Автор - Мартин Карбовски

АЙСБЕРГЪТ НА ЗАБРАНЕНИТЕ НОВИНИ

АЙСБЕРГЪТ НА ЗАБРАНЕНИТЕ НОВИНИ

Така забранените новини са само 1/16-та от проблема, връх на айсберга. Правовата държава не работи вече и в Германия, защото по български либерален модел се толерират малцинства, които ще подкрепят същия този модел на избори. Не е за вярване, но България беше малката кочина, лабораторията, където този модел проработи за една политико-икономическа клика. Днес този модел, уголемен в милиони пъти, е разработван и в Европа.

09 January 2016

Етническо самоубийство, либерален ритуал

Етническо самоубийство, либерален ритуал

Кьолн не ви ли е достатъчен? След Париж и Кьолн не ви стига, за да спрете етническото самоубийство, издържано в либерален ритуал. Наистина ли?! Все още има шанс. Тълпа неупоменати, анонимни, нелегални - това не може да е проблем за едно модерно и нормално общество. Тези емигранти са температурата на болното европейско тяло. Температурата не се лекува. Лекува се инфекцията. И тя се нарича ясно - либерален фашизъм.

07 January 2016

ДОГАН Е ПРЕЗИДЕНТ

ДОГАН Е ПРЕЗИДЕНТ

Доган знае защо идваха Камерън и Давутоглу. Всички знаем и си траем. Всички знаем, че турското аташе в Пловдив в момента привиква лидери на ДПС. Всички знаем всичко. Но Доган го каза. Само турчинът ли (така го нарече Рашидов) може да е смел в тая страна? А?!? Само турчинът е смел, да. И знаете ли защо? Защото само турчинът не може да бъде купен. Всички други вкупом са купени и са мъртви за българския интерес.

23 December 2015

THIS IS THE GATE OF EUROPE

THIS IS THE GATE OF EUROPE

Новата ограда е на километри на запад и е безсмислена. За втори път наш екип прави снимки цял ден, без да забележи гранична полиция. Ако бяхме арестувани заради влизането си в Турция, това щеше да е добра новина за държавата. Но ние се връщаме без проблеми. Колеги от всички медии - публикувайте снимката ни. Или идете до мястото сами. За да се уверите как изглежда вратата на Европа днес.

16 December 2015

ДОБИЧЕТА НА КЪСМЕТА

ДОБИЧЕТА НА КЪСМЕТА

По телевизията дават момичета на късмета. Тези разголените ли са виновни цяла една нация да се превърне в добичета на късмета ? Срамежливо казват на касиерката - "Дай и едно от тези". Уж не вярват, знаят, че ги лъжат, ама ще опитат. Голямата награда. Милиони. Злато, килограми злато. Не познавам по-алчни и бедни хора, извънземно бедни, космически алчни. Какъв ми е шансът? Само едно към седем милиона.

16 December 2015

Синовете на Великата Баница

Синовете на Великата Баница

Вижте вестниците на Пеевски. Те неистово поддържат това правителство. Те изкараха Радан педераст. Те правят, каквото си искат. Но не искат реформа. Тези хора купиха всичко, което може да се купи, останалото счупиха и съсипаха. Искате ли да сте техни съучастници? Синовете на великата баница са обединени от вечните ловни полета на европарите. Те имат своя вожд, своите поразяващи медии и един лукав бял дебел съюзник.

15 December 2015

Джефри ван Орден: Територията на България не е застрашена, защото сте в НАТО!

Джефри ван Орден: Територията на България не е застрашена, защото сте в НАТО!

Мартин Карбовски се срещна с евродепутата Джефри ван Орден по няколко горещи теми – бежанската криза, политиката на Меркел и европейските лидери, охраняването на общите ни граници и бъдещето на Европа. Ето какво си казаха един български журналист и един британски евродепутат очи в очи, директно от Европарламента.

10 December 2015

ПИСМО ДО МЕРКЕЛ ОТ ФРОНТА

ПИСМО ДО МЕРКЕЛ ОТ ФРОНТА

Госпожо Меркел – вие създадохте Шенген, за да ограничите българите и румънците, а днес отваряте границите за всички – и невинни пострадали от война и просто търсещи социални помощи и отявлени убийци. И не желаете да направите разлика между тях – нещо което виждат всички?

09 December 2015

ВЛАКЪТ ПЕКИН - ПИШУРКА (+ВИДЕО)

ВЛАКЪТ ПЕКИН - ПИШУРКА (+ВИДЕО)

Понеже чух от Китай, че ще се строи ВЛАК-СТРЕЛА, железница Пекин-София, и понеже всички овчерадушно понесоха новината и се зарадваха на нея, аз се сетих, че преди ВЛАКЪТ-СТРЕЛА да стане, трябва да проверя какво стана с предишните ГОЛЕМИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОЕКТИ като Южен поток, например...

25 November 2015

БАЛКАНДЖИ ЙОВО И ОТКАЗЪТ ОТ КРЪСТА

БАЛКАНДЖИ ЙОВО И ОТКАЗЪТ ОТ КРЪСТА

А патриотизмът е зле платена работа. Що ли се занимавам. Моят баща ме възпита с Балканджи Йово. Кръвта е част от историята. Аз ще възпитам сина си с Балканджи Йово. Той ще възпита сина си с Балканджи Йово. Там, където вие триете кръста, ние ще изчегъртаме друг. Отказът от кръста е отказ от Бога. А пачаврите на историята не могат да изтрият кръста от историята.

23 November 2015

ЕПОХАТА С ХОРАТА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ЧУКАТ

ЕПОХАТА С ХОРАТА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ЧУКАТ

Цивилизацията никога не е имала така ясни врагове, обаче бройлерите непрекъснато повтарят как враг няма и трябва да обичаме онзи, който ни треби. А идва ден, когато всеки се изправя пред куплета от Марсилезата – там се пее, че с нечиста кръв ще напоим браздите си. Я забранете Марсилезата, тя е твърде нетолерантна, изпейте песента на бройлерите.

20 November 2015

ШВЕЦИЯ – ПРОБИВЪТ НА БЕЖАНЦИТЕ

ШВЕЦИЯ – ПРОБИВЪТ НА БЕЖАНЦИТЕ

Децата са проблемни и въпреки че се съпротивляват на интеграцията си – никой не може и не смее да ги върне. А няма и къде да ги върне. Много обезпокояваща е и жилищната криза – няма къде да се настанят толкова бежанци. В края на тази година всяка седмица десет хиляди нови шведи искат жилище. Швеция има невероятна социална политика и това се използва в негативен смисъл. Такова жилище им се осигурява и този тип жилища са далеч над стандарта на българската обикновена къща.

19 November 2015

ФРЕНСКО-НЕМСКАТА ГРЕШКА: ИНТЕГРАЦИЯ НА ВАРВАРИТЕ

ФРЕНСКО-НЕМСКАТА ГРЕШКА: ИНТЕГРАЦИЯ НА ВАРВАРИТЕ

Европа ще оцелее, само ако вдигне прага, изискванията към пришълците. Само ако се самопочисти – независимо, че това може да звучи принудително за някого. Това ще стане, само ако зловещото учение за тоталната толерантност отстъпи и станем наясно с идеята, че трябва да обичаме всички хора, но не можем да интегрираме всички. И не трябва. И най-важното - че мястото на исляма трябва да е в ислямските страни. Другото е инвазия. Трябва да се спре десекуларизацията на Европа.

18 November 2015

За теб, чичо Чарли

За теб, чичо Чарли

Бъди здрав, чичо Чарли! Колкото можеш. И сбогом. Ние можем само да ти подражаваме в либертинажа, който ти издигна до непосилни дори за Балканите висини. Ти издигна либертинажа до слободия на духа, за която ни се плаче. Защото ни е забранена. Пием и ебем за теб, чичо Чарли, за теб, за който ни се плаче, защото на мястото, където живеем толкова свободни хора няма. Няма и оправдание за това да няма, копеле. Чарлз Франсиз Харпър, ти беше най-добрият за моята свобода.

17 November 2015

ПРОБЛЕМИ НА НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНАТА БОРБА  (БЪДЕЩАТА)

ПРОБЛЕМИ НА НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНАТА БОРБА (БЪДЕЩАТА)

Народите не се заблуждават, това правят политиците. Те живеят в измислен свят и за тях събитията са изненада. За нациите в Европа събитията не са изненада. Защото тенденциите са ясни – ислямът е в подем, докато свободните хора се държат като идиоти с позитивни настройки, зададени им от нарочно грешащ център. Когато това закъснение, времето на осъзнаване на един проблем между население и политици стане фатално - това е тоталитаризъм.

17 November 2015

КРАЯТ НА НАИВНОСТТА

КРАЯТ НА НАИВНОСТТА

Те убиват, заради Аллах. Те убиват жени и деца. Те са враговете на невинните. Говорил съм с тях, с бъдещите убийци на Европа. Те не искат катедрали, те не искат да работят. В техния живот, в техния рай и техния ад няма такова нщо като човешки прогрес и производство. Вие си мислите наивно, че те идват в страните ни да работят. Вие си мислите, че музиката може да ги натъжи или развесели. Вие си мислите, че бягат от ятаган. А те носят ятаган. Но те, познавам ги, не са страшни. Страшни са европейската налудност и наивност, стигаща до кресчендо.

14 November 2015

Реквием за една тийн *урва

Реквием за една тийн *урва

Става дума за вече официално узаконената педофилия, за детската проституция като поминък и момента, когато любовта се превръща в идея за телесно притежание, в робство. Това е процес, който в последните години пълзеше от циганската махала към българското училище. Беше проблем най-вече на децата сираци, които обезпечават местни чичковци с детински секс. Но процесът не беше овладян - идеята петнадесетгодишна да върти двама двойно по-големи от нея мъже - и тази идея беше включена в конструкта на "новото нормално".

07 November 2015

   3   4   5   6   7   8   9   10   

320 намерени, страница 7 от общо 19


Специален коментар