Актуално! - Актуални публикации

МАРТИН КАРБОВСКИ В ПУ: „ИМАМЕ НОВ КВАЗИ-ТОТАЛИТАРЕН ПРОЕКТ“

МАРТИН КАРБОВСКИ В ПУ: „ИМАМЕ НОВ КВАЗИ-ТОТАЛИТАРЕН ПРОЕКТ“

Lentata.com публикува материала на младежкия сайт за култура mediacafe.bg, който разказва за гостуването на Мартин Карбовски и Костадин Костадинов в Пловдивския Университет. Вчера Карбовски стартира турнето „РЕБЪЛГАРИЗАЦИЯ“, с което обикаля България. Ето как младите видяха срещата с журналиста, какво разбраха, споделиха и искат и вие да знаете:

04 April 2017

На чалгата в задния двор

На чалгата в задния двор

Ето това й дадохме на чалгата. Самочувствието и убеждението, че успехът върви ръка за ръка с произвола. Ние я качихме на сцената, а тя ни подритва със скъпи обувки. Правилата са за смотани хора с пъпки и скапани автомобили. Позволихме на чалгата да повярва, че е нещо повече. И тя стана!

03 April 2017

Вижте как се грижим за бежанците. Луксозно и с 20 млн. на година!

Вижте как се грижим за бежанците. Луксозно и с 20 млн. на година!

Решаваме да разгледаме по-отблизо мястото и установяваме, че то е бивш къмпинг, превърнат в бежански лагер… Надникваме, където е възможно зад кокетните перденца на не по-малко кокетните мобилни домове и оставаме възхитени от мебелировката. Климатици, градински мебели, външно осветление, модерни кухни...

02 April 2017

Меркел и Европа като Халифат

Меркел и Европа като Халифат

Да си горд от политиката на Ангела Меркел е съпоставимо с това да си горд, че си поданик на Османската империя. Ситуацията е идентична, защото в Европа върви проект за Халифат по подобие на Османския. Паралелно с това офанзивата на либералните апаратчици за подмяна на общественото мнение върви с пълна сила. Умни и красиви стипендианти грачат в истерия как „бивши“ халифатци от Близкия Изток и Северна Африка ще ни оправят демографската картина. Що за изродщина?

01 April 2017

ПИСМО ДО ПОСТРАДАЛИТЕ И ПОСЪРНАЛИТЕ

ПИСМО ДО ПОСТРАДАЛИТЕ И ПОСЪРНАЛИТЕ

Длъжен съм да ви предупредя, че оптимизмът и доверието са вредни за вашето здраве. В случай, че спазвате традициите на националното примиренчество, имате шанс за оцеляване. Ако сте на години – събирайте клечки в гората, изправяйте стари капачки за буркани, превръщайте полските джанки в ракия. Ако сте млад, спестявайте за чартърен полет.

01 April 2017

"България започва официално да приема бежанци от Турция". Попитаха ли ви?!

"България започва официално да приема бежанци от Турция". Попитаха ли ви?!

България ще започне да приема бежанци от Турция и официално, е решило правителството в сряда. Решението не е обявено публично. Министрите се позовават на подписаното през март м.г. споразумение между ЕС и южната ни съседка за презаселване на мигранти, което не се признава от Общия съд на ЕС и от отделни държави. В решението не се посочва бройката на хората, които ще бъдат приети, но според източник на "Сега" става дума за около 50 души. Още толкова България има ангажимент да приеме по друго споразумение от Гърция или Италия до края на годината.

31 March 2017

Патилата на двама джихадисти в България

Патилата на двама джихадисти в България

Двамина джихадисти пристигнали у нас тия дни, решени да се превърнат в оръжие на Аллах и да раздадат справедливо възмездие. Обаче... Кацнали, а после висели осем часа на летището, щото им няма багажа. Авиокомпанията не поемала отговорност за изгубен багаж, размотавали ги по гишетата, накрая един служител им предложил да се върнат на другия ден, може пък нещо... Наели такси за хотела.

30 March 2017

Лека нощ, момчета, и целунете мъжете до вас

Лека нощ, момчета, и целунете мъжете до вас

Лека нощ, момчета за мръсни либерални поръчки, и целунете мъжете в леглата ви. Вие, модерни момичета, направете същото с жените до вас. Хубаво се наспете, няма къде да бързате. Изборите вече свършиха, а те бяха първото представително преброяване на грантовото население. Лека нощ, любими мои неправителствени, които толкова искахте да станете правителствени. Утре не се налага да ставате рано, за да посрещате изгрева на истински розовото бъдеще.

30 March 2017

Родолюбието не е изчезнало

Родолюбието не е изчезнало

Тия деца не са със срязан корен. Учат български, празнуват нашите празници, за които ние най- често вместо да слушаме химна – спорим по ТВ студиата трябва ли ни 3 март или не… Тия деца се чувстват свързани с България. Разбира се, това не се дължи на държавата. Която ме е срам дори да споменавам какво прави за българските общности по тези места…Кажи речи – нищо.

30 March 2017

Слави: Това е цензура, не нарушавам никакъв закон!

Слави: Това е цензура, не нарушавам никакъв закон!

„За да съм точен: имаше изчитане на писмото от диктор, не от моя глас, а от гласът на диктор, с който работим зедно, с писмото сте запознати, защото то излезде в интернет, нищо по-разлино, мой анонс към диктора, писмото, след това веднага залепено за него химнът, който се пее от 15 000 души, след това казвам, че сега ще видите актьорската вечер. Това е предаването, в него няма нищо друго. Целият казус е свързан с изчитането на писмото. Защо? – не мога аз да ви отговоря на този свъпрос.

28 March 2017

Няма безработица, има мързел

Няма безработица, има мързел

През последната година в София няма безработица, а мързел. Толкова хора напуснаха страната, че нали сме толкова напред според Боко, та заплатите се вдигнаха поради недостиг на кадри дори за елементарни позиции, които не изискват почти никаква квалификация.

28 March 2017

Писмото на Слави към политиците

Писмото на Слави към политиците

Дами и господа, новоизбрани стари политици, и ти аптекарю, единственият ангажимент и задължение на новия парламент е безусловно да приеме волята на народа, изразена на референдума: – мажоритарен избор в два тура – намаляване на партийната субсидия на един лев – задължително гласуване на избори и референдуми.

28 March 2017

Vae victis

Vae victis

Другари! (Или поне синовете и внуците им) - Дясното не е умряло на вчерашните избори. Дясното в България никога не е съществувало. Единственото, което сме имали досега са партии, които са по-малко леви до другите. Ако наистина разбирате какво значи "дясно" вчерашният ден би трябвало само да ви радва. Най-накрая всички графомани, еготисти и всякаква такава паплач, които се гавреха с дясната идея са политически трупове. Радам, Москов, Лукарски даже и Кака Здравка, вече могат да....не останат дори като бележка под линия в историята.

27 March 2017

Писмо до дъщеря ми

Писмо до дъщеря ми

Сега като се сетя как те мъкнех с мен до изборната секция по разбития път в крайния квартал, който за 18 години от избори на избори ставаше все по-разбит и по–прашен. Първо в бебешката количка, после за ръчичка, с кучето в другата ръка. Малко по-късно започнахме да гледахме по телевизията политиците и ти си казваше детското, искрено мнение кой ти харесва и чии думи те заслушват. Такива попадения имаше само!

27 March 2017

Динко към мигрант: Ще те убия! (ВИДЕО)

Динко към мигрант: Ще те убия! (ВИДЕО)

Не трябваше ли интитуциите да знаят – кой влзиа в България, кой не бива да влиза, кой идва от война, кой просто търси икономически просперитет и културна експанзия на Запад? Трябваше. Но институции такава работа вече няколко години не вършат.

26 March 2017

Не ви ли…

Не ви ли…

Не ви ли дразни, че медии като – 24 часа, ПИК, Блиц, а списъкът сигурно е и по-дълъг, с това нарушение ви казват – не ни пука, ИМАМЕ ПАРИ, (какво са за нас 10 бона!) да си платим глобите, дреме ни за законите ви? Не забелязвате ли, че в социалните мрежи няма възмущение по тоя повод? Не се ли сещате, че в държава, в която медиите се държат като мутри, няма скоро правилата и редът да бъдат на почит?

26 March 2017

Кога(то) децата убиват

Кога(то) децата убиват

Бъдещето на тази държава е в ръцете на палачи. Нали разбирате? Две момчета убиват 60-годишен таксиметров шофьор. За пари... Човекът се съпротивлява, опитва се да избяга, но те го настигат... Десет удара с нож. Десет. Николай и Делян на 17 години планират убийство и го извършват. Кой ги научи как да планират и извършват убийства? Кой им показа как човек се убива с нож?

26 March 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

1062 намерени, страница 3 от общо 63


Специален коментар