Автор - Ангел Джамбазки

Нова Европа

Нова Европа

Времето на оптимистичния, безкритичен, либерален унес свърши. Празните приказки, „прайдовете“, папагалското повтаряне на измислени „ценности“ също. т.нар. „интеграция на малцинствата“ и т.нар. “теория на разнообразието и мултикултуралзизма“ се провалиха. С гръм и трясък. Заедно с политическия авторитет на тези, които ги пропагандираха, налагаха и оправдаваха. Провали се и политиката на затваряне на очите, двойния стандарт и политическите отстъпки пред здравия купон в Гърция...

24 June 2015

Брадви, агитки, медии. Технология на подмяната.

Брадви, агитки, медии. Технология на подмяната.

И за това ли са виновни „агитките“? „Агитките“ ли купуват цигански гласове? „Агитките“ ли покровителстват циганските кланове, които се занимават с проституция, просия и кражби? „Агитките“ ли построиха циганските палати в Игнатиево, Левски и Костинброд? „Агитките“ ли си раздават милиони левове фалшиви социални помощи и фалшиви инвалидни пенсии в циганските махали? Те ли оставиха няколко цигански клана да тормозят и тероризират хиляди възрастни хора с фалшиви телефонни обаждания?

22 June 2015

Ултиматумът „Българите на сапун“.

Ултиматумът „Българите на сапун“.

Не знам помните ли, но в гетото на улица „Градините“ 3 бяха установени няколко случая на СПИН сред непълнолетни. Но и сред възходящите им роднини. Давате ли си сметка, какво означава това? Та за това гето поискахме премахване през 2007, бутахме се с циганите 2011, направихме подписка за премахването на незаконните постройки с хиляди подписи, а СОС отхвърли предложението ни...

21 June 2015

Нови хан. Нова България.

Нови хан. Нова България.

Това е нова България. Само че сега трябва да спрат да плащат тази част от данъците си, която отива за издръжката на МВР. Защото МВР в Нови хан не съществува, както прочее и българска държава. Междудругото, веднага чух възроптали политици - „как така хората ще се самоорганизират, какво ще стане“. „Как така ще има доброволни отряди, за какво е полицията?“. Опасна била идеята, не трябвало хората да се пазят сами. А какво да правят? Да чакат безропотно да бъдат ограбени, пребити, изнасилени, убити?

18 June 2015

Провокатори

Провокатори

Нещо повече – за тези, вече повече от 20 и отгоре години, тази група журналисти, социолози, анализатори, ПР-и, служители на фондации и „правозащитни“ комитети и прочее, определящи се като „десни либерали“, каквото и да значи това, адвокатстваха и защитаваха по всякакъв начин гетата и обитателите им. При всичките ми стотици сблъсъци, спорове, коментари, обсъждания с тях по теми като „незаконни цигански коптори из София“ неизменно едни и същи хора се явяваха да ги бранят. Да ги оправдават. Да „анализират“. А днес са „учудени“, че катуните...

17 June 2015

Пандемията. Циганска престъпност и гражданска война...

Пандемията. Циганска престъпност и гражданска война...

Случи се. След години на разпад, на душене и изнасилване на баби с цел обиране на 5 лева и задоволяване на животински страсти, извършено от дегенерати и не-човеци, след рязане на старци с моторни резачки, с подобни мотиви, след масово убийство с тръби, лопати и чукове на професори и моторджии, след системните издевателства по селата, след изнасилването на деца в училищни клозети, след убийство на момиче с брадва и след още хиляди, и хиляди средновековни зверства на хората им писна. Дойде им до гуша.

16 June 2015

Чисто зло

Чисто зло

Вълна от солидарност, разбира се, няма. Няма походи, няма Интернет - възмущения, няма световна солидарност, няма Je suis ала - бала. Нашенските Интернет протестъри, пишман професори и прочее словесни онанисти са заети да вадят очите на паметника на Цар Самуил и да фалшифицират Интернет - анкети, световните им аналози не виждат по-далеч от Айфеловата кула. Лицемерието по света не е от вчера. Не виждат, че под носа ни, само на някакви си хиляда километра се заражда и избухва чистото зло. Библейско. Нечовешко.

12 June 2015

Към Щастливеца!

Към Щастливеца!

Няма да забравя и песните на бабите от безбройните туристически дружества, помъкнали огромни раници, пълни с храна и водещи тълпи беснеещи внучета. Прекрасни. Именно за тях ми е думата. Планината беше пълна с хора. Беше пълна с баби, дядовци, внучета, с млади хора. Когато нашите бяха заети и не можеха да ни водят в планината събота и неделя, водеха ни баба и дядо, лека им пръст. Но като възрастни хора, не можеха да се качват пеша. Обикновено хващахме автобус или от автогара Овча купел, или от Хладилника.

11 June 2015

Не

Не

Предложението на Европейската комисия, за „разпределяне” на нелегални мигранти (често погрешно наричани „бежанци”) е несправедливо, несолидарно и противоречи на българския национален интерес. В него България е „третирана” не като „държава в извънредна ситуация”, а като една от държавите-членки, която трябва да приеме още нелегални имигранти, от Италия и Гърция. Това отношение е напълно несправедливо, първо, защото България е страната с най-нисък стандарт на живот и брутен вътрешен продукт в ЕС, следователно и е най-трудно...

10 June 2015

Цар Самуил и менталните изроди.

Цар Самуил и менталните изроди.

Всъщност, тях не им пречи толкова, това, че на статуята светят или не светят очите, дали намига или подскача. Пречи им, това, че се поставя паметник на Цар Самуил. И на Дичев и, на Попов, и на останалите „интелектуалци“. На “Отворено общество“. Тези хора не желаят нито в София, нито, където и да било из България да се поставят паметници и паметни знаци, свързани с националната история и достойнство. Те са против всичко национално.

08 June 2015

От местопрестъплението: Игнатиево, Гърмен и Бако.

От местопрестъплението: Игнатиево, Гърмен и Бако.

Кметът на Игнатово говори за процент джебчии в града, което също е скандално публично признание, съмо по себе си. Кметът на Игнатиево съветва журналистите да не снимат незаконите палати на циганите престъпници, защото послените били „нервни”. Още една циганска автономия. Цялото ръководство на ОД МВР Варна, на НАП във Варна, на социалните служби във Варна, трябва да бъдат незабавно уволнени, разследвани и обвинени.

04 June 2015

Защо не бе разрушен Кремиковци?

Защо не бе разрушен Кремиковци?

Ние обаче имаме новина за тях. Това, с което ни плашат, а именно „гражданската война“ вече е тук. Нищо, че не я дават по телевизора. Процесите на разпад на обществото, на противопоставяне текат с пълна сила. И днешната власт, както и другите преди нея, не дават никакви признаци да имат желание наистина да спрат тези процеси. Ясно е как, само че желание видимо няма. Има оправдания. И ние сме направили своя избор.

03 June 2015

Българи, изпратете тази снимка до...

Българи, изпратете тази снимка до...

Изпратете заедно с мен тази снимка насам-натам. Изпратете я на министър-председателя Борисов, напоследък често е активен във Фб. Изпратете я на министър Бъчварова. На Председателя на Народното Събрание. На Президента. На страниците в социалните мрежи на „Дневник“, „Капитал“, „Mediapool“, „ClubZ“, „Дойче веле“. На Иван Бедров, на Георги Коритаров, на Красимир Кънев (що ми се губи напоследък тоз рицар на циганозащитния образ?), на Андреев, на Дайнов, на БХК, на Отворено общество, на „Фондация тоя-за оня и третия за петия“.

01 June 2015

Ангел Джамбазки с хронология на етническата престъпност. (ЧАСТ 2)

Ангел Джамбазки с хронология на етническата престъпност. (ЧАСТ 2)

Това е продължението на отчайващо дългия списък с престъпления, чиято първа част публикувахме вчера. Днес текстът на Ангел Джамбазки продължава с още фактология, която обяснява защо най-задаваните въпроси напоследък са: „Ще гръмне ли държавата след Гърмен?“ „Има ли гражданска война в Градец?“ „Иде ли Катуница 2?“

28 May 2015

Хронология на гражданската война в България.

Хронология на гражданската война в България.

„Ще гръмне ли държавата след Гърмен?“ „Има ли гражданска война в Градец?“ „Иде ли Катуница 2?“ Това са само част от въпросите, които обществото все по-ясно и по-гласно си задава, след поредното варварско изстъпление на обитателите на циганската махала „Кремиковци“ над село Марчево, община Гърмен, област Благоевград.

27 May 2015

Градец или бъдещето на България. Нашето утре.

Градец или бъдещето на България. Нашето утре.

Държавата България мълчаливо признава управляваната от ДПС циганска автономия в Градец. Градец не е в ЕС, със сигурност не е. В Градец българските закони и европейките регламенти не важат. Там управлява ДПС. Своята микро циганска автономия. Своя малък модел на утрешна България. Това ще ни се случи, ако не променим посоката на движение. Ако не преосмислим поведението и търпението си. Ако продължим да си затваряме очите. Да се правим, че не виждаме какво се случва.

22 May 2015

МАКЕДОНИЯ: РАЗДВОЕНИЕТО

МАКЕДОНИЯ: РАЗДВОЕНИЕТО

В другата Македония на площада се вее и българско знаме. Тя още е пълна с неизвестни. Някой наричат Зоран Заев "бугарето". Може би, защото е от Струмица. Но да не забравяме, че е председател на СДСМ. Тази Македония може да оживее. Ако признае и гарантира правата на своите граждани с български произход да живеят нормално и достойно. Ако скъса пъпната връв с Белград и Кремъл. Ако приключи веднъж завинаги с комплексарските "антични" теории, с краденето и изопачаването на общата ни история, с демонизирането на България и българщината.

21 May 2015

   1   2   3   4   5   6   7   

122 намерени, страница 5 от общо 8


Специален коментар