Автор - Ангел Джамбазки

Хибридните лайна в главите на либералните неполезни идиоти.

Хибридните лайна в главите на либералните неполезни идиоти.

Първото направление в тази медийна операция „Кафява либерална буря“ се води от няколко електронни медии, известни „приятели на бежанците“. А именно тези, които последователно и агресивно провеждаха операцията по оправдаването и мотивирането на ислямисткото нашествие под лозунга „солидарност с клетитите бежанци“. Лесно ще ги познаете. Просто търсете ключова дума „сирийски майки с деца“ по отношение на брадатите джихадисти.

28 November 2015

Ислямска държава Турция.

Ислямска държава Турция.

Турция и Ислямска държава са най-близки съюзници. Обречени са на сътрудничество. ИД е инструмент и оръжие на нео-османистката експанзия на Ердоган в Близкия изток и на мечтата му по възраждане на Османската империя. Днес Турция и Ислямска държава все повече се сливат в едно. В превръщането на кемалистката светска Република Турция в Ислямска държава Турция, оглавявана от султан. Ердоган.

26 November 2015

Беше ясно.

Беше ясно.

Европа е във война. Европа е под обсада. Не от вчера. Отдавна. И отвън и отвътре. Нападателите са и вътре. Зад портите. Нападната е от добре подготвени и фанатично предани на каузата си ислямски бойци. Завоеватели. Днес в Париж не беше извършен атентат. Това беше обмислено, планирано, координирано, подготвено материално - технически и тактически военно нападение. Многоцелево. Успешно. Подобни нападения трудно могат да бъдат отразени. И ще е все по - трудно.

14 November 2015

Циганската интеграция по модела на ДПС.

Циганската интеграция по модела на ДПС.

Нямат чет опитите ми да предупреждавам, че в циганските махали цари беззаконие, хаос, липса на държавност. Че махалите са автономни. Че обитателите им не уважават нито българските закони, нито журналистите, нито това, че Надя Ганчева е жена, при това доста крехка и чуплива. Циганите нямат проблеми да пребият зверски, когото и да е било. С колове, лопати, с брадви и прочее. Те така правят. Това им е "традиция".

06 October 2015

СРАМНИ ПОРЪЧКИ

СРАМНИ ПОРЪЧКИ

Току-що четири броя дьонмета от СЕМ гласуваха "за" турско радио "Кърджали", с което формално приеха това скандално и национално-предателско предложение. Предложение и решение, взети без всякакво съмнение, под натиска на ДПС. За да подарят предизборно на ДПС и на кандидат-кмета им там, турско радио. Което ще плащаме ние, българските данъкоплатци. Поръчката е изпълнена.

29 September 2015

Денят на престъпното безумие.

Денят на престъпното безумие.

Имам едно предложение към канцлера Меркел и към ЕК. Предлагам разпределение, също на квотен принцип. Предлагам три квоти. Едната за Германия, другата за Швеция, третата за Австрия. Да си разпределят всички сирийци, от целия свят, както намерят за добре. Те си ги поканиха и една четвърта квота – за всеки кретен и полезен идиот, който продължава да твърди, че пакистанците са сирийски бежанци. Т.нар. „холна квота“. Който си отвори устата да мъцне хуманно по темата незабавно да получава на домашния си адрес трима сирийски араби от Алжир.

23 September 2015

Предизборен сюнет

Предизборен сюнет

Кой мислите се възползва от този „безплатен“ сюнет, щях да кажа обяд. Разбира се, главно онази етническа група, към която е насочена най-агресивната пропаганда на Турция и ДСП, а именно турчеещите се български цигани. Видимо от кадрите, те бяха основната група от чакащи за сюнета. За малко щях да напиша, че циганите са новия „еничарски“ корпус на ДПС, но това няма да е вярно, нито исторически, нито политически.

16 September 2015

Преброяване на труповете. Това ли искате?

Преброяване на труповете. Това ли искате?

Стига вече лицемерие и простотии. Стига сме се правили на ударени. Става въпрос за нашествие. Става въпрос за завземане на територия. С ножове. Нямам намерение да живея в Багдад или в Бейрут. София си ми харесва българска, европейска и християнска. Не желая да е „мултиетнически“ град, в който мултиетнически главорези се ръгат помежду си или ръгат и колят българи. Не, че няма и други проблеми, но това е друг въпрос.

15 September 2015

Обединен Европейски Халифат?

Обединен Европейски Халифат?

Примерите са стотици. Цяла Западна Европа е пълна с арабски-ислямистки анклави. В които местните жители не смеят да влязат. Местната полиция също ги избягва. Появяват се ислямистки шериатски милиции. Които обикалят по границите на гетата и анклавите и "съветват" младите хора как да се обличат, къде да ходят, кои заведения да посещават. И на този фон, днешната либерално-радикална, самоубийствено "толерантна" Европа говори за "млади жизнени хора, които да живеят сред нас".

10 September 2015

Еманацията на ”абселютната” циганска наглост.

Еманацията на ”абселютната” циганска наглост.

Както вече е обичайно, да не кажа задължително, при всяка операция по възстановяване на закоността, в която и да е била циганска махала, има поне четири задължителни сюжета, ако искате етюда. 1. Задължително има бременна циганка, която по време на живото включване или ражда, или помята, или и двете заедно, и до края на включването отново забременява...

09 September 2015

България е най-гостоприемна към „бежанците“…

България е най-гостоприемна към „бежанците“…

Какво правят държавите в нашето положение? Гърция, например, от около половин година и повече, не регистрира никакви мигранти. Просто ги приема, транспортира ги по най-бързия начин и ги натриса на Македония. Пък оттам – да се оправят. Следващата държава-членка на ЕС по т.нар. Балкански път е Унгария. Която ударно строи ограда по границата си със Сърбия.

02 September 2015

Ислямското нашествие продължава. Но ще оцелее ли Европа?

Ислямското нашествие продължава. Но ще оцелее ли Европа?

Само че аз съм български националист. Не желая над Отечеството ми отново да се вее зеленото знаме или днешния му черен еквивалент. Не желая и няма да живея в халифат под шериат. Харесвам българските традиции, история и култура, такива каквито са. Български. Интересни са ми хърватските, полските, унгарските такива. Такива каквито са. Християнски, традиционни и европейски. В истинския смисъл на тази дума.

01 September 2015

Циганска работа. И наглост.

Циганска работа. И наглост.

Малка, но важна подробност е, че не съм нито чул, нито прочел същият ЕСПЧ да се произнесе с подобна мярка срещу френските общински власти, които ударно събарят с багери и жандармерия цигански катуни. Не съм нито чул, нито прочел лицемерите от всички грантови „комитети“, „общества“ и „фондации“ да „сезират“ ЕСПЧ по повод на тези действия на френските власти.

01 September 2015

Светия мускал, свещената простота и призракът на комунизма.

Светия мускал, свещената простота и призракът на комунизма.

Пръв тон даде професора (по народно му) Димитров. След като разтълкува древните скрижали, епизод 123456789 „на пророчествата на Баба Ванга”, той „откри” кладенец с магически свойства на археологически обект и побърза да „окъпе” де що министър намери в главе с министър-председателя. Народът лудна по свещената вода, юрна се към кладенеца с туби и бидони, предприемчиви издатели заявиха намерение да каптират кладенеца и да продават свети мускали, бонус към тиража. По ирония на съдбата водата се оказа пълна с нитрати...

13 August 2015

От Маломир до Бистрица. Интеграцията продължава...

От Маломир до Бистрица. Интеграцията продължава...

Вчера в село Бистрица, Дупнишко се разиграва познат сюжет по темата „циганска интеграция”, епизод пореден. Сцената е чак тривиална. Млади българи ремонтират къща, трима на брой. Отвън тълпа цигани се бият за нещо. Прехвърчат реплики, тълпата цигани моментално забравя разпрата си, хваща лопатите и мигом налита срещу трите момчета. Продължението също е известно. Българите се барикадират в къщата, преговарят с часове с полицията, която традиционно не идва на такива сигнали, побоят продължава...

12 August 2015

Настъплението на Ислямска държава на Балканите продължава.

Настъплението на Ислямска държава на Балканите продължава.

Неотдавна Ислямска държава публикува пропагандно видео, в което призова мюсюлманите на Балканите на джихад срещу собствените им държави и правителства. Къде сме ние? По всичко изглежда, че понастоящем плановиците на Ислямска държава разглеждат България като транзитна зона и тил. През наша територия със сигурност преминава основен поток на европейски джихадисти от и за Сирия и Ирак.

07 August 2015

Под обсада

Под обсада

И една грозна история, която упорито се крие от обществото. Все по-често имигрантите-християни са изхвърляни в морето от борда на трафикантските съдове от имигрантите - ислямисти. И това няма да го чуете по „новините“. Имигрантското цунами, което залива континента в последните години стигна до бреговете на Албиона. Само за миналата 2014 нелегалните имигранти пристигнали в Европа надхвърлят 200 000 човека.

06 August 2015

   1   2   3   4   5   6   7   

122 намерени, страница 3 от общо 8


Специален коментар