Специален коментар -

Най-добре веганите да дойдат

Най-добре веганите да дойдат

Дайте им властта. Те искаха само права, днес искат властта. Дайте на веганите да дойдат. Дайте им право да възпитават децата си на анемия и да бъдат приемни родители на полови сбърканяци, бъдещи турски русалки - нагоре риба, надолу мъж. Защото няма лошо да си веган, русалка, гей или затоплист - но когато упражняваш властта си на гей и веган върху деца - това поне малко не подлежи ли на обсъждане, бе драги розови фашисти?!

12 July 2016

Кой какви журналисти иска, кажете?

Кой какви журналисти иска, кажете?

Кажете кой от какви журналисти има нужда. Ще ги получите. Останалите пратете в затвора или още по-добре - изтормозете ги. Осъдете ги като некоректни хора. Осъдете ги като политически некоректни, икономически некоректни и направо нечовешки некоректни. Глобете ги. Съдете ги. Карайте им се. Бийте ги. Подигравайте им се. Смачкайте ги, занулете ги. ИЗГОНЕТЕ ГИ, ЕМИГРИРАЙТЕ ГИ. Лесно е. Кажете бе, кажете честно - от какви журналисти имате нужда?

06 July 2016

Град на ангели

Град на ангели

Ангелите са едни за всички ни. И за осъдените, и за съдниците, и за жертвите, и за убийците, за влогопритежателите и за притежателите на Слънце, и за жестоките, и за слабите, за нищите и важните, за известните и за издирваните, както и за един черен човек и за един бял човек, които седят на една маса и още не знаят кой от тях ще умре пръв. Ангелите са нежното присъствие на Бога, което се чува само когато е тихо, само когато е светло и само когато наоколо има много деца или малки животни. Ангелите говорят само когато някой разсипе сол или когато някой умира наблизо.

05 July 2016

ИСТОРИЧЕСКИ ОБРЕЧЕНИ

ИСТОРИЧЕСКИ ОБРЕЧЕНИ

Какъв паралел с днешния ден, какво дежа вю! Ние, хората без икономика, без демография, без Нобелови лауреати, без възпитание, без аристокрация, без флот, без изтребители, без бъдеще, без пари и без ум - ние важничим притеснително какво ще стане с Великобритания?! Не само - какво ще стане с Евросъюза, ужас?! Щях да пукна от смях, ако не бях българин! Ужасените ни очи от 1980-та и от 2016-та доказват на мен за последен път колко сме slave-addicted.

26 June 2016

РЕВИЗИЯ НА ПРИОРИТЕТИТЕ

РЕВИЗИЯ НА ПРИОРИТЕТИТЕ

Точно сега е моментът за България да ревизира приоритетите си спрямо онова, което беше излишно посято от Брюксел - а именно да потърсим приоритетите, от които се нуждаем, нещата, които са наша нужда, а не задача на европейската централа. Последните 25 години приоритет станаха не родителите ни, а условията в килиите на рецидивистите. Приоритет бяха не децата ни, а борбата с хомофобията. Приоритет бяха не правата на жертвата, а правото на престъпника.

25 June 2016

ЗА ОТВРАЩЕНИЕТО ОТ ЛИБЕРАЛИЗМА

ЗА ОТВРАЩЕНИЕТО ОТ ЛИБЕРАЛИЗМА

BREXIT не е болест. Той е симптом. Симптом на отвращението към самоцелната идея за свободи без икономика и вмешателство в националния интерес, което стигна до налудности. Защото Меркел се провали, Камерън просто отчете резултата. Следващата стъпка на Меркел ще е забрана на някои ясни свободи - никой не иска повече референдуми, нали? Вместо консервиране на Проекта Европа, заради запазването на мечтата, ще последва истерична реакция – нещото, което храни национализмите.

24 June 2016

ЗАЩО ДА ОСТАВА?!

ЗАЩО ДА ОСТАВА?!

Англия иска рационален съюз. Може да правите всичко в ЕС, но не може да заглушите рефлекса и разума на националните държави. Англия няма да напусне ЕС със затръшване и обида - тя иска да диктува националните си интереси. Което е кошмарът на лудата жена Меркел. Англия иска граници - докъде можете да диктувате на една Англия да не бъде Англия? Докъдето тя каже. И днес тя каза. Не каза, че си отива. Каза просто - защо да оставам? Свободата е достойнство. Свободата е въпрос. У нас обаче няма кой да го зададе.

24 June 2016

КУЛТОВО ОТ КАРБОВСКИ: АЗ, ПЕДОФИЛЪТ

КУЛТОВО ОТ КАРБОВСКИ: АЗ, ПЕДОФИЛЪТ

Lentata.com публикува някои от най-култовите текстове на Мартин Карбовски. Този път ви предлагаме текста „АЗ, ПЕДОФИЛЪТ”, част от книгата на Карбовски – „Нещата”, издадена през 2011-та. Повече за книгите на Карбовски, ТУК. А парче от „Нещата”, тук:

22 June 2016

ОБРАТНАТА НАЦИЯ

ОБРАТНАТА НАЦИЯ

Обратна нация ви казвам, яздят таралежите с гол гъз и са вечно пияни, за да не усещат болката. Вечно пияни и обратни - ту пият водка, за да не ги боли, ту пият уиски, за да забравят болката от таралежа и голия гъз. И не изтрезняха 45 години, докато яздиха Червния таралеж, сега не изтрезняват, докато яздят таралежа на звездички. Това го правят само обратните нации.

17 June 2016

Самосъстаряване

Самосъстаряване

Не искам да съм груб. Не ми е и работа. Но пред очите ми разкошни момичета се обезобразиха. Късметлии бяха тези мъже, които спаха и обичаха първоначалните естествени и непретенциозни версии на жени с прасковен мъх по бузите и разногледи гърди, естествено неестествени и адреналинени. Сега всяка хирургически ъпдейтната версия на тези момичета е страшна, претенциозна и подута. Или е подобие на Анубис. Скули, скули, скули до пубиса.

11 June 2016

Безкръвна скръб

Безкръвна скръб

Няма джаз, няма праз. Ако толкова обичахте джаза, пианистите нямаше да умират от глад. Ако толкова обичахте джаза, добрите пианисти щяха да са богати, а лошите - застреляни. Ама вие имате житейски подход - нищо не обичате. Нищо. Само чекате некой да умре и почвате да го обичате. Скръб. Безкръвна скръб.

23 May 2016

Ако Украйна беше истинска

Ако Украйна беше истинска

Ако Украйна и победата й бяха истински, трябваше Армения да участва на Евровизия с песента "1915", в която се пее : ... "...Геноцид, геноцид, шакадъм шакадъм". Израел трябваше да излезе с песента "Арбайтери" и да се пее тъжно: "... О, ти наш Освиенцим", но да завършва с вдигнат юмрук и на бельото на отявления гей да пише Холокост на шест или седем езика.

15 May 2016

Новите комсомолци

Новите комсомолци

Много хубав свят си направихме - нема що. Едни викат - махай цветята, други викат - махай направо паметника, трети крещят "убиец" в месарницата, а последните те съдят за фейлетон. И тоя свят само новите комсомолци го направиха. Все по-хубав става света и все по-братски се държат хората.

12 May 2016

ФЕЙСБУКЪТ НА КАФКА

ФЕЙСБУКЪТ НА КАФКА

Потребителите на ФБ не са чели Франц Кафка. "Процесът" на Кафка е точно това, което прави администрацията на ФБ с непослушните потребители. В този процес не знаеш за какво си обвинен, не знаеш кой е съдията, нямаш право на защита. Но това нямаше да е трагедия, ако наистина имаше стандарти за прилични и неприлични теми. За наличието на гледни точки. И най-вече - за невъзможността по доноси от недоволни фракции граждани да падат цели профили, които са събирани с години...

06 May 2016

Пълна подкрепа за българите в Раднево.

Пълна подкрепа за българите в Раднево.

Това е геноцид. Без всякакво съмнение. Цигански геноцид. Това е гражданска война. Водена от онези с коловете, срещу българската нация. Оправдавана, насърчавана, подпомагана от полезните икуъл идиоти и розовите радикали, Вярно е. Икуъл са. Еднакви са. Не правя никаква разлика между тях. И няма да правя. А иначе, крайно време е да разберем. На война, като на война.

04 May 2016

   1   2   3   4   5   6   7   

681 намерени, страница 5 от общо 41


Специален коментар