Актуално! - Актуални публикации

Шоуто на вазектомията

Шоуто на вазектомията

В друго време и на друго място тези двамата нямаше да бъдат никакви влогъри, а диви откачалници. Но в днешните коректни времена трябва да си мерим приказките, защото обитаваме места, където се спазват „моите права”. Мога да правя, каквото поискам с моя пенис и с моето божествено семе. Защото са лично мои и аз съм Бог на себе си. Аз разпределям Божията благодат и като кажа стига, значи наистина край.

01 September 2017

Трансджендър

Трансджендър

Не се изненадах, че Тръмп е наредил да не ги вземат в армията. Но се втрещих, като прочетох, че в меморандума той инструктира военните да спрат да плащат за операция за смяна на пола. Значи досега армията, сиреч народът, The People of United States, е давал пари за това нещо. Пред това нещо здравият български разум немее.

29 August 2017

Как разбрах, че това е любов?

Как разбрах, че това е любов?

Сега разбирате ли ме кое наричам с думата любов? Тогава, когато ми се усмихваш със затворени очи, защото си в ръцете ми и те обичам. Тогава, когато ме покриваш презглава и се бориш с възглавници. Тогава, когато ме прибираш пияна от някой бар и ми казваш, че по-красива крива физиономия не си си и мечтал да видиш. Тогава, когато котката е счупила някоя чаша и ми обещаеш да си купим прахосмукачка. Тука и 300 ленти да изхабя да снимам, няма как да ви покажа любовта ни.

28 August 2017

Малформациите на демокрациите

Малформациите на демокрациите

Изнасям се от сцената и си мисля - защо аз трябва да понасям разни изроди? Как стана задължително да приемаш всяка отрепка, че и да й се радваш, едва ли не? Откъде накъде, аз трябва да потискам естествената си реакция? Що за терор наложиха - аз да приемам всичко и всеки?

26 August 2017

Чумата да ги тръшне неверниците

Чумата да ги тръшне неверниците

Психологическият профил на жертвите – той ни е по-важен. Какви бяха тези хора приживе, с какви убеждения, как разсъждаваха за мигрантите – всичко това в момента има повече полезност. Както повече значение има и какво мислят днес техните живи близки. Искали ли са някога да прегърнат джихадист и да го настанят в своята цивилизация – как намират тази идея, докато мият майка си, за да я поставят в ковчег.

25 August 2017

Дъщерята на Цветан Василев: Българските власти са арогантни, отмъстителни и примитивни

Дъщерята на Цветан Василев: Българските власти са арогантни, отмъстителни и примитивни

"Това е потресаващ разказ от първо лице за това как българската прокуратура може да Ви издаде „Червена бюлетина“ на Интерпол още преди да Ви е призовала (в случая даже нередовно) и преди да Ви е повдигнала скалъпено абсурдно обвинение! Да, толкова са арогантни, отмъстителни и примитивни."

24 August 2017

Светът е пълен с правилни негодници*

Светът е пълен с правилни негодници*

Скука в изкуството. Скука в обществото. Скука в политиката, в спорта, в храненето, в ядрената физика. Скука, породена не само от онова, в което се превърнахме, благодарение на смесването на идеята за гражданско общество с идеята за комсомол. Скука, породена от факта, че сме посредствени.

24 August 2017

Деца-булки. Какво е да те омъжат насила...

Деца-булки. Какво е да те омъжат насила...

Тя е на 12. Той на 65 г. Те се женят, на публично място. А това е кампания срещу насилственото омъжване на малки момичета, което се случва по целия свят. Изгледайте видеото. И да помислим. Дали някой у нас реагира и протестира, когато момичета на 12 се женят, а на 13 раждат? Някой да се занимава с техните човешки права?

24 August 2017

ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ЦЯЛОТО ТОВА ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО?

ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ЦЯЛОТО ТОВА ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО?

Днес жителите на Варна имат "късмет", защото френският президент Еманюел Макрон ще посети града. Трудно ми е да опиша каква дейност кипи в морската ни столица, заради това посещение и ми е болно, когато се сетя, че това е САМО заради тази визита. И ето...

23 August 2017

Културната генетика на Запада

Културната генетика на Запада

Разбирам – пред числата всички са безсилни, ще ни залеят и размият. Но какво правим с културата? Как от новите „европейци“ ще се пръкне следващият Дейвид Гилмор или следващите Пинк Флойд? Какво ще стане с театъра, изобразителното изкуство, киното, литературата? Та в доста от държавите, от където идва въпросният „скрит трудов потенциал“, театърът и шахът са забранени.

22 August 2017

Тероризмът ни разделя

Тероризмът ни разделя

Досега Европа беше безопасно място. Вече не е. Отдавна не е, защото никой не може да ме убеди, че това, което се случва в Лондон, Париж, Барселона, Финландия е процес, който е започнал отсега. Войната отдавна не се води само в Сирия или друга гореща точка на планетата и в тази война е впрегната цялата манипулативна машина на няколко избрани лидери по света, за които загиналите в тези прекрасни, европейски градове се вписват именно в статистиката и графата "допустим риск".

22 August 2017

Фалшивите новини. Видове и внушения.

Фалшивите новини. Видове и внушения.

Сигурно има и още категории фалшиви новини, или пък новини - контрановини, но едва ли бих могъл да ги обхвана. Обаче си мисля едно - тия, които създадоха чудовищата на фалшивите новини може би вече си дават сметка, че процесът е неконтролируем.

22 August 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

1293 намерени, страница 3 от общо 77


Специален коментар