Автор - Калин Руменов

Ние, източноевропейската сволоч

Ние, източноевропейската сволоч

Наистина не знам как никаквиците се самозабравят, но трябва да е от идеологията им, фашистката. Същите фашисти ги има по-наблизо и съвсем наоколо. Нямат същия размах, но със същата арогантност чертаят карти на битовата ксенофобия, когато в някое българско село или градче искат да си продължат живота по български и без мигранти.

22 June 2017

Суперзвездата на перверзията

Суперзвездата на перверзията

Скандално още е да кажеш на някого „мароканско лайно”. Само „лайно” може, иначе е расизъм. Но планирано да създаваш деца без майки и единствено поради стечение на модерния живот тяхна майка да бъде баба им – от това дори няма да ти падне и един рекламен договор. Дори може да получиш ново предложение, за да се усмихваш по бащински грижовно в клип за бебешки пюрета.

15 June 2017

Те предадоха българския гей

Те предадоха българския гей

Едни и същи комсомолци от едно и също котило едновременно се борят за правото на гей парад, за узаконяване на незаконното Циганско, за правата на измислени от самите тях етнически малцинства, за добрия бит на затворниците (особено доживотните), за добрия прием на бежанците измамници, дори за правото да проповядваш радикален ислям в махалата. А през останалото време се срамуват от своето традиционно Българско и от традиционните българи, които имат логически проблем с каузите им.

08 June 2017

Ако все още бяхме варвари и ги бесехме

Ако все още бяхме варвари и ги бесехме

Ако бяхме старите варвари, вече щяхме да сме забравили къде точно сбутахме гробовете на тези момчета. Ние обаче сами се отказахме да бесим и да стреляме между очите на разбойниците. Но не и преди това да са счупили няколко кирки при прокопаването на Прохода на републиката, не и преди да са поработили нещо наистина трудно и толкова мръсно, че да пожелаят сами бесилката. Сами се отказахме от смъртното наказание, за да не ни помислят за изостанали хора.

01 June 2017

Те са готови да умрат, а ние какво

Те са готови да умрат, а ние какво

Махнете с ръка и след манчестърското клане, удавете в клишета човешката мъка и я превърнете в досада. Важното е животът да продължава все така безгрижно, защото по-добър няма и не може да има. Нашият живот е шедьовърът на цялата съществувала досега човешка цивилизация и просто не разбираме как е възможно да се намират хора, които не го харесват и му пречат. Как е възможно да пожелаят да се разпилеят на черва и костици, преди да са си отживели.

30 May 2017

Болни ми лежат с атрофирали пишки

Болни ми лежат с атрофирали пишки

Всичко очаквахме само не и да налагате баби по спирките за разсънване. Само не и да ги нападате в гръб, защото не сте пили кафе и ви е изнервено. Но най-вече очаквахме да създавате поколение и брутен вътрешен продукт. Хубави, здрави деца, качествени стоки и услуги – какво друго от млади и прави мъже. Вие обаче болни ми лежите с атрофирали пишки и с амфетаминови мозъци.

19 May 2017

Защо тъгуваме за мъжете, които бяха войници

Защо тъгуваме за мъжете, които бяха войници

А тя, носталгията, всъщност е друга – по простия и предвидим живот. Тя не е идеологическата тъга за обществен строй, който завинаги се е изпарил в историческото време. Тя е повече тъга за времената, когато мъжете можеха да бъдат само мъже, а жените – жени. Когато се събираха, раждаха си деца, те им раждаха внуци и не се търсеше по-голям житейски смисъл, и никой не се опитваше да живее по-нормално от това.

11 May 2017

Искате смърт за смърт – турци сте

Искате смърт за смърт – турци сте

По-добре си мълчете, затрайте си и някак ще се постараят да ви третират като европейци. И това е съвсем официално и съвсем сериозно послание, направено без грам неудобство от Ангела Меркел към Турция. От същия европейски лидер, който причини на собствените си жени милиони мигрантски еректирали пениси в опасна близост и чак после осъзна, че не може да опази красивите им вагини...

04 May 2017

В името на богиня Демокраси – унищожете и тази страна

В името на богиня Демокраси – унищожете и тази страна

Просто няма начин да ги оставим да продължат така своя жалък живот. Нищо, че на никого не пречат, че си стоят вкъщи, че не досаждат на света с присъствието си, ядат каквото си произведат и почукват някакви железа, въобразявайки си строителство на ракети. Нищо, че не са нападнали или обкръжили никого – нали могат да го направят един ден. В нашия свободен свят отдавна не е важно кой какво е правил досега, по-важно е кой какво евентуално може да направи.

27 April 2017

Малкият Васил и големият глад

Малкият Васил и големият глад

Малкият Васил тръгва на война срещу Големия бранд, от която ще се върне пиян, немного леко превъртял, морално деградирал, доносник, професионално пропаднал, като дъното на дъната, като мръсотията на всички мръсотии и с още някоя друга характеристична екстра (засега няма корумпираност!). Големият бранд ще брандира малкия Васил като развалена човешка и журналистическа стока – нищо лично, просто част от културата на свещената война за Свободата, както я разбират по-големите.

20 April 2017

Да мрат селяните и руснаците, не са секси

Да мрат селяните и руснаците, не са секси

Цигани пак спукали от бой някакъв дядо на село и той взел, че пукнал. Ма, той умрял, ма – казали другите селяни, когато го намерили, и се разотишли да си гледат работата. А на гражданите им идвало да умрат от скука. Оффф, че банално - няма да е първият, нито последният. Ай ся, да зарежем всичко и да седнем да оплакваме някакъв селски дядка. Ми, няма нищо секси в това. Били го, убили го и го погребали в Плевенско.

06 April 2017

Лека нощ, момчета, и целунете мъжете до вас

Лека нощ, момчета, и целунете мъжете до вас

Лека нощ, момчета за мръсни либерални поръчки, и целунете мъжете в леглата ви. Вие, модерни момичета, направете същото с жените до вас. Хубаво се наспете, няма къде да бързате. Изборите вече свършиха, а те бяха първото представително преброяване на грантовото население. Лека нощ, любими мои неправителствени, които толкова искахте да станете правителствени. Утре не се налага да ставате рано, за да посрещате изгрева на истински розовото бъдеще.

30 March 2017

Не си желан на погребението си, безотечественико

Не си желан на погребението си, безотечественико

Роден някъде, избягал нанякъде, живял навсякъде, за да бъде погребан където и да е. Тъпо се кълнем в селската си кръв, че се гордеем с теб, Кристо, беглецо. Гордеем се, защото и ний сме дали нещо на модерния свят – истински „гражданин на света” и перфектен безотечественик. Гордеем се, че с такъв човешки материал участваме в строителството на мита за сътворението на световния гражданин.

24 March 2017

България за НЕбългарите, очаквайте скоро

България за НЕбългарите, очаквайте скоро

България няма да бъде за българите, а те ще бъдат само едни от многото по днешните й земи и без никакви претенции за изключителна собственост. Ще могат да използват майчиния си език, но той вече няма да е единственият официален. Ще могат да се кръстят от дясно на ляво, но православието вече няма да е традиционното вероизповедание.

17 March 2017

f ЕU ck - в кръвта, синята европейска

f ЕU ck - в кръвта, синята европейска

Запазете спокойствие и демонстрирайте самочувствие, дори арогантност, дори вулгарност. Да ти го начукаме, госпожо високоскоростна Европа, в кръвта, в синята европейската. Малки сме, бедни сме и с какви ли не малформации по европейско рождение, но поне горди можем да бъдем. Иначе ще е обикновен човешки позор да сме най-страхливите и в без това толкова страхливия Европейски съюз.

09 March 2017

Ако я НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, да не би да ви липсва

Ако я НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, да не би да ви липсва

От народ, прекарал половината си съществуване на своето място, но под чуждо знаме, би трябвало да се очаква повече уважение към идеята за държава. Но същият народ всеки ден кълне на нямане, всеки ден я закрива. Всеки ден изрича това, което дори не трябва да бъде помислено. И въобще не изглежда притеснен, че клетвите може да не са за лудо, че един ден могат да го застигнат.

04 March 2017

Помиярът носи фес

Помиярът носи фес

Даже еничари не сте, защото ви липсва трагиката на принудата. Вие сте осъзнат избор, вие сте доброволно вдигнатата ръка, вие сте ръцете, които сами си навиват чалмите и сами си свалят гащите. Вие сте потурнаци по желание и дьонмета от доброволческия корпус. Вие дори нямате болен човек вкъщи, заради когото да правите трудни избори. И затова никога няма да бъдете българи с българите, турци с турците, нито антикомунисти с евроатлантиците. Ще бъдете равни единствено с помиярите и точно това трябва да пише на моралния ви гроб.

23 February 2017

 1   2   3   

50 намерени, страница 1 от общо 3


Специален коментар