Автор - Симона Милкова

София Запад: Ултрасите, които не разбирате

София Запад: Ултрасите, които не разбирате

Тълпа, качулки, маски, дим, викове, знамена, голи мъже, татуси, бицепси, тестостерон. Момичета, намираме се в Сектор Б. А София Запад е крайната фракция на запалянковците на Левски. Твърдото ядро на фенклуба. Лошите момчета на Герена. Добре смазаната машина - хората, обединени от фанатичната си страст към отбора и идеала - Левски. Подивялата човешка маса, дишаща като общ организъм.

14 September 2016

НОВИТЕ БЕЗДОМНИЦИ

НОВИТЕ БЕЗДОМНИЦИ

Втори срещу трети август 2014 година. Вие може би сте забравили тази дата. Те обаче още си спомнят. Последствията оставят отпечатъци. Разказвахме ви за тях. За баба Митка, дядо Кирчо и тяхното магаренце, което ги спаси от наводнението. Днес година по- късно, когато всички ние вече сме забравили Мизия, тези двама старци още сънуват дома си. Сънуват кокошчиците, дръвцата за зимата, градинката си...Животът си.

13 September 2015

„Комунистите и демократите – едни и същи безродни отрепки”!

„Комунистите и демократите – едни и същи безродни отрепки”!

"Лицето Плевнелиев е ясен пример за мекотело, слуга на чужди интереси, но не мисля, че някой трябва да гледа парад заради това, че е загубил война. Само шизофреник може да се радва на това. Ние сме загубили тази война, и макар, че този е палячо, не трябва да се прави шпалир на победителите. Аз съм сигурен, че неявяването му не е негово решение, а на неговите господари от САЩ. Знаете, че след войната, управляващата агентура беше разделена 80% на 20% в полза на болшевиките, сега след цирка от 1989 процентите са обърнати в полза на демократите."

11 May 2015

Продадената Теменужка

Продадената Теменужка

"Искат в срок до една седмица пари от нас, заради това, че съдът ми е присъдил детето. Казали са на баба и дядо, че иначе щяло да има убийство. Искат да ми продадат собственото ми дете. Щели да ми дадат детето само, ако им дадем пари. Искат пет хиляди лева - толкова, колкото са дали за мен. Иначе нямало да ми го върнат."

21 February 2015

Застрашена ли е столицата от земетресения?

Застрашена ли е столицата от земетресения?

Потенциално опасните райони у нас са добре известни – Калиакра-Шабла, Кресна, Пловдивско и даже София, както напоследък се писа, вече доста дълго не е имало силен трус, ако се търси ритъм на станалите преди това земетресения в района на столицата. Но силен трус, имам предвид магнитут 6 и нагоре не е имало от много години, неизбежно има натрупване на енергия.

14 February 2015

Отец Силвестър: "Целенасочено дискредитират Църквата!"

Отец Силвестър: "Целенасочено дискредитират Църквата!"

"Лошото е, че тези хора като него, под предлог, че уж търсят някаква истина в Църквата, хвърлят страшно много обвинения срещу хора, които нямат нищо общо с тях. Така целенасочено дискредитират Църквата с цел, колкото се може повече хора да се отклонят от нея"...

09 February 2015

Адриана - чалга певицата, която стана порно актриса!

Адриана - чалга певицата, която стана порно актриса!

Вече е официално! Поп-фолкът завладя порно индустрията! Чалга певицата Адриана е първата от бранша, която влезе в бизнеса с филми за възрастни. Певицата вече засне дебютния си порно филм. Адриана е участвала в 6 сцени, всяка с дължина 15 минути. Приходите й ще възлязат на 20 хиляди евро...

07 February 2015

Аз съм Странджа

Аз съм Странджа

„Странджа умира! Хайде стига с тези нашенски оплаквачески нрави! Стани, българино! Стига с това безплодно мрънкане и бистрене на политиката! Хайде да застанем най-накрая на барикадата – запазилите, все още, усещането си за принадлежност към българския народ и българските земи срещу продажните мекерета и техния слугинаж. Къде е Държавата?"

07 February 2015

Йордан Лечков: "Не съм имал лични отношения с Пеевски!"

Йордан Лечков: "Не съм имал лични отношения с Пеевски!"

Проблемът не е дали фирмата е на Пеевски или на някой друг, проблемът е, че вместо местните фирми да се облагодетелстват от европейските пари, от тях се възползват 3- 4 софийски фирми...Аз съм работил 8 години като кмет, тук става въпрос за публични финанси, проверете и ще видите, това вече на нищо не прилича.

28 January 2015

Снимай джебчийка, прати я в затвора!

Снимай джебчийка, прати я в затвора!

Джебчиийките са предимно мургави момичета, идват от Игнатиево, схемата е една и съща - на едната врата на автобуса влизат две, на другата врата пак две, действат в движение. Преди автобусът да стигне до следващата спирка, те вече са откраднали портфейлите, предават си ги една на друга и слизат от автобуса. Обикновено тази, в която остават портмонетата е непълнолетна.

19 January 2015

ДЕЦА ЗА УМИРАНЕ

ДЕЦА ЗА УМИРАНЕ

През лятото умря Севда. Цецо се превърна в убиец. Мария проси на бул. „Тодор Александров“ и не прилича на човек. Сали, Сали беше най-зле от всички, това ни го казаха от болницата още тогава. Това е равносметката, която искам да си направят онези горе, до които адресирахме статията. Това са деца за умиране, институциите направо живи ги закопаха!

16 January 2015

Да бъдеш или да не бъдеш Шарли?

Да бъдеш или да не бъдеш Шарли?

Турция е разделена на две. Псуващи по списанието и подкрепящи списанието. Поддържащите списанието са Кемалисти. Ататюрк воюваше с радикалния ислям и създаде най-великата държава без духовенството да има право да командва държавните дела.Сега Ердоган влачи към пропастта тази велика сила.

10 January 2015

Мултикултурализмът ще доведе белите европейски нации до крах!

Мултикултурализмът ще доведе белите европейски нации до крах!

Хората трябва да осъзнаят, че на ислямистите трябва да се гледа като на войници, които имат ясна мисъл и цел. Ние правим това, което направиха либералите във Франция, това, което стана там, ще стане и у нас.

09 January 2015

Сексът не е това, което беше!

Сексът не е това, което беше!

Запознаваме ви с един кросдресър.* Той е държавен служител. Това, което го отличава от средностатистическия чиновник е, че под дебелия си зимен пуловер е сложил сутиена на майка си. Наместо боксерски е надянал дантелени дамски прашки, наместо дебели зимни чорапи е сложил микрофибър със силикон по края...

07 January 2015

Анита Мейзер: "Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах!"

Анита Мейзер: "Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах!"

Кой знае за конкурса, който се провежда в България??? Само ние българите! Кой знае за Америка и световния конкурс...Целият свят! Аз представих България на този световен конкурс. Съжалявам, че не ме одобриха много хора, но това е! Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах! Аз записах името си за 2014 като MISSIS BULGARIA WORLD 2014.

16 December 2014

 1   2   3   4   5   6   7   

172 намерени, страница 1 от общо 11


Специален коментар