Автор - Владимир Мицов

Европа на Ердоган

Европа на Ердоган

Да припомням ли как Европа и САЩ сринаха едни държави, които изобщо не заплашваха Европа (и САЩ)? Да припомням ли коя натовска държава изпрати танкове, авиация, артилерия и т.н. срещу градове, населени с определен етнос, на собствена територия, и срина тези градове? Като за тия неща, няколко негови "колеги" от Африка и Близкия Изток получиха урок по демокрация.

16 March 2017

Пост Апокалиптичното бъдеще без ГЕРБ

Пост Апокалиптичното бъдеще без ГЕРБ

ТОЙ положи първия асфалт в българската история. ТОЙ водеше преговорите и отряза лентичките за влизането ни в ООН, НАТО и ЕС. Ако не беше ТОЙ да изгаси големия лондонски пожар от 66-та (1666) ... ТОЙ даде навремето акъл на Хелиос да почне да се върти около центъра на Вселената, който се намира в двора на една къща в Банкя и самият център на Вселената има уникалното свойство да гравитира около един конкретен жител на Банкя , дори ако този човек се движи с джипка по магистралата или върви, почесвайки се с едната ръка, която вечно стои в джоба.

09 November 2016

Кадафи, Асад и „борците за свобода”, които носят война

Кадафи, Асад и „борците за свобода”, които носят война

Потресаващото е, че има хора, които до ден днешен си мислят, че сега като свалят и Асад и в Сирия ще настане мир, любов, икономиката ще се вдигне в пъти, ще се излеят милиарди долари и евро в джобовете на обикновените сирийци ....И изобщо няма да стане като в Либия. А Сирия също е една от най-развитите държави в Близкия Изток. Или поне беше.

20 October 2016

Мълчанието срещу Саудитска Арабия

Мълчанието срещу Саудитска Арабия

А, да. Снимката. На нея виждате парче от една от бомбите, които взривиха траурен център в Йемен и разкъсаха над 140 души. Поредните взривени цивилни, в бомбардиран от Саудитска Арабия (и коалицията им) цивилен обект (в случая, траурен дом, и то в момент на траурна церемония). Бомбата е американско производство, продадена легално на Саудитска Арабия, която не спира всяка седмица да взривява десетки цивилни.

12 October 2016

ДЪРЖАВАТА – ЦИРК

ДЪРЖАВАТА – ЦИРК

Признава се за виновен по обвинението (по-късно се отказва от това си признание). След това печели обществената поръчка за 200 хиляди (без ДДС), за "транспорт на незаконно преминали и задържани лица", която ще бъде изпълнявана със същия автобус, който в момента се намира на полицейския паркинг.

14 August 2016

 1 

7 намерени, страница 1 от общо 1


Специален коментар