Автор - Алекс Йорданова

Снимай ме, обичам те!

18 October 2016   0

Автор Алекс Йорданова

Снимай ме, обичам те!

Все още не мога да си представя, колко точно трябва да ти е скучно, докато правиш секс, за да поискаш да се снимаш?!

Ако има голям адреналин и тръпка, честно казано, не би ми минало през ума, защото ще бързам да правя друго…

Да допуснем, че това ти е някакъв фетиш. Искаш да имаш собствен порнофилм, да си го гледаш понякога и да свършваш на него.

Емоционалното чукане си заслужава да бъде запазено някъде във Вселената и още по- добре в телефончето на партньора ти.

Там си е на сигурно място и можеш да си въобразяваш, колкото си искаш, че човека НИКОГА, ама НИКОГА не би го показал на приятели или в по-популярния случай на всички интернет потребители.

Има толкова много примери, че вече чак е банално, но пък когато ти се случи на теб, хич не ти се струва изтъркано.

Когато бях тийнейджърка тъкмо се бяха появили телефоните с камери и едно гадже ни снима, докато се целувахме.

После показа снимката на три квартала, с версията, която го устройваше.

Доста ме подразни, защото бях безсилна пред тъпотията му и нямаше как да го спра.

Какво остава да имам секс клип и да си ходя спокойно по улиците, все едно, че наистина мога да имам доверие на някого.

Сега не искам да кажа, че няма и случаи на хора, при които всичко това е минало успешно и се кефят в пълна дискретност на подвизите си.

Искам да наблегна на другите, които изглеждат леко наивни и се правят, че не разбират, колко кофти могат да станат нещата, ако бият шута на сладурчето, дето ги снима на задна.

След раздялата, шанса да не го пусне в интернет е много малък, колкото и да не ти се вярва сега, докато се обичате и снимате на воля.

Кому е нужно това?

После винаги единият отмъщава, а другият се превръща в жертва, която все пак е унизена.

Защото каквото и да казва човек, за да излезе от ситуацията и колкото и да се прави, че е над нещата, със сигурност не е.

Или си мислите, щом ме снима, значи ме обича истински и ние няма да се разделим. А пък аз му гарантирам моето безкрайно доверие, оставяйки този клип в телефона му?! Да си припомним ли „никога не казвай никога”?

Ако хората не се разделяха и не се лъжеха, хотелите нямаше да са пълни и да предлагат стаи за почивка.

Ама това е една друга тема.

Разбирам еротиката, харесвам я, но много бих се замислила над подобно предложение.

Не само аз, а и всички онези, които си представят, как баща им слага очилата и ги вижда, колко пластично се справят с нещата от живота.

И все пак аз не мога да съм убедена, че няма да се появи някой секс маниак, който да ми промие мозъка и да го направя по собствено желание. Но пък в едно съм сигурна, че след забавата ще изтрия записа, независимо в чий телефон е и въпреки тайното желание да си го спомням понякога.

Когато ми долипсва, бих го помолила за още една такава нощ или още много. По- ценни ще са от клипа, който ми е пуснал във вайбър.

Снимай ме, обичам те е малко по-малко пернишки вариант на „Бий, ме обичам те!”. Само дето клиповете стоят по-дълго от синките. Виж още от Актуално! »

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Не е изгодно да сме живи

Не е изгодно да сме живи

България. Не бързаме с паниката и възмущението. Успокояват ни, че шофьорите си знаят пътя и адресите. И че 112 и преди е давала грешки, така че... колко по-лошо може да стане? Успокояват ни, че е временно. Всичко е временно. И всички ще умрем. Особено в България. Тук е скъпо да си жив. Не е изгодно за системата. И за нас няма далавера. Живите пречат. И болните пречат. Системата се връща в изходна позиция, тя вече е работила по този начин. И това не е болка за умиране. Освен, разбира се, за онези, които умират веднага и нямат търпение да дочакат спешния екип.

14 August 2017

Управленско невежество

Управленско невежество

Защо си припомням това ли? Ами защото всеки във властта си има своите компетенции и съответното ниво, от което да ръководи процеса. Нямат работа висши ръководители на конкретното място, където трябва да реагират съответните хора, облечени с тези задължения и правомощия по закон.

14 August 2017

Коментари


Специален коментар