Автор - Надя Теодосиева

Фелацио по време на траур

Фелацио по време на траур

В края на миналата седмица информационните сайтове завъртяха видео клип- млад мъж държи хавлиена кърпа пред себе си, а под кърпата някой явно му прави фелацио... За последствията от тази „лятна“ публикация и за това как медията у нас може да съсипе живота на обикновения човек, разказва набедената за главно действащо лице в клипа.

09 August 2013

Бягство в затвора

Бягство в затвора

Чакъра излежава 20-годишна присъда за убийство в затвора в Ловеч. И той като повечето си съкилийници се чувства онеправдан и жертва на правораздаването у нас. Но той за разлика от „колегите” си има и интересни истории за разказване. Наркобосове, гей скандали, контрабандни канали, убийства и заплахи...

31 October 2012

ЧУКАЙТЕ СЕ ПРИРОДОСЪОБРАЗНО!

ЧУКАЙТЕ СЕ ПРИРОДОСЪОБРАЗНО!

Обновено: 04.10.2012 „Нашите тела, сексуалност и природа са непрекъснато потискани. Ние искаме да ги възродим и да покажем една позитивна сексуална култура. Искаме да покажем на хората, че имат нужда от удоволствие, а не от сила. Че мастурбирането няма да ги отведе в ада! Ако правим повече любов, може би ще имаме по-малко време да рушим.

04 October 2012

Да убиеш присмехулник

Да убиеш присмехулник

Имах право да не ги харесвам, да не разбирам религията им, да я намирам за деструктивна, а тях за трудно адаптивни. Имах право да смятам, че е неуважително, когато мъжете мюсюлмани да не искат да се ръкуват с мен. Имах право да мисля жените им за затворнички на собствената им религия. Имах право да казвам тези неща публично. И ако реша - да се подигравам на това, което не проумявам.

24 September 2012

Какво ще запомни историята?

Какво ще запомни историята?

Социализмът възпита у своите връстници подлизурковското лицемерие и страха. Превърна ги в мазно усмихващи се хора с мазни мечти и още по-хлъзгави тайни. Научи ги да не говорят истината открито, а само зад гърба си. Научи ги да са доносници и предатели, само и само да сбъднат мазните си мечти и да се отдалечат от страховете си. Социализмът си отиде, но неговите възпитаници останаха.

21 September 2012

 1   2   3   

38 намерени, страница 1 от общо 3


Специален коментар