Актуално! - Актуални публикации

Да помогнем да се раждат български деца като увеличим възрастта при донорството

Да помогнем да се раждат български деца като увеличим възрастта при донорството

В България двойките с репродуктивни проблеми, които се нуждаят от донор са над 50 000, а тяхната ин витро процедура не се финасира от държавния фонд „Ин витро” (ЦАР). Необходимостта от жени – донори расте с всеки изминал ден, така както расте и броя на семействата, които се нуждаят от донорство за да имат дете.

30 May 2017

Те са готови да умрат, а ние какво

Те са готови да умрат, а ние какво

Махнете с ръка и след манчестърското клане, удавете в клишета човешката мъка и я превърнете в досада. Важното е животът да продължава все така безгрижно, защото по-добър няма и не може да има. Нашият живот е шедьовърът на цялата съществувала досега човешка цивилизация и просто не разбираме как е възможно да се намират хора, които не го харесват и му пречат. Как е възможно да пожелаят да се разпилеят на черва и костици, преди да са си отживели.

30 May 2017

На кого му пука, че Борисов бие на тенис…

На кого му пука, че Борисов бие на тенис…

Чета тия дни заглавия от новините. Бойко Борисов спечелил супер финал на тенис турнир… Аплодисменти. Голяма радост, голям жар, цели подробни и пребогати репортажи, разкази в детайли, щастливи снимки с „трофеи“, приповдигнати хвалебствия към участниците – политици. Премиерът бил първи. Премиерът, та премиера. Ура, ура, ура. Радостта е задължителна. Гледам тая стъклена еуфория и рязко се сещам за романа „Фермата на животните“. Помните, там дето животните, водени от свинете, които се самообявиха за най-най умните и завзеха властта в ръце.

29 May 2017

Бързи новини 3. Един госпож знае какво ни чака...

Бързи новини 3. Един госпож знае какво ни чака...

Снимката на съпругите на европейските съюзници на НАТО, предизвика немалко интерес в социалните мрежи. Особено коментиран беше тоалетът на съпругата на Ердоган, ревностна мюсюлманка, и присъствието на мъж сред дамите. Партньорът от гей-брака на ръководителя на Люксембург, внесе объркване в медиите. Предполагам, не е далеч времето, когато за статуса на дами от този вид, ще бъде наложена титлата „госпож“.

29 May 2017

Надежда всяка оставете.

Надежда всяка оставете.

„Сега за Надежда започва бавното умиране на апарата. След 3 дни ще я изпишем от болницата, защото ние направихме за нея, това, което можахме. Тя е с диагноза, която е хронична, а болниците са за активно лечение. Т.е. нейното място не е тук, но и в лудницата не е. Там персонала не е с квалификация, която може да я обслужва. Ето защо това младо момиче ще лежи завързано за някое болнично легло, ще ходи до тоалетна през катетър, ще се храни със сонда и ще вика, докато се разлага от раните си … И така, докато умре…"

29 May 2017

      Медийните лъжи относно Тръмп

Медийните лъжи относно Тръмп

ЛЪЖА N:1 – ДОНАЛД ТРЪМП Е ЖЕНОМРАЗЕЦ Това е една от първите и най-големи лъжи, които либералните медии в духа на Гьобелсовите пропагандни аксиоми пуснаха в обръщение срещу Тръмп. Целта на този ход бе напълно очевидна – да предизвика възмущение сред жените от мизогиниста Тръмп и да ги убеди да гласуват за шумно рекламираната като защитник на женските права и повод за женска гордост Хилъри Клинтън. Постиженията на последната в областта на женските права включват измъкване на доказан изнасилвач педофил...

29 May 2017

Ще освободят ли афганистанеца, който запали българското знаме?

Ще освободят ли афганистанеца, който запали българското знаме?

На 24 ноември 2016-та, Бахир Ярунал от Афганистан запали анционалния ни трибагреник. Това се случи по време на бунтовете в бежанския център в Харманли. Към момента афганистанецът е с две обвинения в съда, едното – за поругаване на българското знаме, а второто за непристойно поведение и отношение към обществото. Какво направи тогава Ярунал, ако случайно някой е забравил…

28 May 2017

Тероризмът иска да промени начина ни на живот, а не бива!

Тероризмът иска да промени начина ни на живот, а не бива!

„Тероризмът не трябва да променя начина ни на живот, тъй като подобни действия целят именно това. Нито аз бих спрял да пътувам, нито бих спрял дъщеря си да отиде на концерт“, каза Курумбашев в коментар на терористичния акт в Манчестър от изминалата седмица.

28 May 2017

Пенсиите. Зверският грабеж.

Пенсиите. Зверският грабеж.

Къде са парите? 80 000 лева, без лихвите, стигат един човек да получава средната пенсия от 300 лева в продължение на 22 години. Значи, ако един човек се пенсионира на 65, трябва да живее до 87, за да си вземе всичко, което е внесъл за пенсия. Но мъжете в България получават пенсия средно по 6 години. На 70 умират. За тия 5 години живот след работа средностатистическият български мъж взема около 18 000 лева от своите пари. Останалите 60 000 са за почерпка на управляващите. За Бог да прости.

27 May 2017

Говорителката на руското външно Мария Захарова ексклузивно за Путин и азбуката!

Говорителката на руското външно Мария Захарова ексклузивно за Путин и азбуката!

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова проговори екслузивно пред Борис Анзов Медиа Мост България и за вчерашното изказване на руския президент Владимир Путин, и за азбуката по време на срещата му с македонския президент Георги Иванов.

25 May 2017

Европа, моля те, събуди се!

Европа, моля те, събуди се!

И така някога Велика Европа бе залята от милиони нелегални мигранти. Те отказват да учат езици. Отказват да се впишат в модерната, технологична, изискваща умения и знания икономика. Вместо това те искат да наложат собствените си правила на нашия континент. И така зачестиха престъпленията. Увеличиха се изнасилванията. Помните ли Кьолн, когато навръх новата 2016 г. в тамошната полиция бяха постъпили над 1000 жалби за посегателства върху жени от „клетите“ мигранти?

25 May 2017

И под индигото…Pod igoto

И под индигото…Pod igoto

Въпросът е ние какво ще изгоним с шльокавицата, погаврила се с Вазов? С мръсната вода няма ли да хвърлим и хилавото бебе, което отказва да наддава и да расте и така откак се появи техническа възможност за писане на български в мрежите, и сричащите по онова време станаха законодатели в книгоиздаването и писането на книги.

24 May 2017

Бързи новини 2

Бързи новини 2

Късно снощи, Тереза Мей вдигна нивото на сигурност до последната му степен - критично. Над 1000 военослужещи са мобилизирани и тежковъоръжени ще пазят ключови места от атентати. Не знам какво ще помогне това. Цялата акция ми прилича на „да биеш с чук мравки“.

24 May 2017

Pray for... И после какво?

Pray for... И после какво?

Важното е да отговорим на терора с толерантност, както каза преди година един рядко нелеп БГ президент. Слагайте готините профилни снимки с поредния 'pray for', напишете статус, че сте ужасени, и подкрепете пращането на войски по руската граница. В крайна сметка злото джудже е далеч по-опасно от трето поколение клети мюсюлмани на социални помощи и радикализирани ислямисти, проникнали в сърцето на Европа и избиващи децата й.

24 May 2017

Цацаровите шпиц-бандюги

Цацаровите шпиц-бандюги

Това е от днес. Макар да се крият, не са анонимни, но и макар да не са анонимни са безлични като всеки тъп и груб инструмент: Цацаровите шпиц-бандюги от План Б. Има засилващи се индикации, че са готови да стигнат до край и е издадена команда за свалянето на Лозан Панов от поста му.

23 May 2017

Безмерни идиоти

Безмерни идиоти

Меркел и Макрон били 'шокирани и ужасени', ама от тях друго не очакваме. Те са си все шокирани и ужасени вече трета година, откак започнаха атентатите, така и ще си умрат. Най-много пак да се хванат под ръка и да заявят, че ще отговорят на насилието с толерантност.

23 May 2017

   1   2   3   4   5   6   7   

1166 намерени, страница 4 от общо 69


Специален коментар