Специален коментар -

(З)ВЕРСКИ СТРАХ

(З)ВЕРСКИ СТРАХ

Не се връзвайте на релативистите и либералите, които ви подиграват и ви казват - стига бе страхливци, това никой не може да ви го забрани. Никой ли?! Всеки може и всеки иска. Техен Бог, Фалшив Кумир или Общ тотем - нещо всеки ден се опитва да изчопли душицата ни, да даде свобода на насилието и да ограничи жертвата. Това е война. В тази война няма нищо по-важно от дезинформацията. В дезинформацията вие сте първо жертви на медиите. После медиите ви успокояват, че такива неща няма. Но после това се случва. И медиите казват - случва се. За добро е.

24 January 2016

Друго е да те пипат 200, вместо 1000 Други

Друго е да те пипат 200, вместо 1000 Други

Голямата европейска глупост продължава да не е мъртва. На легло е, но колко още ще се търкаля в него и ще произвежда предпоследни завети. Най-новият е, че проблемът ни с Другите не е качествен, а количествен. Тоест, всички онези милиони чужди хора, които със собствени ръце и полови органи я пренесоха на смъртно легло, сами по себе си са изключително приятни и разбрани, но са много. Разберете, толкова са много и заради броя им съвместният ни живот изглежда като изтървана цивилизационна оргия...

23 January 2016

Да влезе съдията Линч.

Да влезе съдията Линч.

От времената на съдията Линч е известно безусловно каква ще е присъдата на площада. И обикновено е без право на обжалване. Известно е също така, че когато общественото мнение влезе в съдебната зала, правосъдието излиза от нея. Вече няма нито спор, нито място за съмнение. Жизнено необходима е истинска и дълбока промяна в цялата система на провоохранителните и правораздавателните органи. Отново от „катаджията“ до върховните съдии. Иначе идва времето на съдията Линч.

20 January 2016

Изгубени в тормоза

Изгубени в тормоза

Да те хвърлят в контейнера, защото си дребен. Да те набутват в женската тоалетна, защото си гей. Да ти измислят прякор, който да те преследва цял живот. Да ти се подиграват, защото си с увреждане. Да те изолират, защото си различен. Да, за някои деца училището не е най-щастливата и безгрижна част от живота...

18 January 2016

ГЕР - НОВОТО ГРАЖДАНСТВО

ГЕР - НОВОТО ГРАЖДАНСТВО

Мохамед е мароканец, участник в събитията в Кьолн през Новогодишната нощ. Закачал е жени. Пипал ги е и ги е ограбвал. Унижение, присъщо на сексизма, който Мохамед проповядва заради религията си. Но днес Мохамед го грози екстрадация. Ще стане ли Мохамед първият екстрадиран? В Мароко по принцип заплаха за живота му няма. Но Мохамед няма да бъде екстрадиран, защото се обявява пред властите за гей. Смешно е, но това ще го остави в Германия.

16 January 2016

Основи на ислямофашизма

Основи на ислямофашизма

Чудно е как не можете да го познаете. Фашизмът се помни и се припомня от всички медии непрекъснато. Комунизмът, неговото по-продължително подобие, е в костите на още непогребаната история и личности. Комунизмът надгради фашизма, надживя го, защото включи в себе си псевдо-либерални идеи като интернационализма и равенството. Днес върху тези чисто комунистически либерални идеи расте новият фашизъм, движението на бедните, организирано като религия и всяващо страх като левите идеи в началото на 20-и век. Как не го виждате?

13 January 2016

Скапана държава

Скапана държава

Варварското убийство във Враца е снимано от поне петнадесет човека. И никой не е направил нищо, за да спре, да прекрати този побой. И на тези „фотографи“ ли им е виновна скапаната държава? За начина, по който живеят? Не - те са си виновни и никой друг. Ние сме си виновни. Не ни е виновна никаква държава.

13 January 2016

През 2025 г. България може да не е българска държава

През 2025 г. България може да не е българска държава

При първото преброяване на населението в Княжество България през 1881 г. са отбелязани 70 000 раждания през предходната 1880 г. За сравнение - тогава в княжеството живеят малко повече от 2 млн души. Пак за сравнение - през 2014 г. 6,9 млн души, живеещи в България, са родили 67 000 деца, а година по-късно родените деца са едва 58 000. Вторият, още по-важен проблем е, че броят на българчетата не надвишава 47% от общия брой на новородените деца у нас.

10 January 2016

АЙСБЕРГЪТ НА ЗАБРАНЕНИТЕ НОВИНИ

АЙСБЕРГЪТ НА ЗАБРАНЕНИТЕ НОВИНИ

Така забранените новини са само 1/16-та от проблема, връх на айсберга. Правовата държава не работи вече и в Германия, защото по български либерален модел се толерират малцинства, които ще подкрепят същия този модел на избори. Не е за вярване, но България беше малката кочина, лабораторията, където този модел проработи за една политико-икономическа клика. Днес този модел, уголемен в милиони пъти, е разработван и в Европа.

09 January 2016

Етническо самоубийство, либерален ритуал

Етническо самоубийство, либерален ритуал

Кьолн не ви ли е достатъчен? След Париж и Кьолн не ви стига, за да спрете етническото самоубийство, издържано в либерален ритуал. Наистина ли?! Все още има шанс. Тълпа неупоменати, анонимни, нелегални - това не може да е проблем за едно модерно и нормално общество. Тези емигранти са температурата на болното европейско тяло. Температурата не се лекува. Лекува се инфекцията. И тя се нарича ясно - либерален фашизъм.

07 January 2016

2015 в ключови събития. Какво стана?

2015 в ключови събития. Какво стана?

Все повече ЕС се разделя. И на скорости и на региони. И на ценности. Национални срещу „европейски“. Само дето „европейските“ нямат особена дефиниция и ясно съдържание. Видимо. И видимо не може и няма да продължи да съществува в този си вид. Тези събития, разбира се имаха и своето ехо и отражение в България и българското общество.

06 January 2016

Marhaban Aurupa ya Eid milad saeed!

Marhaban Aurupa ya Eid milad saeed!

Специален поздрав за либералните, мулти-култи, полезни идиоти. Това ще рече: „Здравей Европа и честита Нова година“. На турски е, а не на арабски, защото другото няма изписване. Преводът е автоматичен и да не е съвсем верен, не ми дреме особено. Поводът – опитът на над 1000 „цветнокожи“ мъже да изнасилят и ограбят празнуващи около катедралата в Кьолн жени в новогодишната нощ. Пред очите на хиляди хора, на открито.

05 January 2016

За ползите и вредите от общественото недоволство...

За ползите и вредите от общественото недоволство...

Контраатака срещу недоволните: а вие защо не си почистихте пред вас, а? Само на общината и държавата ли чакате, търтеи долни? Ако някой контрира, че е слаб, болен и възрастен и не може да рине сняг, му се забива железният аргумент - ми като си толкова зле къде си тръгнал по улиците, да си счупиш някой крайник и да си в тежест на здравната каса, а? Стой си вкъщи и не се оплаквай.

05 January 2016

Нека бъде омраза

Нека бъде омраза

Стискайте, а когато стане съвсем нетърпимо - сменете дограмата. Залостете се у вас, шумоизолирайте, не излизайте и усилете телевизора - нека позитивното коледно настроение скопи омразата ви. По телевизора има Коледа и никой не плаши, че тя е на изчезване. Само навън няма Коледа, но навън никой от нас няма работа.

25 December 2015

Абордажът на Ердоган.

Абордажът на Ердоган.

Нападнати сме. Категорично и ясно. Ердоган започна последната фаза от опита за абордаж и превземане на ДПС. Буквално в последните часове, под носа ни. Пред Рождество Христово. Нео-османистката политика на турския държавен връх за проникване и влияние в България достигна до фазата на открита инвазия.

24 December 2015

Речта на „султана“.

Речта на „султана“.

Имаше един подобен филм – „Речта на краля“. В него става дума за логопедичните драми на крал Джордж VI, с това да произнесе, без да се запъва и заеква, ключово обръщение към нацията по време на Втората световна война. Във филма ключовата драма бе борбата да бъде произнесена тази реч. В нашенския политически филм една друга реч направи особено впечатление. По-точно съдържанието и, а не начина и мястото, на което е била произнесена.

24 December 2015

ДОГАН Е ПРЕЗИДЕНТ

ДОГАН Е ПРЕЗИДЕНТ

Доган знае защо идваха Камерън и Давутоглу. Всички знаем и си траем. Всички знаем, че турското аташе в Пловдив в момента привиква лидери на ДПС. Всички знаем всичко. Но Доган го каза. Само турчинът ли (така го нарече Рашидов) може да е смел в тая страна? А?!? Само турчинът е смел, да. И знаете ли защо? Защото само турчинът не може да бъде купен. Всички други вкупом са купени и са мъртви за българския интерес.

23 December 2015

   3   4   5   6   7   8   9   10   

650 намерени, страница 7 от общо 39


Специален коментар