Автор - Мартин Карбовски

Новите комсомолци

Новите комсомолци

Много хубав свят си направихме - нема що. Едни викат - махай цветята, други викат - махай направо паметника, трети крещят "убиец" в месарницата, а последните те съдят за фейлетон. И тоя свят само новите комсомолци го направиха. Все по-хубав става света и все по-братски се държат хората.

12 May 2016

ФЕЙСБУКЪТ НА КАФКА

ФЕЙСБУКЪТ НА КАФКА

Потребителите на ФБ не са чели Франц Кафка. "Процесът" на Кафка е точно това, което прави администрацията на ФБ с непослушните потребители. В този процес не знаеш за какво си обвинен, не знаеш кой е съдията, нямаш право на защита. Но това нямаше да е трагедия, ако наистина имаше стандарти за прилични и неприлични теми. За наличието на гледни точки. И най-вече - за невъзможността по доноси от недоволни фракции граждани да падат цели профили, които са събирани с години...

06 May 2016

Отборът на Фандъкова ООД. Или ЦГМ като златната кокошка...

Отборът на Фандъкова ООД. Или ЦГМ като златната кокошка...

В последните няколко дни се развихри скандалът около изпълнителния директор (вече в оставка) на Център за градска мобилност Симеон Арнаудов. Имал къщи, луксозни коли, охрана. Разшумя се и около името на зам-кмета по транспорта Любомир Христов – обществени поръчки и семейни приятелства излязоха наяве. Сега. Пролетта на 2016-та. Само че, още есента на миналата година Lentata.com публикува текста на Мартин Карбовски за „отбора” на кметицата Фандъкова. Кой е част от Фандъкова ООД?

26 April 2016

СТО И ТРИНАДЕСЕТ

СТО И ТРИНАДЕСЕТ

133-ти сме и заради БХК, и заради НПО-тата. Те съдят всеки, който не провежда линията на новото левичарство, неолиберализма. Заради продуцентите, неустойките в договорите на журналисти, за които никой не говори. Заради леля Цецка, която може да забрани дори въпрос от Парламентарния контрол. Примерно - господин Депутат Х, вие гей ли сте? И примерно, господин премиер, защо се налага някой да ви пази от конкретни въпроси?

21 April 2016

Господин премиер, има ли българи във Вашето правителство?!

Господин премиер, има ли българи във Вашето правителство?!

Господин Борисов - на границата ви мразят. Това вие няма да чуете от близките си пиари. Местните виждат разградения двор, момчетата виждат безсилието на граничарите, самите граничари смятат, че ги експлоатираме жестоко и безсмислено, а всички заедно разбираме, че това, което се случва на границата, не е нито наша политика, нито е в интерес на Европа. Тогава в чий интерес е? Как допуснахте БХК да ръководи всичко що се отнася до държавната граница - така щото през нашата страна да минат хиляди?

12 April 2016

Подкрепете Опълчението

Подкрепете Опълчението

Но границата трябва да се пази. Същите тези хора, които не искат границата да се пази, се заключват в дома си вечер и не искат никой да влезе у тях. Само че родината и държавата, тези прокълнати от новия марксизъм понятия - те не започват на прага на вашия дом, копелета. Държавата започва на границата. Там трябва да е ключът. Подкрепете Опълчението и неговите Отряди. Другото са опорни точки на чужди интереси.

11 April 2016

Господин Борисов - наистина ли вече забранявате да се снима оградата?

Господин Борисов - наистина ли вече забранявате да се снима оградата?

И сега, за да не се разбере, че границата не се пази усърдно - просто забранявате да снимаме?! Все повече това става запазена марка на Вашето правителство - ако не се говори за един проблем - проблемът ще изчезне ли? Публикувам отново снимките при кльона до Маточина с цялата отговорност за това. Оттам се минава. И това не е държавна тайна. Това обаче е на път да се превърне в журналистически тормоз.

04 April 2016

КАРБОВСКИ В КУБА: I'm only cuban 2

КАРБОВСКИ В КУБА: I'm only cuban 2

Карбовски в Куба. Част 2. Годината е 2003. Последен залп от кубинските приключения на наблюдателния sex-con-revolution турист Мартин Карбовски, където разсъждава върху Фидел и социализма, среща живи съратници на Че Гевара и разкрива страшна тайна в бикините на най-красивата кубинка в историята на красивите кубинки.

02 April 2016

Долу ръцете от Стоичков!

Долу ръцете от Стоичков!

Гледам снимката с неприязън и неразбиране, но знам, че българите нямат обичта на света и няма кой да обича българина, освен другите българи. И че, ако българин на българин не прощава кривиците, по-добре викайте инквизицията да ни изгори всичките живи. По-малко ще боли. Знам, че трябва последните ни гордости да се пазят.

30 March 2016

ЕКСКЛУЗИВНО: СЕКСЪТ НА СТОЛЕТНИЦИТЕ (ВИДЕО)

ЕКСКЛУЗИВНО: СЕКСЪТ НА СТОЛЕТНИЦИТЕ (ВИДЕО)

Те са най-потентната двойка в България. Не се шегуваме. Те са семейство ортодоксални комунисти. Но това далеч не е най-интересното при тях. ТЕ ПРАВЯТ СЕКС. Оказва се, че сексът над 90 не е мираж, а ежедневие. Освен това практикуването му е нещо, от което не бива да се срамуваме, а напротив... За Роза и Марин, оргазмът не е мръсна дума, а сексът е обратното на табу. Ексклузивен разказ с детайли за невероятната любов на леля Роза и бай Марин. Мартин Карбовски представя:

29 March 2016

Карбовски на границата: продължението (ВИДЕО - ЧАСТ 2)

Карбовски на границата: продължението (ВИДЕО - ЧАСТ 2)

Граничната “разходка” на Карбовски по Балканския маршрут продължава. Негови навигатори са момчетата от Отрядите за защита на жените и вярата. Доброволно залавящите нелегални мигранти разказват за работата си и обясняват защо е важно някой да я върши. Анатемосвани от едни и възхвалявани от други, отрядите, чието лице стана Динко от Ямбол, не спират, въпреки съдебните заплахи... Преди да ги съдите и вие – вижте ги. Репортаж от браздата.

27 March 2016

КУЛТОВО ОТ КАРБОВСКИ: I’M ONLY CUBAN

КУЛТОВО ОТ КАРБОВСКИ: I’M ONLY CUBAN

Из ЕГОИСТ, март 2003. Карбовски в Куба. Първа част. Яйца, сервеса и най-свободната възможна любов в историята: Мартин Карбовски кацна в Куба и се опита най-сетне да разбере истината за живота и всичко останало, което си струва. Първата част от мегавълнуващия му пътепис, където за пръв път спи с тъмнокожа жена, схваща разликата между социализма и капитализма и мярва истинска жигула с шест врати.

26 March 2016

Карбовски на границата. Кой ни пази? (ВИДЕО)

Карбовски на границата. Кой ни пази? (ВИДЕО)

Карбовски за пореден път отиде на границата ни с Турция при прословутата ограда, където е и последното заграждение, отделящо Турция от ЕС. Там той отново НЕ намери нито гранична полиция, нито плътна мрежа. Това, което откри – български стражари-доброволци, които безплатно работят онова, което държавата би следвало да върши. Тези момчета пресичат опитите на десетки нелегални мигранти да влязат в страната ни и ги връщат обратно в южната ни съседка.

24 March 2016

ЕВРОПА: СЪЮЗЪТ МЕЖДУ ЛИБЕРАЛИ И ИСЛЯМИСТИ

ЕВРОПА: СЪЮЗЪТ МЕЖДУ ЛИБЕРАЛИ И ИСЛЯМИСТИ

Либерализмът и ислямът са страните на една и съща монета. Тези хора управляват днес. В амплитудата между тях се налага да живеем ние. Живеем в либерална лъжа и ислямски страх. Европа е подменена. Подмяната продължава. Спрете я. Едните може да спрете на избори. Вторите трябва да спрете на границата. Просто ги спрете.

24 March 2016

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯТ ГЛУПАК

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯТ ГЛУПАК

Плевнелиев е новият политически жираф на Европа. Има жесток спор дали няма да има какво да охраняваме, ако не отворим границата за всички. Има и ясна теория как европейците рано или късно могат да се окажат охранявани - жените заради Кьолн, а мъжете - защото не носят бради. Но нашенецът от Гоце Делчев е най-преданият пудел на либералната политика, която се налага отвън и среща все повече отпор.

16 March 2016

ДЕН И НОЩ С ГОСПОЖА ЖУРНАЛАСТИКА

ДЕН И НОЩ С ГОСПОЖА ЖУРНАЛАСТИКА

Човек не бива да плюе там, откъде пие вода. Но понякога – когато водата почне да вони – няма как. И дори трябва. А водата почва да вони, когато не тече и не я огрява Слънцето. Напоследък е така. Има едни хора, които създават представата ви за света. Те пишат и снимат това, което е истината за живота. Когато те объркат нещата – от мързел или нарочно, или без да искат – светът се спихва и започва да издава зловонна миризма. Обърква се светът и хората се объркват и чудят се – на очите си ли да вярваме или на очите си?

12 March 2016

   1   2   3   4   5   6   7   

314 намерени, страница 5 от общо 19


Специален коментар