КУЛТ - “no comment” публикации

Кръстове и вагини

Кръстове и вагини

Петък вечер. Столичен клуб. Без чалга. Секси танцьорки с изпънати тела, настръхнали зърна, обезкосмени крака и силен грим. Танцуват. Гледат мръсно. Облечени като монахини. С ВИСЯЩИ КРЪСТОВЕ ПРЕД ВАГИНИТЕ СИ! Представяте ли си – виснал кръст пред вагината на полугола монахиня в 2 ч. през нощта? Не мога да асимилирам какво видяха очите ми!

17 April 2016

За нежното сърце на една българска мутра

За нежното сърце на една българска мутра

Мутрите не са това, което бяха. Димитър Вучев – Демби написа мемоарите си, а после регистрира търговско дружество „Дядо Мраз-681”. Вероятно, за да радва малките дечица по празниците. Соченият за наркобос №1 на Европа Евелин Банев – Брендо излезе от затвора, покри се в чужбина и създаде потресаващата творба със заглавие „Съзирам душата на България”, „излята” в стилистиката на пенсионирана учителка по литература.

13 April 2016

Историята на твоя живот

Историята на твоя живот

Ганчо е българин. Той е много зле. Не е учил, няма приятели, родителите му са в чужбина. Ганчо пие доста. Яде малко, обикновено кренвирши. Живее в разнебитена къща, която е строена през 1970 година. Ганчо не чете книги. За вестници няма пари. Взима заеми със страшна лихва. Телевизорът му го откраднаха. Ганчо чака Карбовски да дойде и да разкаже за себе си.

31 March 2016

ЕКСКЛУЗИВНО: СЕКСЪТ НА СТОЛЕТНИЦИТЕ (ВИДЕО)

ЕКСКЛУЗИВНО: СЕКСЪТ НА СТОЛЕТНИЦИТЕ (ВИДЕО)

Те са най-потентната двойка в България. Не се шегуваме. Те са семейство ортодоксални комунисти. Но това далеч не е най-интересното при тях. ТЕ ПРАВЯТ СЕКС. Оказва се, че сексът над 90 не е мираж, а ежедневие. Освен това практикуването му е нещо, от което не бива да се срамуваме, а напротив... За Роза и Марин, оргазмът не е мръсна дума, а сексът е обратното на табу. Ексклузивен разказ с детайли за невероятната любов на леля Роза и бай Марин. Мартин Карбовски представя:

29 March 2016

Най-добрите мама и тати, които ми подариха цици

Най-добрите мама и тати, които ми подариха цици

Животът ни не е поп-фолк, нещо по-лошо е. Дъщеря ви вече има нови цици. Трябва да е щастлива и явно е, щото си прави селфита, докато още и шевовете не са зарастнали. Пуска голите си снимки в Интернет и разгласява на всеослушание какъв прекрасен, чудесен, невероятен родител сте вие. Честито. Официално влязохте в класацията „Какво се случи, а не трябваше”.

28 March 2016

СВИДЕТЕЛКАТА: За най-голямата секта в България

СВИДЕТЕЛКАТА: За най-голямата секта в България

„Свидетелите на Йехова“ е името на една от най-големите секти в света. От няколко години съмнителното религиозно учение застигна България и набира все повече популярност. Това се случи благодарение на международния съд в Страсбург, където сектата пусна жалба срещу България, за да се регистрира. Мерси, ЕС, полезен, както винаги! След регистрацията, техните проповденици плъзнаха из цялата страна и повлякоха със себе си няколко хиляди българи. Реших да действам на принципа „С техните камъни по тяхната глава“.

27 March 2016

Как се интегрира сириец в Европа

Как се интегрира сириец в Европа

Всички го мразят. Всички се страхуват от него. Родителите искат Хани да напусне този клас. Не ги интересува къде ще ходи, как ще се интегрира, дали ще се образова. Те се събират и настояват да бъде осигурена безопасност за децата им. Хани, обаче, е със специален статут и не може да бъде отстранен просто така. Междувременно двамата му братя, също със специална закрила, във възхода на своя пубертет и невиждали открита женска плът, полудяват по етажите на горните класове. Тяхното неуважение и посегателство върху съученичките им ескалира...

10 March 2016

На дъното

На дъното

Родната журналистика отдавна прилича на някаква сбирка на лелички в беседката пред входа, които си приказват за нещата от живота - за дрешки, коси, сериали, мъже и бебета. И точно когато си мисля, че дъното е стигнато отдавна и няма накъде по-зле да стане, по-извратено и по-излишно, започва „На кафе”.

23 February 2016

Къде ни е фолклорът? Урок по родолюбие.

Къде ни е фолклорът? Урок по родолюбие.

И въпреки че у нас имаме прекрасна природа, богат фолклор и красиви жени, като гледам тези грузинки си мисля, че те имат всичко онова, което на нас ни липсва. Лиспсва ни самосъзнание. Лиспсва ни почитане на българското. Липсва ни кураж. Кураж да покажем на света кои всъщност сме.

13 February 2016

Секс, наркотици, партита и после?

Секс, наркотици, партита и после?

Откакто се помня всевъзможните образователни институции, през които съм преминала по време на съзряването си като индивид, ме облъчват с безкрайни лекции за това колко опасни са наркотиците и сексът. Как само от мириса на запалена цигара с трева може да ми окапе някой крайник. А на секса като цяло му се приписва грехопадение, което не е особено нов подход, имайки предвид Библията....

07 February 2016

Защо германците изобретиха специална тоалетна за бежанци?

Защо германците изобретиха специална тоалетна за бежанци?

Сегашните указания на арабски и пиктограмите се оказват неефективни - повечето пришълци са прекалено бедни и единственото, което познават е външната тоалетна с дупка, над която те са свикнали да клякат. Това е и причината те да стъпват върху тоалетните чинии и да ги чупят. Много от мюсюлманските пришълци дори не знаят какво е тоалетна хартия, а вместо нея се чистят с лявата, „мръсната” ръка. В европейските тоалетни пък няма предвидени съдове и кранове с вода до самата тоалетна чиния...

04 February 2016

Истината не винаги е красива (СНИМКИ)

Истината не винаги е красива (СНИМКИ)

Има много начини да заемеш позиция, когато става въпрос за различните социални въпроси. Люис Килес, прави това чрез показване на доста спорни карикатури. И докато повечето от работата му може да бъде определена като смущаваща, тя също така и отваря очите на аудиторията. Нивото ни на пристрастеност към социалните медии, трафика на деца, мръсотиите в политиката. Пикантни теми, които няма начин да не жегнат и вас.

31 January 2016

5 книги за 2 лева

5 книги за 2 лева

Ами те, книгите в кашоните са толкова евтини, защото информацията в тях не е вярна. Нито съжителството ти е съжителство, нито Крузо ти е автор. Да не говорим пък, че явно преди десетки и стотици години са печатани издания, които са строго ненужни на обществото, като стиховете на Дебелянов, Смирненски или оня самозванец и ксенофоб Вазов, който така грозно преиначавал историята на времето, в което е живял, пишейки за робство и зверства, и изнасилвания...

27 January 2016

Донор на оргазми - всичко за секса с жена, от жена (18+)

Донор на оргазми - всичко за секса с жена, от жена (18+)

Аз съм свободна по непознат за повечето хора начин. Вярвам, че нашата сексуалност стига много по-далече от едната мисионерска. И си заслужава да бъде изследвана. От особена важност е точно жените да изучават тоя въпрос, защото все повече социологически данни сочат, че масово нежният пол е незадоволен сексуално. И в голяма степен вината за това си е в нас.

17 January 2016

Сексплозия: Колко думи за секс има в българския език? (18+)

Сексплозия: Колко думи за секс има в българския език? (18+)

Българският език винаги е имал славата на богат – десетки поети са възхвалявали разнообразието и красотата му. В този текст обаче няма да подходим поетично, затова хората без чувство за хумор да не четат следващите редове. Предупредени сте. След обстойно проучване, от екипа на Lentata.com установихме, че у нас има огромен брой синоними за сексуалния акт. От вулгаризми до метафори, за вас събрахме всевъзможни примери за евфеизми...

14 January 2016

Защо жените винаги ще си падат по националисти

Защо жените винаги ще си падат по националисти

Вие по презумпция сте силните и трябва да носите плячката у дома. Да можете да защитавате земите си. Да браните селото от нашественици. Но вие не го правите. Вие, скъпи мъже, помпате мускули – защо? За да си се харесвате повече помежду си? Чудни сте. Не можете мравка да защитите, какво остава за цяло семейство. Сега си представете на фона на това, че някъде там винаги ще съществуват и ония свестни момчета, които обществото сега нарича „националисти”, а аз ви уверявам, че това са просто нормални мъже.

11 January 2016

   1   2   3   4   5   6   7   

310 намерени, страница 3 от общо 19


Специален коментар