Автор - Ангел Джамбазки

„Бабо Меркел где така, на джамия Мустафа“

„Бабо Меркел где така, на джамия Мустафа“

Турция няма място в ЕС и не трябва да и се правят тези отстъпки. В противен случай веселото детско стихче, което се мотае из социалните мрежи, а именно „Бабо Меркел где така, на джамия Мустафа“ ще се превърне в грозна и тежка реалност. И Ракка ще се запремества към Брюксел, където ще владее султан Ердоган. Beni anladin mi?

18 March 2016

Кючек и смърт

Кючек и смърт

Те заслужават смърт. Това и само това заслужават двата примата, двата не-човека, които нападнаха, биха, душиха, насилваха и грабиха над 90 годишната баба в село Ръжево Конаре. Смърт, нищо друго, заслужава и убиецът на Вероника. И той, както и един от сегашните не-човеци вече е убивал. Единият за два лева, другият за пет, трети видински урод уби възрастна учителка по музика, за да и открадне едно одеало.

15 March 2016

Турски абордаж.

Турски абордаж.

Турската пропагандна теза, особено силно застъпена в прословутата на доктрина на нео-османизма, написана от Давутоглу, която всички цитират, но май никой не е чел, внушава, че всички мюсюлмани на Балканите, включително в България, са турци. Нагло и невярно твърдение. В по-голямата си част, хората, които изповядват мюсюлманско вероизповедание в България са българи-мюсюлмани. Потомци на насила потурчваните българи по време и на османското нашествие, и на турското робство.

28 January 2016

Лесли каручка, о неразумни ЛГБТИ Петкане.

Лесли каручка, о неразумни ЛГБТИ Петкане.

МОН е пълно със знайни и най-вече незнайни „експерти“, част от които са убедени, че Робинзон е автор. Вероятно Петкан му е издател, а Винету редактор. Основната им задача е „обезбългаряването“ на образованието, категорично в услуга и угода на Турция и нео-османизма. Вижда се чак от остров Мас а Тиера. Това им е образователната „реформа“.

26 January 2016

Да влезе съдията Линч.

Да влезе съдията Линч.

От времената на съдията Линч е известно безусловно каква ще е присъдата на площада. И обикновено е без право на обжалване. Известно е също така, че когато общественото мнение влезе в съдебната зала, правосъдието излиза от нея. Вече няма нито спор, нито място за съмнение. Жизнено необходима е истинска и дълбока промяна в цялата система на провоохранителните и правораздавателните органи. Отново от „катаджията“ до върховните съдии. Иначе идва времето на съдията Линч.

20 January 2016

Скапана държава

Скапана държава

Варварското убийство във Враца е снимано от поне петнадесет човека. И никой не е направил нищо, за да спре, да прекрати този побой. И на тези „фотографи“ ли им е виновна скапаната държава? За начина, по който живеят? Не - те са си виновни и никой друг. Ние сме си виновни. Не ни е виновна никаква държава.

13 January 2016

2015 в ключови събития. Какво стана?

2015 в ключови събития. Какво стана?

Все повече ЕС се разделя. И на скорости и на региони. И на ценности. Национални срещу „европейски“. Само дето „европейските“ нямат особена дефиниция и ясно съдържание. Видимо. И видимо не може и няма да продължи да съществува в този си вид. Тези събития, разбира се имаха и своето ехо и отражение в България и българското общество.

06 January 2016

Marhaban Aurupa ya Eid milad saeed!

Marhaban Aurupa ya Eid milad saeed!

Специален поздрав за либералните, мулти-култи, полезни идиоти. Това ще рече: „Здравей Европа и честита Нова година“. На турски е, а не на арабски, защото другото няма изписване. Преводът е автоматичен и да не е съвсем верен, не ми дреме особено. Поводът – опитът на над 1000 „цветнокожи“ мъже да изнасилят и ограбят празнуващи около катедралата в Кьолн жени в новогодишната нощ. Пред очите на хиляди хора, на открито.

05 January 2016

Абордажът на Ердоган.

Абордажът на Ердоган.

Нападнати сме. Категорично и ясно. Ердоган започна последната фаза от опита за абордаж и превземане на ДПС. Буквално в последните часове, под носа ни. Пред Рождество Христово. Нео-османистката политика на турския държавен връх за проникване и влияние в България достигна до фазата на открита инвазия.

24 December 2015

Речта на „султана“.

Речта на „султана“.

Имаше един подобен филм – „Речта на краля“. В него става дума за логопедичните драми на крал Джордж VI, с това да произнесе, без да се запъва и заеква, ключово обръщение към нацията по време на Втората световна война. Във филма ключовата драма бе борбата да бъде произнесена тази реч. В нашенския политически филм една друга реч направи особено впечатление. По-точно съдържанието и, а не начина и мястото, на което е била произнесена.

24 December 2015

Тежка плювня срещу България

Тежка плювня срещу България

В серия от "доклади" на "Human rights watch", "Amnesty international", "Pro asyl", "Oxfam", разбира се и фамозния Български хелзинкски комитет (известен и с това, че номинира доказан осъден двоен убиец за "Човек на годината") се внушава, че на българската граница човекоядци и варвари бият, грабят, изнасилват, убиват масово "клети бежанци" и насила им снемат пръстови отпечатъци. Издирих тези умопомрачителни, идиотски, неверни, клеветнически доклади и ще ги публикувам постепенно...

16 December 2015

Давутоглу не е добре дошъл.

Давутоглу не е добре дошъл.

И за слепите вече е видно, че Турция воюва само и единствено срещу кюрдите и в Ирак и в Сирия, а подкрепя, финасира, организира и Ислямска държава, и останалите ислямисти и терористи. Извън всякакво съмнение е, че Република Турция е основен организатор на имигрантския поток, който залива европейския континент.

15 December 2015

Ритуалното либерално самоубийство продължава.

Ритуалното либерално самоубийство продължава.

Ръководството на Норвежкото мисионерско общество се съгласи с изискването на ръководството на миграционното ведомство; изданието „Даген” цитира думите на официалния представител на Норвежкото мисионерско общество Сигурд Егеланд: "За нас е по-важно да покажем християнска любов към ближните по отношение на изпадналите в беда хора, отколкото да отстояваме християнската символика в мисионерските хотели". Ето това е чистото, самоубийствено, либерално малоумие в цялата му прелест.

02 December 2015

Капитулация

Капитулация

В рамките на тази капитулация президентът Ердоган постигна няколко съществени свои цели от сегашния етап на прилагането на нео-османистката си доктрина. На първо място, осигури си 3 милиарда евро, наши пари. Повтарям, наши пари, а не просто нечии чужди. Защото ще се събират от държавите-членки. И от нас. За да не „пуска“ брадатите „майки с деца“ в Европа и да не вземе да свали скоропостижно Меркел от власт. Да не ги пуска, ама на ужким, защото в първия момент, когато реши, че му е изгодно ще ги „пусне“ отново, натам накъдето си поиска.

01 December 2015

Хибридните лайна в главите на либералните неполезни идиоти.

Хибридните лайна в главите на либералните неполезни идиоти.

Първото направление в тази медийна операция „Кафява либерална буря“ се води от няколко електронни медии, известни „приятели на бежанците“. А именно тези, които последователно и агресивно провеждаха операцията по оправдаването и мотивирането на ислямисткото нашествие под лозунга „солидарност с клетитите бежанци“. Лесно ще ги познаете. Просто търсете ключова дума „сирийски майки с деца“ по отношение на брадатите джихадисти.

28 November 2015

Ислямска държава Турция.

Ислямска държава Турция.

Турция и Ислямска държава са най-близки съюзници. Обречени са на сътрудничество. ИД е инструмент и оръжие на нео-османистката експанзия на Ердоган в Близкия изток и на мечтата му по възраждане на Османската империя. Днес Турция и Ислямска държава все повече се сливат в едно. В превръщането на кемалистката светска Република Турция в Ислямска държава Турция, оглавявана от султан. Ердоган.

26 November 2015

   1   2   3   4   5   6   7   

120 намерени, страница 2 от общо 8


Специален коментар