Автор - Алекс Йорданова

Снимай ме, обичам те!

18 October 2016   0

Автор Алекс Йорданова

Снимай ме, обичам те!

Все още не мога да си представя, колко точно трябва да ти е скучно, докато правиш секс, за да поискаш да се снимаш?!

Ако има голям адреналин и тръпка, честно казано, не би ми минало през ума, защото ще бързам да правя друго…

Да допуснем, че това ти е някакъв фетиш. Искаш да имаш собствен порнофилм, да си го гледаш понякога и да свършваш на него.

Емоционалното чукане си заслужава да бъде запазено някъде във Вселената и още по- добре в телефончето на партньора ти.

Там си е на сигурно място и можеш да си въобразяваш, колкото си искаш, че човека НИКОГА, ама НИКОГА не би го показал на приятели или в по-популярния случай на всички интернет потребители.

Има толкова много примери, че вече чак е банално, но пък когато ти се случи на теб, хич не ти се струва изтъркано.

Когато бях тийнейджърка тъкмо се бяха появили телефоните с камери и едно гадже ни снима, докато се целувахме.

После показа снимката на три квартала, с версията, която го устройваше.

Доста ме подразни, защото бях безсилна пред тъпотията му и нямаше как да го спра.

Какво остава да имам секс клип и да си ходя спокойно по улиците, все едно, че наистина мога да имам доверие на някого.

Сега не искам да кажа, че няма и случаи на хора, при които всичко това е минало успешно и се кефят в пълна дискретност на подвизите си.

Искам да наблегна на другите, които изглеждат леко наивни и се правят, че не разбират, колко кофти могат да станат нещата, ако бият шута на сладурчето, дето ги снима на задна.

След раздялата, шанса да не го пусне в интернет е много малък, колкото и да не ти се вярва сега, докато се обичате и снимате на воля.

Кому е нужно това?

После винаги единият отмъщава, а другият се превръща в жертва, която все пак е унизена.

Защото каквото и да казва човек, за да излезе от ситуацията и колкото и да се прави, че е над нещата, със сигурност не е.

Или си мислите, щом ме снима, значи ме обича истински и ние няма да се разделим. А пък аз му гарантирам моето безкрайно доверие, оставяйки този клип в телефона му?! Да си припомним ли „никога не казвай никога”?

Ако хората не се разделяха и не се лъжеха, хотелите нямаше да са пълни и да предлагат стаи за почивка.

Ама това е една друга тема.

Разбирам еротиката, харесвам я, но много бих се замислила над подобно предложение.

Не само аз, а и всички онези, които си представят, как баща им слага очилата и ги вижда, колко пластично се справят с нещата от живота.

И все пак аз не мога да съм убедена, че няма да се появи някой секс маниак, който да ми промие мозъка и да го направя по собствено желание. Но пък в едно съм сигурна, че след забавата ще изтрия записа, независимо в чий телефон е и въпреки тайното желание да си го спомням понякога.

Когато ми долипсва, бих го помолила за още една такава нощ или още много. По- ценни ще са от клипа, който ми е пуснал във вайбър.

Снимай ме, обичам те е малко по-малко пернишки вариант на „Бий, ме обичам те!”. Само дето клиповете стоят по-дълго от синките. Виж още от Актуално! »

ЛОНДОН Е В КИТАЙ. ПЪРВИЯТ.

ЛОНДОН Е В КИТАЙ. ПЪРВИЯТ.

В Лондон пристигна първият товарен влак от Китай. Малка новина. Дреболия. Може би тази новина има предистория. На никой у нас не му прави впечатление, че Англия се откачи от композицията на Европейския съюз. И сега това. Товарен влак по релси от Китай директно в Лондон. През Русия, (да, през Русия!), Полша, Германия, Белгия, Франция, през Ламанша и в Лондон. Който разбира от география, ще разбере и малко нещо от геополитика.

19 January 2017

Не крадете!

Не крадете!

Вие сте едва вторият човек от 100 години насам, който има такъв удивителен шанс да върне Съединените щати към основните принципи на индивидуалната свобода и лична отговорност. Ние приветстваме декларираната от Вас позиция да използвате тази основа като средство да поставите икономиката на пътя на бърз и устойчив растеж. Също като Рейгън, Вие свършихте отлична работа да си изберете некадърни предшественици, което улеснява задачата Ви. За разлика от него, вие не сте обременен с багажа на обществения сектор.

18 January 2017

СТРАНАТА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

СТРАНАТА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

В началото на тази година, една майка изпрати писмо до държавата, до политиците, до онова, което наричаме „институции”. Тази майка има 27-годишен син, инвалид, самата тя е болна (с 4 инсулта) и двамата са оставени сами, да се мъчат. Толкова, че тя призовава управляващите – като се държите с нас като с кучета, поне ни дайте правото на доброволна смърт, евтаназия. Като не можем да живеем, поне да можем да си отидем. Ето това е принудена да поиска българката Рени Григорова.

17 January 2017

Коментари


Специален коментар