Автор - Димитър Павлов

Богатият човек в България...

Богатият човек в България...

Дотогава богат човек в България е този, който минава със седем джипа охрана, има пауни в хола си, изкоренява живи дръвчета, за да ги замени с изкуствени фиданки и подарява на детето си проститутки за 16-ия му рожден ден. На сина. На дъщерята за бала силикон. Естествено, отебал е жена си, за да я смени за скъпохарчеща корица на Плейбой. И да, това е богатият човек в България. Според масовата представа.

18 May 2017

Аз избрах да живея тук!

Аз избрах да живея тук!

Аз избрах да живея тук. И не се бия в гърдите. Трудно ми е, както на всеки един от вас. И аз плащам парно, и аз плащам ток, и с моите родители се ебават, когато отидат на лекар, и аз издържам няколко цигански семейства с осигуровките си. Но не циганите са проблема толкова. Те са следствието на проблема. Проблемът сме ние, щот допуснахме хора, които крадат повече от циганите. Да продължават да го правят. И на мен ми писва. Много дори. Но не става с мрънкане или с пожари и бой. Става, когато сме заедно.

12 June 2015

„Да върнем България на българите” или „България на българите”!

„Да върнем България на българите” или „България на българите”!

На тези българи, които не я искат ли ?! Защото излиза, че всички други искат тая България, но не и българите. Те са вдигнали ръце от нея. Искат я цигани, турци, руснаци, някакви четвърти, пети, шести и прочее. Но българите не я искат тая страна. И това е очевидно. Тогава на кой ще я връщаш бе, батко ?! На кой. На българите, които изчезват оттук, щот не я искат или на българите, които стоят тук, и пак не я искат. На кой ?! И, ако някой иска тази България, защо вече 30 години не си я вземе. Явно надписите се пишат от тези, които са си я взели...

11 June 2015

 1 

3 намерени, страница 1 от общо 1


Специален коментар