Актуално! - Актуални публикации

Пари за педофили. И други човешки ценности...

Пари за педофили. И други човешки ценности...

Разведен и баща на 4 деца, Ахмед, общ работник, използва неговото дело, за да стартира серия от тиради, включително една, в която обвинява Западното общество, за това, че позволяват на млади момичета „да имат паради по улиците“, тъй като там могат да бъдат похитени от хора, именно като него.

02 August 2017

Не ни е виновен Дяволът, когато сами отиваме при него

Не ни е виновен Дяволът, когато сами отиваме при него

Не ме гледайте, че псувам. Аз пример за подражание НЕ СЪМ, няма и да бъда. Не искам. От толкова богословстване не ни остана време за Бога ве, хора-а-а. БПЦ не е активна, не развива социална дейност, не изразява становища, не помага на бедните. Какво, пари ли няма?! Ха, ха, ха...! Като някакъв спален вагон е, който дори не се и проветрява...

01 August 2017

А вашият принос какъв е?

А вашият принос какъв е?

Попаднах на жестоки коментари, свързани с интервюто й. Неодобрението е инстинкт на масата, но не е справедливо да спрем до толкова евтино обяснение. Нана има рак. Минава през този ужас за втори път. Опитва се да бъде силна и успява. И споделя с нас начините, по които го прави. И не разбрах съвсем ясно – упреквате я, че иска да бъде красива или че има възможността да си го позволи и не го крие?

01 August 2017

ИКОНОМИКАТА ЛИ ЩЕ СКАРА ГОЛЕМИТЕ?

ИКОНОМИКАТА ЛИ ЩЕ СКАРА ГОЛЕМИТЕ?

Най-важният въпрос, който трябва да се зададе за ефективността и резултатността от едни санкции е дали постигат стратегическия си замисъл. Санкциите срещу Русия бяха въведени още през 2014 г. Заради поведението й в Източна Украйна и Крим. Целта беше ясна – да се упражни икономически и политически натиск върху Москва с цел тя да се откаже от кампанията си. Това е стратегическата цел на всички санкции, и европейски, и американски.

30 July 2017

„По-добре турска чалма, отколкото папска тиара“

„По-добре турска чалма, отколкото папска тиара“

Лука Нотарас е последният главнокомандващ флота на Източната римска империя, загива в последните сражения срещу турците, когато те вече завземат Града на градовете. Той е един от малкото достойни първенци на Константинопол по това време. Повечето били продадени на папата. Негови са тези думи, които по-късно стават популярни и сред българското население. Сред онзи народ, който днес толкова презира един ужким български професор по философия.

28 July 2017

До „кота нацизъм” ни доведе розовият либералофашизъм

До „кота нацизъм” ни доведе розовият либералофашизъм

Хора, които се борят за толерантност, против расизъм, против вредни стереотипи, с такава охота стереотипират белите, хетеросексуални, православни мъже от български произход като простаци, насилници, биячи, и толкова обичат да лепят на хората етикетчета, окончаващи на „ист” или „фоб”.

28 July 2017

 Объркана Европа

Объркана Европа

Самата Европа, така както се е оформила исторически, е едно от най-пъстрите и мултикултурни ъгълчета на планетата. Сума ти езици, национални култури, общности, религии - само теглете един диагонал от Сицилия до Финландия и вижте за какво невероятно разнообразие иде реч. Какъв cultural enrichment за бога? Или под cultural enrichment и мултикултурализъм се разбира единствено и само ислям? Ега ти тъпотията...

28 July 2017

Ще поведе ли президентът Тръмп Америка на война с Иран?

Ще поведе ли президентът Тръмп Америка на война с Иран?

Ясно е, че Тръмп никак не обича Иран. Ако си спомняте, 45-ят президент каза, че ще поднови преговорите по време на кампанията си през 2016 г., след което свика екип от съветници, които гласно изказаха омразата си към Иран. Сред тях беше и Държавният секретар на отбраната, Джеймс „Лудото Куче“ Матис -човекът, който твърди, че Иран дружи с ИДИЛ.

27 July 2017

Хлеб за шпионите в колония „България”

Хлеб за шпионите в колония „България”

Една спешна среща между премиера и американския посланик, а след нея спешно беше изтеглен почти приетият „антиамерикански закон”. Първоначално той трябваше да спре всички чужди пари за неправителствените организации на магистрати. После парите станаха само неевропейски, а накрая парите ще продължат да не миришат, независимо откъде идват.

27 July 2017

Краят на приказката за европейците

Краят на приказката за европейците

Накрая те обвиняват в расизъм, защото си се изказал, че не могат да определят правилата в твоето село и, че не е нормално ти да се съобразяваш с всички техни искания, а те да не зачитат нито едно местно правило или закон. И порицан от местните леви и либерални хорица, под насмешливия поглед на ,,горките бежанци,, влизаш в затвора за език на омразата, а имуществото ти се конфискува в полза на страдащите, които ще дойдат от Бангладеш и Сенегал според закона за събиране на семействата.

26 July 2017

ПРОБЛЕМЪТ С БАНКИТЕ В ИТАЛИЯ Е ПРОБЛЕМ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА

ПРОБЛЕМЪТ С БАНКИТЕ В ИТАЛИЯ Е ПРОБЛЕМ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА

Трудните решения тепърва предстоят, а те са пряко свързани с политическата обстановка не само в страната, но и в целия Европейски съюз. Банковите проблеми на Италия са проблем на цялостната концепция за създаване на единен банков съюз в рамките на Еврозоната. Случващото се на „Ботуша“ засилва съмненията дали изобщо новите банкови правила ще проработят.

26 July 2017

Какво се случва с референдума в област Ямбол?

Какво се случва с референдума в област Ямбол?

"За жалост на кметовете на общините в област Ямбол и част от общинските им съветници, които заедно отхвърлиха местното допитване, показаха само едно - според тях от Народа не трябва нищо да зависи. За тях хората са "важни" само по време на избори, важни са когато трябва да си платят данъците, които своевременно могат И да се изхарчат И да се откраднат.

25 July 2017

Сузанита - шамарът по слепите ни очи и една все още незагубена битка.

Сузанита - шамарът по слепите ни очи и една все още незагубена битка.

Всъщност Сузанита е съвсем очакваното и планирано дете на всички ни. „Покръстена” от прекалено рано в лоното на пошлостта и арогатността, нейната звезда изгря, за да ни подскаже, че някъде сме сбъркали. И то много. Защото ако някога младежката смелост се е тълкувала като наивна дързост, породена от идеалите в някоя прочетена книга, то днес тя е нищо повече от една 14-годишна хлапачка, облечена в черен мрежест чорапогащник, с изкуствени нокти и тежък грим.

25 July 2017

Фалшивите хора

Фалшивите хора

Всичко ни е фейк. Зеленчуците са фейк, сиренето ни е фалшиво, гърдите са от силикон, устните от хиалурон, зъбите са протези. Тенът е от солариум. Настроението зависи от наркотика. И оплождането е изкуствено! Съзнателно заменяме всяко нещо с негов алтернативен еквивалент.

23 July 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

1240 намерени, страница 2 от общо 73


Специален коментар