КУЛТ - “no comment” публикации

Не лъжете! Чалгата ви идва отвътре.

Не лъжете! Чалгата ви идва отвътре.

Играете, събличате се, качвате се по масите, викате, лазите по земята под звуците на циганския кючек, обаче само вечерта. На другия ден пак сте си вирнали носовете и се правите на големи националисти и моралисти. Гледа ги колегата циганин, гледам ги и аз... Той, циганинът се обръща към мен и ми казва: – Гледай какви сте българите. Иначе много плюете циганите, обаче им слушате музиката, гледай, гледай какво става!

02 September 2016

УНИЖИ МЕ!

УНИЖИ МЕ!

Ако не сте запознати с вълната „Roast Me” - това е мода, при която хората качват снимки, на които държат надпис „унижи ме”, а останалите имат за задача да те обиждат и унижават. Така може да получите за себе си коментари от типа на: „Кой сложи червило на това куче?“. „Унижението е тенденция, която масово се засили от тази година” - обяснява експертът по онлайн безопасност в Англия Шарлот Робъртсън.

30 July 2016

Карбовски разказва: Престъпление и наказание по български (ВИДЕО)

Карбовски разказва: Престъпление и наказание по български (ВИДЕО)

Lentata.com ви представя втори епизод от „Отечествен фронт” на Мартин Карбовски. Ужасяваща история за българския бит и онова, което се крие зад него... Карбовски разказва: „Зад бита се крият ужасни чудовища. Това е една жестока история. Жестока история за срам, който е останал ненаказан и се е превърнал в отмъщение"...

25 July 2016

Опит за преврат в България по часове и минути...

Опит за преврат в България по часове и минути...

8:14 – медиите съобщават за пропаднал танк в разкопките за метрото на бул. Черни връх 8:26 – БМВ 3-та серия предрежда танк на светофара на Софийския университет. Водачът на БМВ-то се сбива с танкиста. 9:02 – над София прелитат двата изстребителя на армията, единият обаче бива бързо върнат в базата си, защото няма пари за гориво 9:15 – Бойко Борисов дава изявление от къщата си в Банкя и казва, че преврат няма, но скоро ще бъде овладян

18 July 2016

Карбовски разказва: Историята на малката Марианка

Карбовски разказва: Историята на малката Марианка

Тя е на 40 години, висока е 94, тя каза, че е 96 см, 15 кг е и наистина носи обувки 28 номер, съвсем детски обувчици и дрехи. Тя е уникална, а уникалността у нас често се смята за изродщина. Ние интерпретираме уникалността, приемаме уникалните хора и различните от нас като абсолютни изроди...

08 July 2016

Как се правят секс куклите? (ВИДЕО)

Как се правят секс куклите? (ВИДЕО)

Те имат тела. Имат очи. Грим. Дълги мигли. Нежни пръсти. Вагини. Идеални по форма. Телата им – съвършени. Съвърешни гърди, крака, усти, очи. И най-красивите са много скъпи. Жени. От магазина. А в това видео ще видите как се правят те. Производство на секс кукли. В консуматорската епоха, това е просто едно любоптино видео тип – how is made. Ето как се прави живота за някои...мъже:

03 July 2016

Писма до Карбовски

Писма до Карбовски

Хейтът няма да съгради нищо. Положителният пример и разпространението му - много. Моля ви, станете отново част от качествената и положителната журналистика. Проблемите вече са навсякъде познати, покажете решенията! Покажете хората, които не се предават и продължават въпреки всички лайна! Дайте примера, който е така необходим в медийното пространство! Постарайте се, дори да не вярвате силно! Ние вярваме и за Вас.

01 July 2016

Притча за болната толерантност

Притча за болната толерантност

Имало някога едно българско семейство – мама, татко, дете и куче. Живеели си задружно те, докато един ден малкото дете не открило, че кучето е налазено цялото от бълхи. – Мамо, татко – изтичал малкия бързо при своите родители – кучето има бълхи! Трябва да направим нещо за това! – Нищо няма да правим! – отсякъл бащата, който бил модерно мислещ човек. – Бълхите също имат своето право на съществуване, а кучето, то трябва да се научи как да живее в симбиоза с тях!

19 June 2016

Vice News: „Млади булки за продан: пазарът на девици в България отблизо” (ВИДЕО)

Vice News: „Млади булки за продан: пазарът на девици в България отблизо” (ВИДЕО)

Как изглежда България за не-българите? Например, за еропейците? Ами ето как... Vice News направили филм за нас. И по-точно: филм за България и Стара Загора. И още по-точно, за пазара на булки, циганския. Във видеото ще чуете анонси (съвсем логични, разбира се) от типа – „как се организира пазар на жени, които се продават като стока в 21 век, в европейска държава”. И може би ще ви хване малко срам. Но не може да направите нищо. Защото, фактите са си факти.

14 June 2016

Ако бяхме нормална държава...

Ако бяхме нормална държава...

Защото в нормалните държави на спортистите не им се налага да са гастарбайтери, за да си самофинансират победите за държавата. В нормалните държави детето с мечта да бъде спортист получава поне мъничък шанс за това. Без да проси. В нормалните държави се смята за достойно да се състезаваш за името на страната си. И всички подкрепят това. В нормалните държави Емил може би вече щеше да е супер звезда.

30 May 2016

Бездомникът и пианото. (ВИДЕО)

Бездомникът и пианото. (ВИДЕО)

Може ли талантът никога да не излезе наяве? Може. Но понякога, едно пиано на улицата пък може да го извади пред очите на милиони. Буквално. Бездомникът, свирещ на пиано от това видео е 51-годишният Доналд Голд. Той става зависим към различни вещества и лекарства, когато жена му умира. Доналд губи всичко, което е имал. Започва да живее на улицата. Откакто това видео става „viral” в нета, видяно е над 20 400 000 пъти, Доналд има няколко предложения за работа, както и възможността да бъде „звезда – уличен артист”. Вижте го и вие.

18 May 2016

Имам една мечта. Речта.

Имам една мечта. Речта.

"Когато оставим свободата да кънти – когато я оставим да кънти от всеки град и всяко селце, от всеки щат и всеки голям град, тогава можем да се приветстваме с деня, в който всички Божии чеда – черни и бели хора, евреи и езичници, протестанти и католици – ще си подадат ръце и ще пеят думите на стария негърски дух: „Най-сетне свободни! Най-сетне свободни! Велики, Всевишни Боже, ние сме най-сетне свободни!”

01 May 2016

Смяна на местата: хора vs. животни

Смяна на местата: хора vs. животни

Илюстрациите очевидно правят паралел, който цели да „затвори” хората в свят, в който те са поставяни в клетки, изтезавани, изяждани. Дали тази интерпетация не е пресилена? Дали тя не оспорва изконни природни закони и логичното устройство на света? Или човешкото у човека означава, че ние трябва да се отнасяме по-достойно към останалите живи същества? Все въпроси, на които вие сами ще си отговорите, след като видите подбора на илюстрации по темата.

27 April 2016

   1   2   3   4   5   6   7   

310 намерени, страница 2 от общо 19


Специален коментар