Автор - Алекс Йорданова

Снимай ме, обичам те!

18 October 2016   0

Автор Алекс Йорданова

Снимай ме, обичам те!

Все още не мога да си представя, колко точно трябва да ти е скучно, докато правиш секс, за да поискаш да се снимаш?!

Ако има голям адреналин и тръпка, честно казано, не би ми минало през ума, защото ще бързам да правя друго…

Да допуснем, че това ти е някакъв фетиш. Искаш да имаш собствен порнофилм, да си го гледаш понякога и да свършваш на него.

Емоционалното чукане си заслужава да бъде запазено някъде във Вселената и още по- добре в телефончето на партньора ти.

Там си е на сигурно място и можеш да си въобразяваш, колкото си искаш, че човека НИКОГА, ама НИКОГА не би го показал на приятели или в по-популярния случай на всички интернет потребители.

Има толкова много примери, че вече чак е банално, но пък когато ти се случи на теб, хич не ти се струва изтъркано.

Когато бях тийнейджърка тъкмо се бяха появили телефоните с камери и едно гадже ни снима, докато се целувахме.

После показа снимката на три квартала, с версията, която го устройваше.

Доста ме подразни, защото бях безсилна пред тъпотията му и нямаше как да го спра.

Какво остава да имам секс клип и да си ходя спокойно по улиците, все едно, че наистина мога да имам доверие на някого.

Сега не искам да кажа, че няма и случаи на хора, при които всичко това е минало успешно и се кефят в пълна дискретност на подвизите си.

Искам да наблегна на другите, които изглеждат леко наивни и се правят, че не разбират, колко кофти могат да станат нещата, ако бият шута на сладурчето, дето ги снима на задна.

След раздялата, шанса да не го пусне в интернет е много малък, колкото и да не ти се вярва сега, докато се обичате и снимате на воля.

Кому е нужно това?

После винаги единият отмъщава, а другият се превръща в жертва, която все пак е унизена.

Защото каквото и да казва човек, за да излезе от ситуацията и колкото и да се прави, че е над нещата, със сигурност не е.

Или си мислите, щом ме снима, значи ме обича истински и ние няма да се разделим. А пък аз му гарантирам моето безкрайно доверие, оставяйки този клип в телефона му?! Да си припомним ли „никога не казвай никога”?

Ако хората не се разделяха и не се лъжеха, хотелите нямаше да са пълни и да предлагат стаи за почивка.

Ама това е една друга тема.

Разбирам еротиката, харесвам я, но много бих се замислила над подобно предложение.

Не само аз, а и всички онези, които си представят, как баща им слага очилата и ги вижда, колко пластично се справят с нещата от живота.

И все пак аз не мога да съм убедена, че няма да се появи някой секс маниак, който да ми промие мозъка и да го направя по собствено желание. Но пък в едно съм сигурна, че след забавата ще изтрия записа, независимо в чий телефон е и въпреки тайното желание да си го спомням понякога.

Когато ми долипсва, бих го помолила за още една такава нощ или още много. По- ценни ще са от клипа, който ми е пуснал във вайбър.

Снимай ме, обичам те е малко по-малко пернишки вариант на „Бий, ме обичам те!”. Само дето клиповете стоят по-дълго от синките. Виж още от Актуално! »

Динко към мигрант: Ще те убия! (ВИДЕО)

Динко към мигрант: Ще те убия! (ВИДЕО)

Не трябваше ли интитуциите да знаят – кой влзиа в България, кой не бива да влиза, кой идва от война, кой просто търси икономически просперитет и културна експанзия на Запад? Трябваше. Но институции такава работа вече няколко години не вършат.

26 March 2017

Не ви ли…

Не ви ли…

Не ви ли дразни, че медии като – 24 часа, ПИК, Блиц, а списъкът сигурно е и по-дълъг, с това нарушение ви казват – не ни пука, ИМАМЕ ПАРИ, (какво са за нас 10 бона!) да си платим глобите, дреме ни за законите ви? Не забелязвате ли, че в социалните мрежи няма възмущение по тоя повод? Не се ли сещате, че в държава, в която медиите се държат като мутри, няма скоро правилата и редът да бъдат на почит?

26 March 2017

Кога(то) децата убиват

Кога(то) децата убиват

Бъдещето на тази държава е в ръцете на палачи. Нали разбирате? Две момчета убиват 60-годишен таксиметров шофьор. За пари... Човекът се съпротивлява, опитва се да избяга, но те го настигат... Десет удара с нож. Десет. Николай и Делян на 17 години планират убийство и го извършват. Кой ги научи как да планират и извършват убийства? Кой им показа как човек се убива с нож?

26 March 2017

Коментари


Специален коментар