Автор - Алекс Йорданова

Празни нощи + Кокаин = Депресия

02 April 2017   0

Автор Алекс Йорданова

Празни нощи, кокаин в тоалетните и депресия на другия ден...

Празни нощи + Кокаин = Депресия

По принцип не ми се искаше да пиша на тази тема, понеже леко ме потиска. Само че така и не разбрах, каква е причината за един и същи сценарий по заведенията?

Аз ли съм „спряла“, понеже това вече не ми се струва модерно или все още не са измислили нещо по-актуално, с което да се запълват вечерите?

Преди години имах брутален парти период. Тръгвах си от дискотеките, когато вече ги затваряха, а хората навън тръгваха за работа.

Пътят до дома ме караше да се чувствам слаба, уморена, изхабена... Странно, а нали човек излиза, за да се зареди? Тогава не разбирах много, какво точно си причинявам. Наспивах се и отново бях готова да вилнея до сутринта. Излизах и си мислех, че е много хубаво да купонясваш на макс, да пиеш големи количества алкохол и да си създаваш изкуствени емоции.

Не съжалявам за това време, защото ако пък се лишиш от него, рискуваш на стари години да си наваксваш и да станеш за резил.

В един момент рязко ми писна и си дадох сметка, че нощните развлечения не са лоши, но не и когато станат НАЧИН НА ЖИВОТ.

В тази връзка- никой не обвинявам, само ми е любопитно, как не им омръзва и как не ги е страх, че един ден от пиещи жени, ще трябва да се превърнат в съвестни майки?!

Предполагам, че разликата от това да трещиш до това да не спиш, заради детето си е доста голяма. И аз не знам още, но поне така си мисля.

Вече излизам основно по поводи или само ако наистина съм в настроение, не понеже нещо не ми достига в живота и видиш ли- „единственият“ начин да си го намеря е в някой клуб.

Всеки си има някакви липси, но когато това продължава прекалено дълго, не се ли нарича деградация?

Нима не можете да откриете радостта в истинските дарове на съдбата?

Човек може да бъде щастлив по хиляди други начини, със стотици други мисли.

Пак казвам - страхотно е да се позабавляваш за малко, но това няма нищо общо с онова да се правиш през ден на свиня.

Не усещате ли, как минава времето и нощите стават дни, дните- месеци, а месеците- години? Спрете и помислете, защото аз лично някога се стреснах от това и реших рязко да дам приоритет на други възможности, които изглеждат по-смислени.

Винаги има още един избор, освен този, който в момента ти се струва най- интересен и лесен.

Вярно че има хора, които са бохеми по природа и винаги съм оценявала веселото в тях... Но ще ви кажа едно - няма нищо по- весело от смеха в една приятелска среща или разходка, няма друго по-удовлетворяващо от поредната прочетена книга, която ти е дала нов поглед и няма какво да те усмихне повече от чистата ЛЮБОВ, която тече във вените ти!

Останалото е загуба на време. А то е ценно, не забравяйте.Виж още от Истината »

ВРЕМЕТО ЛИ Е СПРЯЛО, НИЕ ЛИ СМЕ ТРЪГНАЛИ НА ЗАДЕН ХОД?

ВРЕМЕТО ЛИ Е СПРЯЛО, НИЕ ЛИ СМЕ ТРЪГНАЛИ НА ЗАДЕН ХОД?

Факт е обаче, че чалгарската кючекчийница се шири по шантаните, както в София, така и по Черноморието, че и по цяло българско. Кой е казал и кога, че този 21 век за нас, българите, трябва да бъде чалгаджийски век? Кой е казал, че простофилията и мутризацията на държавата ни е средата, в която ще трябва да живеем?

14 August 2017

Феноменът Симеон Велики: между историческите факти и националните комплекси

Феноменът Симеон Велики: между историческите факти и националните комплекси

Фактът, че българите най-малко от 5 до 11 век са възприемани като устроители и пазители на границите в Европа засега е малко известен и като цяло се цитира без връзка с цялостната последователна военно-политическа програма на средновековна България.

13 August 2017

Световният маниак вярва в българския дух

Световният маниак вярва в българския дух

Кое друго посолство може да е толкова самонадеяно, че без да пита, започва да повдига духа на чужд народ. Представете си Турция, която ни познава много повече, да повярва също така силно в българския дух и да презентира със свой колаж „Човекът, който ще промени България”. Дали няма да се съмняваме повече, отколкото се съмнявахме в Местан.

05 August 2017

Коментари


Специален коментар