Автор - Милен Георгиев

Безумието „Бебе на борда”

Безумието „Бебе на борда”

Прилича ми на поредния опит да се премахнат последните зачатъци на някакво сравнително непринудено човешко общуване. То непринуденото общуване невинаги е идеално и много често рискуваш, проявиш ли прекалена непринуденост, да си изядеш боя, или поне да те напсуват едно хубаво. Но от друга страна това със значките ми се вижда прекалено.

19 February 2017

Св. Валентин - най-непразнуваният празник

Св. Валентин - най-непразнуваният празник

Ако наистина имате възможност, не влизайте на тази дата във Фейсбук, защото ще попаднете на истинска оргия на непразнуващите Свети Валентин. С какво предизвиква тази неприязън този иначе безобиден празник. Все пак любовта не е нещо непременно лошо. Първото, което ще ви отговорят е, че това не е български празник. Когато нещо не е българско, това прави ли го априори лошо?

15 February 2017

Трябва ли да се бият жените?

Трябва ли да се бият жените?

Ето какво казва в интервю известен имам от Египет: „Аллах почита жените като им дава наказанието на боя. Пророкът Мохамед казва: „Не я бий в лицето, и не я прави да изглежда грозна.”. И виждате ли: Тя вече е почетена. Ако съпругът бие жена си, не трябва да я бие в лицето. А докато я бие, не трябва да я псува. Това е невероятно! Той я бие, за да я дисциплинира. Като допълнение, не трябва да има повече от десет боя на ден и той не трябва да й чупи костите, да я наранява тежко, да й избива зъбите и да й бърка в очите.”...

10 February 2017

Гришо, дай нещо ново за еб.не!

Гришо, дай нещо ново за еб.не!

Откакто е в София с новото си гадже Никол (поредното ни завоевание), той не спира да повтаря колко е горд, че е българин. Няма лошо и така да е наистина. Но как да не го повтаря човекът, при положение, че цялото семейство се е вторачило в него с отворена уста и чака да го каже. Я не го е направил, леля му в Хасково ще я е срам да излезе на улицата, дядо му в Гарваново ще получи бъбречна криза, а на чичо му в Меричлери ще се качи кръвната захар.

07 February 2017

 1 

4 намерени, страница 1 от общо 1


Специален коментар