Автор - Ангел Джамбазки

Етническият мир

Етническият мир

Тезата, че не трябва да се говори за това, че не трябва да се отстраняват партийните кадри на тази крадлива корпорация, защото не трябва да „ги дразним“, за да „не се съберат 50 хиляди пред някоя джамия“ е дълбоко погрешна. Джамията не е ДПС. Джамията е храм. Религиозен. А в храма не може да има политически монопол.

16 March 2015

Кърджалийски времена*

Кърджалийски времена*

Има ли някой съмнения за наличието на поне дузина организации и комитети, чиято работа, цел и задача е да защитават правата на убийците. Особено, ако принадлежат към определена етническа група. Ще започнат отново да ни говорят за съдебни грешки и прочее. Само че няма да отидат да го кажат в очите на роднините и семействата на жертвите.

11 March 2015

Зимата ги изненадА

Зимата ги изненадА

Защо се случва всичко това, все по-често, почти всеки път, когато завали дъжд, сняг или задуха вятър? Защо всички годишни сезони и атмосферни влияния се превръщат в бедствие? По няколко причини... По отношение на наводненията - изсичане на гори, неподдържане и непочистване на речни корита, неподдържане на диги и водозащитни съоръжения.

10 March 2015

Гара Буново. „Честит юбилей“, ДПС!

Гара Буново. „Честит юбилей“, ДПС!

На практика ДПС се самозаявява като продължител на действията на терористи, съзнателно убивали майки и деца. Затова е толкова срамно, толкова скандално, толкова нагло, когато представители на тази партия ви говорят за „евроатлантизъм“ и „европейски ценности“. Още по-необяснимо е защо българските журналисти никога не попитаха ДПС...

09 March 2015

Смърт

Смърт

Какво заслужава „гражданинът“, който напада и убива с брадва, в гръб, само, мъничко, чупливо момиче? „Гражданин“ с богата криминална история, множество присъди и тежки криминални прояви, между които и предишно нападение над младо момиче. „Гражданин“, който убива с брадва, докато чака влака...

08 March 2015

                          Трети март

Трети март

Днес посетете връх Шипка, сложете цвете на войнишки паметник, разходете се до някой музей. И помнете, че не сме „българи“ само днес. Тук, на тази земя сме повече от хиляда и триста години. Това сме ние. Родина и майка не се избират. Родина и майка се пазят, обичат и защитават. Да живее България!

03 March 2015

От местопрестъплението: ГЕТОТО. Как се бият лекари?

От местопрестъплението: ГЕТОТО. Как се бият лекари?

Видимо циганите ползват линейката и Спешна помощ, изобщо, ей така, на повикване. По свое усмотрение. Защото някой имал обрив. Защото те така са си преценили. Защото са здравнонеосигурени и нямат лични лекари. Защото не смятат да плащат за здравеопазването си. Смятат, че ние трябва да им го платим, като общество.

02 March 2015

ОбщественоТО ЛИЦЕМЕРИЕ

ОбщественоТО ЛИЦЕМЕРИЕ

В социалните мрежи вървят отчаяни вопли, в стил „почнаха ни по списък“, „гонят ни“, „разследват ни“. Същият вой нададоха и цигано-защитните комитетчици, когато НАП ги провери миналата година. Ореваха света, че някой си „позволява“ да ги проверява. Сякаш са непроверими, посланици на единствената грантова Истина. Страшно лицемерие...

26 February 2015

За фалшификациите из македонските медии!

За фалшификациите из македонските медии!

Прочетох потресаващи лъжи и манипулации в „медиите“ в Скопие. Опитаха се да внушат, че има готов проект за Договор за добросъседство между държавите ни. Целта е проста. Да внушат на ЕП и ЕК, че няма проблеми между България и Македония. Че става дума за дребни недоразумения, които вече са почти отстранени и нищо не пречи Македония да започне преговори за членство.

25 February 2015

Няма да ви работим…

Няма да ви работим…

Често ще ги чуете да казват : „Няма да ВИ работим за…“. Няма да НИ работят. Но искат да ИМ даваме пари. Защото са се родили такива, каквито са се родили. Другото според тях и според хелзински и прочее соросоидни комитети и фондации е дискриминация…

24 February 2015

Хибридната войната срещу нас

Хибридната войната срещу нас

Това е хибридната информационна война в българското общество. Една част от него бие, пребива, изнасилва, души, граби. Безнаказано. Заради произхода си. Брутално погазва и не уважава законите и морала в обществото, сдружава се в групи и вандалства безнаказано на обществени места. Обединява ги произходът им.

23 February 2015

Апостола в Цариброд и Босилеград

Апостола в Цариброд и Босилеград

Настрани от официалното обществено лицемерие и простотии, българите извън Отечеството отбелязаха годишнината от смъртта на Васил Левски. Босилеград и Цариброд, извън „официалните“ чествания българите в Западните български покрайнини, отдадоха почит на Апостола. Тихо, скромно, с уважение. С признание. С патриотизъм. С родолюбие.

23 February 2015

Да си развием знамената...

Да си развием знамената...

Парадоксално – лозунгът „Пролетариатът няма Родина“ важи и за едните, и за другите. И двете еднооки и едноухи групи ръмжат, кълнат се, плюят се, заплашват се в световните мрежи и по софийските улици. Разделят българското общество в чужди битки. Чудя се, кои са ми по-противни.

22 February 2015

Образование в частна полза

Образование в частна полза

В края на краищата, който смята, че може да си позволи частно образование, трябва да си направи необходимата сметка и усилие. И тук аргументът, че родителите на учениците в частните училища са ощетени, защото също плащат данъци, е неверен, защото частното училище е въпрос на избор. Все едно да искаш субсидия, защото не ти се вози в трамвая и затова си си купил Бентли.

18 February 2015

Възкресителен процес

Възкресителен процес

Натикани в ъгъла, където им е мястото, явно влудени от неразположението, породено от процеса на вадене на зъбки, по тяхната собствена терминология, ДПС измътиха поредно умопомрачително предложение. Предложиха да бъдат сменени и заличени имената на починали български граждани. Умрели хора да бъдат преименувани постмортем...

11 February 2015

Националната кауза „Бесарабски българи”

Националната кауза „Бесарабски българи”

Все още не осъзнаваме, но бесарабските българи са една от последните ни възможности за българско национално Възраждане. За нас. Днес те имат нужда от нас, от нашата подкрепа, от помощ - хуманитарна и политическа, но ние още не сме разбрали, че като нация имаме много по-голяма нужда от тях, тук в Отечеството. Заради демографската катастрофа.

10 February 2015

Крепостта Европа е под обсада, България е на фронтовата линия!

Крепостта Европа е под обсада, България е на фронтовата линия!

Бърборенето и тъпото повтаряне на думите „толерантност“ и „интеграция“ не спират куршумите. Срещу автомат трябва да извадиш автомат, иначе си мъртъв. Отказът от самозащита е самоубийство. Бездействието е самоубийство. Декларациите срещу „ксенофобията“ не вършат работа, когато насреща си имаш въоръжени бойци, фанатично предани на каузата си.

07 January 2015

   3   4   5   6   7   8   

122 намерени, страница 7 от общо 8


Специален коментар