Автор - Станислава Шумарова

Пребий някого с камъни до смърт, плати 1000 лева!

Пребий някого с камъни до смърт, плати 1000 лева!

За сетен път задавам този простичък на пръв поглед въпрос – КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА??? КЪДЕ СТЕ, 240 КЛОНИНГИ, които всеки мандат се опитвате да направите нещо и уж то да е към по-добро. Хахахахаха, даже дупките по пътищата не можете да поправите, какво остава за качеството на мизерния ни човешки живот...

07 April 2015

Милен Добрев, последно сбогом! А къде беше държавата?

Милен Добрев, последно сбогом! А къде беше държавата?

Срамота, срамота и пак срамота... Когато Милен Добрев се прибра от Атина на летището бяха едни почести, едно чудо... а онзи ден в Житница, на погребението на Милен присъстваха верните му приятели, тате, баба, жена му, други близки и роднини, сънародници и спортисти... А Държавата, къде е, мама му стара???

01 April 2015

Проститутката и Просякът

Проститутката и Просякът

Имало едно време в едно далечно Фейсбук кралство една красива принцеса на име Сияна Николова. Тя била само на 24 години и се опитвала сама да се справи с живота. Всеки ден се запознавала с различни хора, с които ставала приятелка в двора на Фейсбук. Поканата за приятелство от тяхна, и приемането й от нейна страна, НЕ били просто така от любопитство...

23 March 2015

Идоли за срам и позор

Идоли за срам и позор

Ако това ще са бъдещите идоли на България, майки, стягайте багажите на децата си, бащи – закарайте ги на Терминал 2. Дори в зората на поп-фолка беше по-добре положението. Камелия пееш колко е „Луда по теб”, Пепа споделяше размисли за бельото в „Синя прашка”, Кондьо припяваше вечния рефрен „Мъни, мъни”, Петра си беше като „Хищна хиена”...

13 March 2015

УНИЗЕНИТЕ: Да си даскал е лоша съдба у нас...

УНИЗЕНИТЕ: Да си даскал е лоша съдба у нас...

Явно в днешно време, ако учителят се помоли да напишеш есе на тема „Аз съм българче”, се обаждаш на тате по мобилния си телефон и той на часа дофтасва да бие този нещастник, който се опитва да научи детето му на нещо ползотворно. Сигурно, даскалицата от Шумен не е била послушна и третокласникът я е наколадил пред родителите си.

05 March 2015

Без ръце, но със сърце. Историята на Михаил.

Без ръце, но със сърце. Историята на Михаил.

Той е на 24 години. Роден е в Плевен. Когато е на 15, губи и двете си ръце... Електрическа дъга се отделя от трансформатор с напрежение 20 000 волта, което минава през тялото му. Оцелява, но ръцете му биват ампутирани поради изгаряне - едната до рамото, а другата до лакътя. Името на това смело сърце е Михаил Христов!

01 March 2015

Човекът с обърнатата глава

Човекът с обърнатата глава

Да – той не използва ходилата си, за да върви, а се придвижва на коленете си. Да – той не използва ръцете си, за да пише, а с помощта на химикалка, която захапва, натиска клавишите на клавиатурата. Да – той не ходи с гордо вдигната глава, защото главата му е увиснала върху гърба му, тъй като не може да се крепи, изправена като нашите глави.

24 February 2015

БЕЗПЛАТНА детска градина за циганчетата?

БЕЗПЛАТНА детска градина за циганчетата?

Само едно не ми е много ясно – ЗАЩО БЕЗПЛАТНО циганетата ще ходят на детски градини? Това решение застава на тънката граница между интеграцията и дискриминация…За пореден път излиза, че, само защото по-някакъв параграф, този път „образованост“, те са по-зле от масата, следва да са по-привилегировани. Спират им тока – те се включват отново и безнаказано!

16 February 2015

SMS = НАДЕЖДА?

SMS = НАДЕЖДА?

Защо само по Коледа се сещаме за тези малчугани? Да не би те да изчезват през останалата част от годината... Съществуват само 30 дни и то през зимата, а останалите 335 дни не са нуждаещи се? Родителите им си ги прибират обратно? Имат топъл обяд и меко легло? Оздравяват и се радват на Живота?

22 December 2014

Председател за няколко дни

Председател за няколко дни

Извратено е собственикът на БИАД, както и редица други заведения от този ранг, да е председател на Комисията по култура и медии. За миг си представих как въпросната Култура се превръща в Халтура. Не, че не е тръгнала натам работата, но поне да не се даваме толкова лесно.

17 December 2014

Има и такива цигани!

Има и такива цигани!

Съществуват и такива цигани, които се опитват да избягат от клишето и с все сили да променят спрялото ни мнение за тях. Ще ви разкажа за едно такова момче, „циганче” – то свири учудващо добре...Чайковски. Това циганче е 12-годишният Марин Ицков Щилиянов от 15-хилядния ромски кв."Надежда" в Сливен.

11 December 2014

ДИВИЯТ СЕВЕРОЗАПАД

ДИВИЯТ СЕВЕРОЗАПАД

Какво става там? Това място май наистина е забравено от Бога... Дивият Северозапад ще го наречем. Това е една друга България. Едно място, където времето е спряло, а природата вилнее с пълна мощ. От няколко дни хората във Видинско нямат ток. Дори и вода нямат, защото е необходим ток за помпените станции...

05 December 2014

 1 

12 намерени, страница 1 от общо 1


Специален коментар