Актуално! - Актуални публикации

Руският посланик в Турция – прострелян!

Руският посланик в Турция – прострелян!

Руският посланик в Анкара е бил сериозно ранен в понеделник при атаката на арт галерия в турската столица и отведен в болница – съобщиха турски медии. Все още официално непотвърдената информация твърди, че Андрей Карлов присъствал на откриването на изложба на съвременни творби, където бил ранен. Вестник „Хюриет” твърди, че Карлов е отведен в болницата със сериозни наранявания.

19 December 2016

Провалената пропаганда. На умните и красивите.

Провалената пропаганда. На умните и красивите.

Докато родните политици и официозни медии не смееха да гъкнат за кошмара – неконтролируема мигрантска вълна - пак тия сайтове бяха отдушник за страховете на хората... И тия страхове се превърнаха в реалност. Защото вие, официозните, много красивите и умните, презрително оставихте проблемите да гноят. И проблемите заляха хората, и хората видяха, че онова, което се пишеше по тия сайтове и уж беше примитивно, несериозно, патриотАрско, и фалшиво, то взе да ни се случва...

19 December 2016

НЕПОЗВОЛЕН ЕВРОПЕЙСКИ РОПОТ

НЕПОЗВОЛЕН ЕВРОПЕЙСКИ РОПОТ

Парадоксът е, че именно обявилите се за фарисеи на обществото, "готините", "различните", криещи се зад абстракциите на "мултикултурализма", "човешките права", "толерантност", са тези които най-яростно дискриминират, обиждат, иронизират, неглижират и провеждат целенасочена словесна агресия спрямо всеки дръзнал се да се осъмни в правотата на техния Брюкселски монотеизъм.

18 December 2016

МЕЧТИ В КУБИЦИ

МЕЧТИ В КУБИЦИ

Минаха няколко години и като че ли от силикона ми нямаше и следа, гърдите промениха формата си, иглеждаха сякаш съм раждала поне два пъти. Не можех да повярвам, какво се случва. Нещо, което явно не става при жените, които преди това не са имали никакъв бюст, за разлика от мен. Отидох при същия този д-р, който е направил купища популярни жени, а коментара беше - отслабнала си, затова така става… A и ти казах да си сложиш от по-скъпите импланти, за да стоят по-добре. Простак. При това некадърен.

17 December 2016

Най-тъпите въпроси на "журналисти" за трагедията в Хитрино

Най-тъпите въпроси на "журналисти" за трагедията в Хитрино

Битката за най-тъп журналистически въпрос относно трагедията в Хитрино - 2016. Не ги степенуваме, защото конкуренцията между тях за най-кофти въпрос е огромна. Просто вижте резултатите от няколко години антиселекция в журналистическата професия:

14 December 2016

ФАШИЗЪМ и ПРОПАГАНДА

ФАШИЗЪМ и ПРОПАГАНДА

Тъй като е рисковано да се шофира, дайте да сложим етикети на автомобилите "ШОФИРАНЕТО УБИВА" и снимки на черепи, кокали и размазани и разчленени бебета...?! Да сложат надпис върху опаковките на пържолите "ЩЕ ВИ ПОРАСНАТ ЦИЦИ", защото са фрашкани с хормони?! Пушенето е личен избор и отказването му зависи единствено от личната воля на човек. Тези снимки по-скоро показват истинското лице на политиката ни.

13 December 2016

За Хитрино: Толкова ли сме грешни?! Да, ние сме много грешни.

За Хитрино: Толкова ли сме грешни?! Да, ние сме много грешни.

Чета коментарите на някои християни, които отчаяно молят Бога да помогне на страдащите от Хитрино. Един например пише така: "Толкова ли сме грешни, Боже, че се случи такава трагедия". Какво значи "толкова ли сме грешни"?! Да, ние сме много грешни. И да "степенуваме" "толкова", пак не можем да опишем своята греховност, поради нейната безкрайност. Ние сме толкова грешни, че Бог, по Своята велика милост, ни смирява само с това (малко ни е).

11 December 2016

Хроника на българските апокалипсиси, останали неразследвани и неотмъстени

Хроника на българските апокалипсиси, останали неразследвани и неотмъстени

Спомнете си за загиналите седем деца в дискотека „Индиго“ на 21 декември 2001 г., три дни преди Бъдни вечер и четири – преди Рождество Христово. И за петимата войници загинали в Кербала, също преди Рождество Христово 2003 г.. За потъналите при Босфора седемнадесет моряци на кораба „Хера”, ден преди св. Трифон (Трифон Зарезан) 2004 г.. За дванадесетте български деца от град Свищов, които се удавиха в реката Лим, на 4 април 2004 г., дни преди Възкресение Христово.

10 December 2016

Закъсня ли пак държавата в Хитрино?

Закъсня ли пак държавата в Хитрино?

„Пожарникарите бяха пияни, всичките, а сега, кой ще върне мойта жена??!”. Жената е била с 90 % изгаряния. Отчаяният мъж се заканва на управляващите, които така и не отговориха на въпросите му и обясниха, че не е имало закъснение.. .”С един калашник ше реша всичко” – каза почерненият мъж. Закъсняла ли е пожарната? Защо свидетелствата на хората от селото се разминават с твърденията на властите? – тези въпроса чакат отговори.

10 December 2016

ХИТРИНО – СЛЕД ЕКСПЛОЗИЯТА (ОБЗОР)

ХИТРИНО – СЛЕД ЕКСПЛОЗИЯТА (ОБЗОР)

Има разрушени сгради. Не можем да изключим хипотезите, че под тях има вероятност да има и затрупани граждани. Всички сигнали се проверяват. Рано е да коментираме каквото и да е. Долната половина на село Хитрино е напълно евакуирана.

10 December 2016

Кога се раждат поетите

Кога се раждат поетите

На 7 декември. 1909-та година в град Банско. С името Никола Йонков Вапцаров. Животът му е на поет. Труден. По волята на баща си завършва Морското машинно училище във Варна. Иска да учи литература по после, обаче на – обстоятелствата (бедността) му налагат да работи като огняр и механик във фабрика в село Кочериново. Така е трябвало вероятно. Иначе как щеше да напише – „и стиховете дето пишем, когато краднем от съня си, парфюмен аромат не дишат, а са навъсени и къси”.

07 December 2016

Бясното куче Матис - или кой е новият военен министър на САЩ?

Бясното куче Матис - или кой е новият военен министър на САЩ?

Ето и по-известните му фрази, с които е добил популярност отвъд света на военните: „Отиваш в Афганистан и виждаш мъже, които бият жените си с години, защото не покривали лицето си. Такива хора нямат нищо мъжко в себе си и е истинско забавление да стреляш по тях“...

02 December 2016

ФЕНОМЕНЪТ "БОГДАНЯНКО" И НАЦИОНАЛНИЯТ ГЕНОФОНД

ФЕНОМЕНЪТ "БОГДАНЯНКО" И НАЦИОНАЛНИЯТ ГЕНОФОНД

Един от най-страшните проблеми на България е състоянието на нейния генофонд. Това отдавна е табуирана тема, подобно на темата за етническата структура на населението и на темата за Чернобил. Няма никакви данни за разпространението и динамиката на вродените аномалии, дефекти и хромозомни аберации, няма данни за децата с увреждания, няма изследвания на кръвосмесителните връзки при определени етнически общности, няма точна статистика...

30 November 2016

Код – Бяло

Код – Бяло

Какво ни шашкат с тези кодове напоследък. Вече няма – дъжд, а код – жълто. Вятърът бил код – оранжево, а бурята..код – червено. Представям си, ако Шекспир беше наш съвременник, вероятно трябваше да озаглави последната си пиеса, за да бъде политически коректен към природните стихии, вместо – „Бурята“ – „Код – Червено“… Все едно е филм с Арнолд Шварценегер!

29 November 2016

КАКВО ДА СЕ ПРАВИ

КАКВО ДА СЕ ПРАВИ

Понеже професионално се занимавам с обезпечаване на събития и разработвам модели на поведение и реакции при извънредни ситуации и кризи, то ето малко съвети за заспалите и улисани в избори лица, от които зависи явно професионалното отношение на службите за сигурност: - засилете охранителните мерките по входовете на моловете и вътре в тях, както и по учебни заведения, болници и културни сборни пунктове на множество хора. - хотелите и ресторантите с чужденци да бъдат с по-високо ниво на охрана - явни униформени да са на визуална дистанция един от друг

25 November 2016

   2   3   4   5   6   7   8   9   

975 намерени, страница 6 от общо 58


Специален коментар