КУЛТ - “no comment” публикации

Welcome to Вулгария

Welcome to Вулгария

Вие ги плюете, но те не са виновни за това, което са, нито за начина, по който се забавляват. Защото те са само две от многото момичета, които вечер излизат с оскъдните си дрехи, едва-едва прикриващи най-интимните им части. Те са продукт, който вие харесахте, създадохте, наложихте и побългарихте - и ето ви резултата, по който плюете вече трети ден.

25 February 2014

Бързи и яростни

Бързи и яростни

Чудя се след като с гордост качват online всяка глупост, която правят, то на какво още ще станем свидетели? Очаквам ексклузивни фотоси от сексуални актове, от чисто човешки, биологични дейности, извършвани в тоалетната (да речем). Всъщност...това съм го виждала вече, въпрос на време е да стане новата мода.

19 January 2014

Жената до митрополит Кирил: Беше убит!

Жената до митрополит Кирил: Беше убит!

На 9-ти юли 2013 година тялото на Варненски и Великопреславски митрополит Кирил беше намерено в местността Траката във Варна, от тогава досега, версиите за смъртта му не спират. Кой уби митрополита и защо, питаме жената, която жълтите вестници определиха като майката на неговите деца.

04 December 2013

Пета власт

Пета власт

Има разлика между летните и есенните страсти в тая клета държава... Лятото беше горещо, хейтихме се на тема „комунисти и антикомунисти“ на фона на палещото слънце, което сякаш допълнително караше и без това поизпарилите се в последни време мозъци съвсем да омекнат.

07 October 2013

Христо Мутафчиев: "България я има, благодарение на онези, които са живели преди нас."

Христо Мутафчиев: "България я има, благодарение на онези, които са живели преди нас."

Ако днес Левски погледне България, най-вероятно щеше да каже на българите: „Какво правите? Аз за какво умрях? Опомнете се”. Просто знам, че това, което щеше да види, изобщо нямаше да му хареса.

02 October 2013

Екзорсизъм 2: Ритуалът

Екзорсизъм 2: Ритуалът

Беше страшно. По пътя за Варна, все още не знаехме това. Но, като прекрачихме прага на дома, в който едно момиче лежи от седмици и не става от леглото си, а целият апартамент е пропит от особената миризма на.....злото – разбрахме, забъркали сме се в нещо.

29 September 2013

   3   4   5   6   7   8   9   10   

306 намерени, страница 7 от общо 18


Специален коментар