Специален коментар -

АЙСБЕРГЪТ НА ЗАБРАНЕНИТЕ НОВИНИ

АЙСБЕРГЪТ НА ЗАБРАНЕНИТЕ НОВИНИ

Така забранените новини са само 1/16-та от проблема, връх на айсберга. Правовата държава не работи вече и в Германия, защото по български либерален модел се толерират малцинства, които ще подкрепят същия този модел на избори. Не е за вярване, но България беше малката кочина, лабораторията, където този модел проработи за една политико-икономическа клика. Днес този модел, уголемен в милиони пъти, е разработван и в Европа.

09 January 2016

Етническо самоубийство, либерален ритуал

Етническо самоубийство, либерален ритуал

Кьолн не ви ли е достатъчен? След Париж и Кьолн не ви стига, за да спрете етническото самоубийство, издържано в либерален ритуал. Наистина ли?! Все още има шанс. Тълпа неупоменати, анонимни, нелегални - това не може да е проблем за едно модерно и нормално общество. Тези емигранти са температурата на болното европейско тяло. Температурата не се лекува. Лекува се инфекцията. И тя се нарича ясно - либерален фашизъм.

07 January 2016

2015 в ключови събития. Какво стана?

2015 в ключови събития. Какво стана?

Все повече ЕС се разделя. И на скорости и на региони. И на ценности. Национални срещу „европейски“. Само дето „европейските“ нямат особена дефиниция и ясно съдържание. Видимо. И видимо не може и няма да продължи да съществува в този си вид. Тези събития, разбира се имаха и своето ехо и отражение в България и българското общество.

06 January 2016

Marhaban Aurupa ya Eid milad saeed!

Marhaban Aurupa ya Eid milad saeed!

Специален поздрав за либералните, мулти-култи, полезни идиоти. Това ще рече: „Здравей Европа и честита Нова година“. На турски е, а не на арабски, защото другото няма изписване. Преводът е автоматичен и да не е съвсем верен, не ми дреме особено. Поводът – опитът на над 1000 „цветнокожи“ мъже да изнасилят и ограбят празнуващи около катедралата в Кьолн жени в новогодишната нощ. Пред очите на хиляди хора, на открито.

05 January 2016

За ползите и вредите от общественото недоволство...

За ползите и вредите от общественото недоволство...

Контраатака срещу недоволните: а вие защо не си почистихте пред вас, а? Само на общината и държавата ли чакате, търтеи долни? Ако някой контрира, че е слаб, болен и възрастен и не може да рине сняг, му се забива железният аргумент - ми като си толкова зле къде си тръгнал по улиците, да си счупиш някой крайник и да си в тежест на здравната каса, а? Стой си вкъщи и не се оплаквай.

05 January 2016

Нека бъде омраза

Нека бъде омраза

Стискайте, а когато стане съвсем нетърпимо - сменете дограмата. Залостете се у вас, шумоизолирайте, не излизайте и усилете телевизора - нека позитивното коледно настроение скопи омразата ви. По телевизора има Коледа и никой не плаши, че тя е на изчезване. Само навън няма Коледа, но навън никой от нас няма работа.

25 December 2015

Абордажът на Ердоган.

Абордажът на Ердоган.

Нападнати сме. Категорично и ясно. Ердоган започна последната фаза от опита за абордаж и превземане на ДПС. Буквално в последните часове, под носа ни. Пред Рождество Христово. Нео-османистката политика на турския държавен връх за проникване и влияние в България достигна до фазата на открита инвазия.

24 December 2015

Речта на „султана“.

Речта на „султана“.

Имаше един подобен филм – „Речта на краля“. В него става дума за логопедичните драми на крал Джордж VI, с това да произнесе, без да се запъва и заеква, ключово обръщение към нацията по време на Втората световна война. Във филма ключовата драма бе борбата да бъде произнесена тази реч. В нашенския политически филм една друга реч направи особено впечатление. По-точно съдържанието и, а не начина и мястото, на което е била произнесена.

24 December 2015

ДОГАН Е ПРЕЗИДЕНТ

ДОГАН Е ПРЕЗИДЕНТ

Доган знае защо идваха Камерън и Давутоглу. Всички знаем и си траем. Всички знаем, че турското аташе в Пловдив в момента привиква лидери на ДПС. Всички знаем всичко. Но Доган го каза. Само турчинът ли (така го нарече Рашидов) може да е смел в тая страна? А?!? Само турчинът е смел, да. И знаете ли защо? Защото само турчинът не може да бъде купен. Всички други вкупом са купени и са мъртви за българския интерес.

23 December 2015

Помен за българската военна авиация

Помен за българската военна авиация

Само преди 26 години бойните машини на българската авиация бяха 194. Днес те са 36, от които са изправни едва 15. България вече не може, на практика, да гарантира своя въздушен суверенитет. Българската войска все повече се превръща в нещо, за което говорим в минало време. Срамно наведените глави на ставащите все по-малко български военни пилоти не могат да скрият унижението, на което са подложени.

20 December 2015

Станал си на Путин – представяш ли си, Ленън

Станал си на Путин – представяш ли си, Ленън

Не само си представихме, но и повярвахме, Ленън, че няма рай и ад. Това ни елиминира страха от Бога, но животът без страх не ни направи по-свободни. Направи ни само по-развратни, а от света направи бардак. Объркани сме кой е мъж, кой е жена и как занапред ще се правят деца. Не знаем какво да мислим, то е и забранено да мислим на глас, затова си представяме. Представяме си да преживеем следващия век без рекламни гей паради, както смятат да я карат руснаците...

18 December 2015

Българското образование умира, мерки да се спаси - няма!

Българското образование умира, мерки да се спаси - няма!

За периода 2007-2014 са били предвидени за закриване 30 училища, но се оказва, че са закрити два пъти повече - 55. Това са тенденциите. А какви са перспективите с такива тенденции? След 10 години селските училища вече ще са почти напълно изчезнали. Там, където ги има, в тях ще учат само цигани, а качеството на учебния процес ще е под всякаква критика.

17 December 2015

Тежка плювня срещу България

Тежка плювня срещу България

В серия от "доклади" на "Human rights watch", "Amnesty international", "Pro asyl", "Oxfam", разбира се и фамозния Български хелзинкски комитет (известен и с това, че номинира доказан осъден двоен убиец за "Човек на годината") се внушава, че на българската граница човекоядци и варвари бият, грабят, изнасилват, убиват масово "клети бежанци" и насила им снемат пръстови отпечатъци. Издирих тези умопомрачителни, идиотски, неверни, клеветнически доклади и ще ги публикувам постепенно...

16 December 2015

THIS IS THE GATE OF EUROPE

THIS IS THE GATE OF EUROPE

Новата ограда е на километри на запад и е безсмислена. За втори път наш екип прави снимки цял ден, без да забележи гранична полиция. Ако бяхме арестувани заради влизането си в Турция, това щеше да е добра новина за държавата. Но ние се връщаме без проблеми. Колеги от всички медии - публикувайте снимката ни. Или идете до мястото сами. За да се уверите как изглежда вратата на Европа днес.

16 December 2015

ДОБИЧЕТА НА КЪСМЕТА

ДОБИЧЕТА НА КЪСМЕТА

По телевизията дават момичета на късмета. Тези разголените ли са виновни цяла една нация да се превърне в добичета на късмета ? Срамежливо казват на касиерката - "Дай и едно от тези". Уж не вярват, знаят, че ги лъжат, ама ще опитат. Голямата награда. Милиони. Злато, килограми злато. Не познавам по-алчни и бедни хора, извънземно бедни, космически алчни. Какъв ми е шансът? Само едно към седем милиона.

16 December 2015

Синовете на Великата Баница

Синовете на Великата Баница

Вижте вестниците на Пеевски. Те неистово поддържат това правителство. Те изкараха Радан педераст. Те правят, каквото си искат. Но не искат реформа. Тези хора купиха всичко, което може да се купи, останалото счупиха и съсипаха. Искате ли да сте техни съучастници? Синовете на великата баница са обединени от вечните ловни полета на европарите. Те имат своя вожд, своите поразяващи медии и един лукав бял дебел съюзник.

15 December 2015

Давутоглу не е добре дошъл.

Давутоглу не е добре дошъл.

И за слепите вече е видно, че Турция воюва само и единствено срещу кюрдите и в Ирак и в Сирия, а подкрепя, финасира, организира и Ислямска държава, и останалите ислямисти и терористи. Извън всякакво съмнение е, че Република Турция е основен организатор на имигрантския поток, който залива европейския континент.

15 December 2015

   3   4   5   6   7   8   9   10   

642 намерени, страница 7 от общо 38


Специален коментар