Видео +18 - сензационни видеа от читателите на LENTATA

ЧУКАЙТЕ СЕ ПРИРОДОСЪОБРАЗНО!

ЧУКАЙТЕ СЕ ПРИРОДОСЪОБРАЗНО!

Обновено: 04.10.2012 „Нашите тела, сексуалност и природа са непрекъснато потискани. Ние искаме да ги възродим и да покажем една позитивна сексуална култура. Искаме да покажем на хората, че имат нужда от удоволствие, а не от сила. Че мастурбирането няма да ги отведе в ада! Ако правим повече любов, може би ще имаме по-малко време да рушим.

04 October 2012

Война – скоро и във вашия компютър

Война – скоро и във вашия компютър

Арабите искат свобода, искат властта да не се унаследява, искат да се спре ширещата се корупция, искат да живеят по-добре… докато в идеализма на протестиращите не се намесят държавите и групировките, които искат да се живее според законите на Шериата, а населението да си остане все така зависимо и още по-послушно.

18 September 2012

Mедицинска марихуана

Mедицинска марихуана

АЛТЕРНАТИВАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАРСТВЕН МОНОПОЛ Продължаваме интервюто с доц. Анатолий Памятних. И си говорим какво може да си предпишем сами, когато ПРОДАВАЧА НА ХАПЧЕТО печели на наш гръб и от нашите болести. Оказва се, че можем да се снабдяваме директно от природата. С марихуана. Доцентът по химия я нарича „медицинска марихуана”.

11 June 2012

Марихуана

Марихуана

Медицинска марихуана Мигрена, невропатични болки, фантомни болки, невролигични заболявания, множествената склероза, увреждания и заболявания на гръбначния стълб, синдрома на Турет, рак,стомашни неразположения, гадене, липса на апетит при химиотерапии , г

15 May 2012

 1 

13 намерени, страница 1 от общо 1


Специален коментар