪТ-СТРЕЛА да стане, трябва да проверя какво стана с предишните ГОЛЕМИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОЕКТИ като Южен поток, например...

25 November 2015

БАЛКАНДЖИ ЙОВО И ОТКАЗЪТ ОТ КРЪСТА

БАЛКАНДЖИ ЙОВО И ОТКАЗЪТ ОТ КРЪСТА

А патриотизмът е зле платена работа. Що ли се занимавам. Моят баща ме възпита с Балканджи Йово. Кръвта е част от историята. Аз ще възпитам сина си с Балканджи Йово. Той ще възпита сина си с Балканджи Йово. Там, където вие триете кръста, ние ще изчегъртаме друг. Отказът от кръста е отказ от Бога. А пачаврите на историята не могат да изтрият кръста от историята.

23 November 2015

ЕПОХАТА С ХОРАТА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ЧУКАТ

ЕПОХАТА С ХОРАТА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ЧУКАТ

Цивилизацията никога не е имала така ясни врагове, обаче бройлерите непрекъснато повтарят как враг няма и трябва да обичаме онзи, който ни треби. А идва ден, когато всеки се изправя пред куплета от Марсилезата – там се пее, че с нечиста кръв ще напоим браздите си. Я забранете Марсилезата, тя е твърде нетолерантна, изпейте песента на бройлерите.

20 November 2015

ШВЕЦИЯ – ПРОБИВЪТ НА БЕЖАНЦИТЕ

ШВЕЦИЯ – ПРОБИВЪТ НА БЕЖАНЦИТЕ

Децата са проблемни и въпреки че се съпротивляват на интеграцията си – никой не може и не смее да ги върне. А няма и къде да ги върне. Много обезпокояваща е и жилищната криза – няма къде да се настанят толкова бежанци. В края на тази година всяка седмица десет хиляди нови шведи искат жилище. Швеция има невероятна социална политика и това се използва в негативен смисъл. Такова жилище им се осигурява и този тип жилища са далеч над стандарта на българската обикновена къща.

19 November 2015

ФРЕНСКО-НЕМСКАТА ГРЕШКА: ИНТЕГРАЦИЯ НА ВАРВАРИТЕ

ФРЕНСКО-НЕМСКАТА ГРЕШКА: ИНТЕГРАЦИЯ НА ВАРВАРИТЕ

Европа ще оцелее, само ако вдигне прага, изискванията към пришълците. Само ако се самопочисти – независимо, че това може да звучи принудително за някого. Това ще стане, само ако зловещото учение за тоталната толерантност отстъпи и станем наясно с идеята, че трябва да обичаме всички хора, но не можем да интегрираме всички. И не трябва. И най-важното - че мястото на исляма трябва да е в ислямските страни. Другото е инвазия. Трябва да се спре десекуларизацията на Европа.

18 November 2015

За теб, чичо Чарли

За теб, чичо Чарли

Бъди здрав, чичо Чарли! Колкото можеш. И сбогом. Ние можем само да ти подражаваме в либертинажа, който ти издигна до непосилни дори за Балканите висини. Ти издигна либертинажа до слободия на духа, за която ни се плаче. Защото ни е забранена. Пием и ебем за теб, чичо Чарли, за теб, за който ни се плаче, защото на мястото, където живеем толкова свободни хора няма. Няма и оправдание за това да няма, копеле. Чарлз Франсиз Харпър, ти беше най-добрият за моята свобода.

17 November 2015

ПРОБЛЕМИ НА НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНАТА БОРБА  (БЪДЕЩАТА)

ПРОБЛЕМИ НА НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНАТА БОРБА (БЪДЕЩАТА)

Народите не се заблуждават, това правят политиците. Те живеят в измислен свят и за тях събитията са изненада. За нациите в Европа събитията не са изненада. Защото тенденциите са ясни – ислямът е в подем, докато свободните хора се държат като идиоти с позитивни настройки, зададени им от нарочно грешащ център. Когато това закъснение, времето на осъзнаване на един проблем между население и политици стане фатално - това е тоталитаризъм.

17 November 2015

КРАЯТ НА НАИВНОСТТА

КРАЯТ НА НАИВНОСТТА

Те убиват, заради Аллах. Те убиват жени и деца. Те са враговете на невинните. Говорил съм с тях, с бъдещите убийци на Европа. Те не искат катедрали, те не искат да работят. В техния живот, в техния рай и техния ад няма такова нщо като човешки прогрес и производство. Вие си мислите наивно, че те идват в страните ни да работят. Вие си мислите, че музиката може да ги натъжи или развесели. Вие си мислите, че бягат от ятаган. А те носят ятаган. Но те, познавам ги, не са страшни. Страшни са европейската налудност и наивност, стигаща до кресчендо.

14 November 2015

Реквием за една тийн *урва

Реквием за една тийн *урва

Става дума за вече официално узаконената педофилия, за детската проституция като поминък и момента, когато любовта се превръща в идея за телесно притежание, в робство. Това е процес, който в последните години пълзеше от циганската махала към българското училище. Беше проблем най-вече на децата сираци, които обезпечават местни чичковци с детински секс. Но процесът не беше овладян - идеята петнадесетгодишна да върти двама двойно по-големи от нея мъже - и тази идея беше включена в конструкта на "новото нормално".

07 November 2015

Как ги настигнахме американците

Как ги настигнахме американците

Да си човечен като приемаш врага в къщата си. Да си нормален като - мъжът търси мъж, за да осиновяват дете. И да си българин, който стреля в училище. Това никога не се е случвало в България. Но вие ни го докарахте. Настигнахме ги. Получихме най-страшното божие наказание. Сбъднаха се мечтите ни. Настигнахме ги.

06 November 2015

Хората на годината са убийци на българи

Хората на годината са убийци на българи

Когато Български Хелзинкски комитет издигат убиец от Варненския затвор за човек на годината - вие какво чувствате? Какви са условията, за да станеш човек на годината? Трябва да си англичанин? И да си убил българин? Наистина ли трябва да се дава шанс на всеки човек? Нека да дадем шанс тогава на българския граничар, убил бежанец.

05 November 2015

ЗАВИЖДАЙТЕ, МЪРШИ...

ЗАВИЖДАЙТЕ, МЪРШИ...

Какво празнувате бе, гадове, че чак кифлите ви се превъзбудиха? Аз знам какво празнувате - празнувате вопиющата езда на народа-овца, който измира, а вие се забавлавате под звуците на чалгата? Празнувате като побеснял овчар смъртта на стадото? Празнувате като лош стопанин пожара в къщата си? Дори пише къде ще празнуват. Еха, престижно.

03 November 2015

ЦАР БОРИСов IV

ЦАР БОРИСов IV

Но не за ЦАР БОРИСов IV ми е думата. Думата ми е за тия дето не могат да живеят на свобода и е заплаха за тях да има две мнения в живота им и две посоки да има. Тоя народ не може да избира едно от две или едно от много, трудно му е, той си обича да избира едно от едно - иначе се обърква или преяжда. Не за ЦАР БОРИСов IV ми е думата, а за свободата на избора и алтернативата.

02 November 2015

ДПС И МАГАРЕТО

ДПС И МАГАРЕТО

Вие сте идиоти, ако не разбирате какво се случва. Всички скачат на Сидеров, искат му децата и искат да спят с него, докато бият жена му. Вдигат паметник и дават пенсия на човека, ударил Сидеров - какво ще реши това за утрешния ни живот?! Това не е темата на тези избори. Спрете се, моля ви. Случват се системни неща, които обръщат живота ни. Това не бяха избори. Това беше процес по абдикация на демокрацията.

27 October 2015

Европа - вавилонската блудница

Европа - вавилонската блудница

Ние губим доверие в Европа. Разкъсвани от дребни ежедневни страсти сме на път да не забележим, че губим държавата си в една либерална джунгла без цел. И още по-лошо, че надеждата, наречена модерна Европа е всъщност капан за наивници. Европа днес създава неравнопоставеност между най-бедните си граждани и непознатото зло, което вече отдавна си личи, че не бяга от война.

26 October 2015

   3   4   5   6   7   8   9   10   

314 намерени, страница 7 от общо 19


Специален коментар