Автор - Калин Руменов

Световният маниак вярва в българския дух

Световният маниак вярва в българския дух

Кое друго посолство може да е толкова самонадеяно, че без да пита, започва да повдига духа на чужд народ. Представете си Турция, която ни познава много повече, да повярва също така силно в българския дух и да презентира със свой колаж „Човекът, който ще промени България”. Дали няма да се съмняваме повече, отколкото се съмнявахме в Местан.

05 August 2017

Хлеб за шпионите в колония „България”

Хлеб за шпионите в колония „България”

Една спешна среща между премиера и американския посланик, а след нея спешно беше изтеглен почти приетият „антиамерикански закон”. Първоначално той трябваше да спре всички чужди пари за неправителствените организации на магистрати. После парите станаха само неевропейски, а накрая парите ще продължат да не миришат, независимо откъде идват.

27 July 2017

От курва на курва и от век на век

От курва на курва и от век на век

И подло, брате, се живее сред проституция ограничена и ограничаваща. Която стои на вечния кръстопът и като жандарм прегражда пътя. Едните дърпат на Запад, другите – на Изток. Вечния въпрос кой път да хванем. И вечно непредложения отговор, че може да имаме собствен път. Който плаща, той поръчва пътя – така го разбират и западните, и източните наложници.

13 July 2017

Как българите станаха новите Нормални

Как българите станаха новите Нормални

Можеха българите да отговорят на омразата с любов от последно хуманно поколение и да нахранят махалата с топла супа, а на децата й да занесат плюшени мечета. Можеха да се съберат на мълчаливо бдение срещу брадвата по принцип, без много-много да обсъждат адресната й регистрация. Можеха дори до корен да си отрежат езиците, за да не изтърват реплика от омраза – лоша рана от брадва заздравява, но лоша дума се преследва като углавно престъпление.

06 July 2017

ЦИГАНИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА НИ УНИЖАВАТ, изкрещете го

ЦИГАНИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА НИ УНИЖАВАТ, изкрещете го

Познавам ви и знам, че все още не сме загубили напълно балканския си ум, макар и да сме поизгубили смелост. Затова и имаме нужда от държавник, който да ни даде клетва, че повече няма да бъдем унижавани - от цигани и от тяхната неправителствена прислуга. Държавник, който сам да предизвика сравнения с Милошевич и да не се страхува от тях. Времето е бременно с него и е въпрос на време да го роди. Дотогава - Бог да поживи рокерите и футболните агитки.

29 June 2017

Ние, източноевропейската сволоч

Ние, източноевропейската сволоч

Наистина не знам как никаквиците се самозабравят, но трябва да е от идеологията им, фашистката. Същите фашисти ги има по-наблизо и съвсем наоколо. Нямат същия размах, но със същата арогантност чертаят карти на битовата ксенофобия, когато в някое българско село или градче искат да си продължат живота по български и без мигранти.

22 June 2017

Суперзвездата на перверзията

Суперзвездата на перверзията

Скандално още е да кажеш на някого „мароканско лайно”. Само „лайно” може, иначе е расизъм. Но планирано да създаваш деца без майки и единствено поради стечение на модерния живот тяхна майка да бъде баба им – от това дори няма да ти падне и един рекламен договор. Дори може да получиш ново предложение, за да се усмихваш по бащински грижовно в клип за бебешки пюрета.

15 June 2017

Те предадоха българския гей

Те предадоха българския гей

Едни и същи комсомолци от едно и също котило едновременно се борят за правото на гей парад, за узаконяване на незаконното Циганско, за правата на измислени от самите тях етнически малцинства, за добрия бит на затворниците (особено доживотните), за добрия прием на бежанците измамници, дори за правото да проповядваш радикален ислям в махалата. А през останалото време се срамуват от своето традиционно Българско и от традиционните българи, които имат логически проблем с каузите им.

08 June 2017

Ако все още бяхме варвари и ги бесехме

Ако все още бяхме варвари и ги бесехме

Ако бяхме старите варвари, вече щяхме да сме забравили къде точно сбутахме гробовете на тези момчета. Ние обаче сами се отказахме да бесим и да стреляме между очите на разбойниците. Но не и преди това да са счупили няколко кирки при прокопаването на Прохода на републиката, не и преди да са поработили нещо наистина трудно и толкова мръсно, че да пожелаят сами бесилката. Сами се отказахме от смъртното наказание, за да не ни помислят за изостанали хора.

01 June 2017

Те са готови да умрат, а ние какво

Те са готови да умрат, а ние какво

Махнете с ръка и след манчестърското клане, удавете в клишета човешката мъка и я превърнете в досада. Важното е животът да продължава все така безгрижно, защото по-добър няма и не може да има. Нашият живот е шедьовърът на цялата съществувала досега човешка цивилизация и просто не разбираме как е възможно да се намират хора, които не го харесват и му пречат. Как е възможно да пожелаят да се разпилеят на черва и костици, преди да са си отживели.

30 May 2017

Болни ми лежат с атрофирали пишки

Болни ми лежат с атрофирали пишки

Всичко очаквахме само не и да налагате баби по спирките за разсънване. Само не и да ги нападате в гръб, защото не сте пили кафе и ви е изнервено. Но най-вече очаквахме да създавате поколение и брутен вътрешен продукт. Хубави, здрави деца, качествени стоки и услуги – какво друго от млади и прави мъже. Вие обаче болни ми лежите с атрофирали пишки и с амфетаминови мозъци.

19 May 2017

Защо тъгуваме за мъжете, които бяха войници

Защо тъгуваме за мъжете, които бяха войници

А тя, носталгията, всъщност е друга – по простия и предвидим живот. Тя не е идеологическата тъга за обществен строй, който завинаги се е изпарил в историческото време. Тя е повече тъга за времената, когато мъжете можеха да бъдат само мъже, а жените – жени. Когато се събираха, раждаха си деца, те им раждаха внуци и не се търсеше по-голям житейски смисъл, и никой не се опитваше да живее по-нормално от това.

11 May 2017

Искате смърт за смърт – турци сте

Искате смърт за смърт – турци сте

По-добре си мълчете, затрайте си и някак ще се постараят да ви третират като европейци. И това е съвсем официално и съвсем сериозно послание, направено без грам неудобство от Ангела Меркел към Турция. От същия европейски лидер, който причини на собствените си жени милиони мигрантски еректирали пениси в опасна близост и чак после осъзна, че не може да опази красивите им вагини...

04 May 2017

В името на богиня Демокраси – унищожете и тази страна

В името на богиня Демокраси – унищожете и тази страна

Просто няма начин да ги оставим да продължат така своя жалък живот. Нищо, че на никого не пречат, че си стоят вкъщи, че не досаждат на света с присъствието си, ядат каквото си произведат и почукват някакви железа, въобразявайки си строителство на ракети. Нищо, че не са нападнали или обкръжили никого – нали могат да го направят един ден. В нашия свободен свят отдавна не е важно кой какво е правил досега, по-важно е кой какво евентуално може да направи.

27 April 2017

Малкият Васил и големият глад

Малкият Васил и големият глад

Малкият Васил тръгва на война срещу Големия бранд, от която ще се върне пиян, немного леко превъртял, морално деградирал, доносник, професионално пропаднал, като дъното на дъната, като мръсотията на всички мръсотии и с още някоя друга характеристична екстра (засега няма корумпираност!). Големият бранд ще брандира малкия Васил като развалена човешка и журналистическа стока – нищо лично, просто част от културата на свещената война за Свободата, както я разбират по-големите.

20 April 2017

Да мрат селяните и руснаците, не са секси

Да мрат селяните и руснаците, не са секси

Цигани пак спукали от бой някакъв дядо на село и той взел, че пукнал. Ма, той умрял, ма – казали другите селяни, когато го намерили, и се разотишли да си гледат работата. А на гражданите им идвало да умрат от скука. Оффф, че банално - няма да е първият, нито последният. Ай ся, да зарежем всичко и да седнем да оплакваме някакъв селски дядка. Ми, няма нищо секси в това. Били го, убили го и го погребали в Плевенско.

06 April 2017

 1   2   3   4   

56 намерени, страница 1 от общо 4


Специален коментар