Автор - Ангел Джамбазки

Лица на омразата

Лица на омразата

Ето това са лицата на "интеграцията". Това са лицата на тези, които нападнаха две малолетни момичета с камъни, бутилки, колове и лопати. После се опитаха да прегазят тях и близките им с коли пред болницата. Да ги сгазят. Да ги смачкат. Да ги убият. Всичко това е записано, черно на бяло. Това са фактите.

05 July 2017

Грантаджии срещу носии

Грантаджии срещу носии

Няма лъжа, няма измама - грантовите соросоиди обявиха война на българската носия. Да се смееш ли, да плачеш ли. Цели три грантови клозета публикуват текстове срещу носенето на носии. Отвратителната, лошо миришеща, продажна, чуждопоклонна, грантово-мотивирана соросоидна тиня е в потрес. От това, че младите българи се завръщат към традиция и корени. От това, че носят своето традиционно облекло. Че не се срамуват от произхода си. От биографията си. От семейните си традиции.

31 May 2017

Който сее ветрове, жъне бури.

Който сее ветрове, жъне бури.

Така се създава професията „циганин“. Така се демотивират и тези български граждани от цигански произход, които се самоопределят като българи, които смятат образованието за ценност, които се стараят децата им да учат, да са успешни и образовани. А такива, разбира се, има. Така се демотивират и останалите български граждани, които са се стремили към висок успех, когато видят, че за по-нисък успех се дават повече пари... Трагедия.

26 October 2016

"Да изключим Унгария от ЕС!"

"Да изключим Унгария от ЕС!"

Съвсем очевидно наглите и арогантни брюкселски типове не са забравили нищо старо, не са научили нищо ново. Нито от резултата от референдума в Обединеното кралство, нито от тежкия си провал с кризата с нелегалните имигранти. Веселите самоубийци карат с пълна пара към айсберга, надуват свирката и пеят либералните си мулти-култи мантри. Тяхна си работа, ние трябва да гледаме нашия интерес. Вее леден вятър над „европейския“ проект, иде тежка политическа зима.

13 September 2016

За Крали Марко и турските мекерета

За Крали Марко и турските мекерета

Някаква подобна ирония и пародия се разиграва и в момента и в България, че и в Европа. Турският диктатор Ердоган, кандидат за турски султан, организира своя нов поход за възстановяване на Османската империя. На българска територия, в ролята на акънджъшки отряди, действат брадатите майки с деца, наречени от нашенските клакьори „клети бежанци“, на втора линия изпратените от Ердоган емисари, превзели българското Главно мюфтийство, на трета линия - трите турски партии в България.

31 August 2016

ОБРЪЩАНЕ НА ПАЛАЧИНКАТА

ОБРЪЩАНЕ НА ПАЛАЧИНКАТА

Слушах днес как председателят на ДСБ, партия част от Реформаторския блок, се „изока“ по темата „Турция-мигранти-ЕС-Меркел“ със следната реплика: "Европейската политика не е да се подчиниш на Меркел. Да не сме им роби на тези европейски лидери? Меркел не е господарка на Европа. В опитите си да играе господарка на Европа тя направи доста грешки". Роби на Меркел? Господарка на Европа? Грешки? Ти да видиш…

30 August 2016

Турско синя реформаторска шизофрения

Турско синя реформаторска шизофрения

Ако човек направи преглед на печата около свалянето на руския бомбардировач в Сирия, ще види силната реформаторска подкрепа и одобрение за действията на Ердоган и водената от него политика. Същото беше и отношението им към т.нар. „споразумение“, с което Ердоган планираше да изнудва ЕС. Същата беше и подкрепата им към бежанеца в турското посолство Местан. И беше „евроатлантик“, „натовец“, образец и пример за демокрация.

24 August 2016

Реформаторите на Ердоган

Реформаторите на Ердоган

Заместник-председател на "българска" партия, част от т.нар. "Реформаторски" блок, нарича в своя публична изява турското знаме "национален" флаг. И още - "грандиозното" събитие било организизрано "в името за родината и в защита на демокрацията"... И тук важният въпрос е коя е "родината" за господин Дал. Моята е България.

10 August 2016

Атентаторът Мохамед от Овча купел

Атентаторът Мохамед от Овча купел

Отново се случи това, за което отдавна предупреждавахме. Сириец, получил бежански статут, като „клет бежанец“, се взривява в центъра на Европа. Беше въпрос на време. Следващият важен въпрос е, колко още бойци на „Ислямска държава“, отлично тренирани и обучени на тактика на градски бой и асиметрична война или отделни „саморадикализирали“ се елементи се мотаят из Европа. Колко от тях са в момента в Овча купел. Колко от тях в монета мерят улиците на София или висят на „Пиротска“ и „Цар Симеон“.

02 August 2016

Превратът на Ердоган

Превратът на Ердоган

Но отвратителните и ужасяващи кадри от улиците на Истанбул и Анкара, на които озверели брадати ислямисти бият с камшици, унижават, пребиват и обезглавяват наборни войници показват в каква опасност сме. Пак да повторим - в държава-член на НАТО, озверели ислямисти публично обезглавяват войници на НАТО. Това е много лоша новина за нас. Превратът на Ердоган успя. И за Турския, а и за България и Европа предстоят тежки, мрачни и тревожни времена.

21 July 2016

Турско синьо.

Турско синьо.

Затова драмата с гласуването в чужбина е фалшива и измислена. Тя е прикритието, тя е легендата, оправданието на нелепия политически Франкенщайн - турско синята коалиция между ДПС, ДСБ, ДОСТ, НПСД, Протестна мрежа, оглавена от Росен Плевнелиев и защитаваща недопустимата и опасна намеса на съседна Турция във вътрешните работи на Отечеството.

15 May 2016

Пълна подкрепа за българите в Раднево.

Пълна подкрепа за българите в Раднево.

Това е геноцид. Без всякакво съмнение. Цигански геноцид. Това е гражданска война. Водена от онези с коловете, срещу българската нация. Оправдавана, насърчавана, подпомагана от полезните икуъл идиоти и розовите радикали, Вярно е. Икуъл са. Еднакви са. Не правя никаква разлика между тях. И няма да правя. А иначе, крайно време е да разберем. На война, като на война.

04 May 2016

На Великден в Босилеград

На Великден в Босилеград

Години наред обитателите на този корав български край, известен и като Кюстендилско краище, заместват липсващата българска държавна власт със собствената си организация. В Босилеград няма да видите неуместни нелепо ухилени нашенски "властници". Няма и зари, няма и духови оркестри посред великденски литургии и прочее простотии. Има нещо много повече обаче. Има български дух.

03 May 2016

Една малка победа.

Една малка победа.

Както е известно пазарджишката циганска махала е ядрото, гнездото, крепостта на радикалния салафитски ислямизъм у нас. Финансиран с реали от ислямистки „фондации“, чиито корени се губят в Йордания и Саудитска арабия. Последната е известна като крепостта на най-мракобесния, най-човеконенавистния режим на планетата – радикалния ислямистки салафизъм.

27 April 2016

Равни ли?

Равни ли?

Де ги ди, лицемери, де… къде сте, да се възмутите за липсата на равенство пред закона, когато дегенерати и не-човеци бият, грабят, пребиват, измъчват, изнасилват хиляди възрастни българи, всеки ден? Или когато троен убиец дебне на моста до търновската гара с брадва в ръка, за да я забие в главата на младо момиче, вместо отдавна да е увиснал на въжето?

21 April 2016

ДОСТ-атъчно.

ДОСТ-атъчно.

От неделя насам, от сутрин до вечер, либералстващите полезни идиоти перат и облизват публичния образ на Местан и го "ребрандират" като борец срещу корупцията и олигрхията... Това е същият Местан, който наложи Пеевски за председател на ДАНС. Каква ирония - тези, които си късаха ризите и гащите да протестират срещу Пеевски, днес се пънат и пенят да защитават този, който го предложи.

13 April 2016

 1   2   3   4   5   6   7   

122 намерени, страница 1 от общо 8


Специален коментар