КУЛТ - “no comment” публикации

“Не забравяйте, че България ви обича”…

“Не забравяйте, че България ви обича”…

"Мой нежен и раним български народ, надарен и търпелив, лъган и ограбван, от цветове и интереси, от чужди съветници и свои безбожници, мой нещастен български народ! Ний, твоите чеда, където и да се намираме, граничим с България, и на тая граница митничари няма. На тая граница стои нашата съвест, нашата доблест, нашата толерантност, гробовете на тия, които са били преди нас и люлките на тия, които идват след нас. Мой нещастен български народ, заради страданието ти – поклон!"...

03 January 2016

ЩО Е ТО БОЙКОВИЗЪМ?

ЩО Е ТО БОЙКОВИЗЪМ?

Целта на тоталитарната партия е да проникне във всички държавни структури, да ги подчини и резултатът е партия-държава или държава, изцяло ръководена и подчинена от една партия. На практика, в момента положението на страната е точно такова - една партия управлява (държи юздите) в големите градове. Една е партията, която управлява и в парламента - всички знаем коя е тя.

06 December 2015

Чистачката на вагони

Чистачката на вагони

„Вагоните са горе- долу на мойте години, има ръжда по тях, боята се олющва, няма пари за нова .. и аз искам да стана по-млада, не може … Все пак е удобно и най-евтино…“, каза тя. На Мездра се разминаваме с друг влак и жената се оживява, сочи ми – това са техни вагони, познава ги по номерата. Вера е „чистач ПЖПС“ на Горна Оряховица, и тя не знае какво означава това, дори трудно го произнася. Чисти по технологията, описана в една тетрадка. Там е казано, че един час и 45 минути е времето за почистване на един вагон с 10 купета.

16 November 2015

ЧОВЕКЪТ ОТ ФУРГОНА

ЧОВЕКЪТ ОТ ФУРГОНА

Някога Григориус постъпил в Бачковския манастир, искал да се посвети на Бога, обаче, казва, попаднал на разврат и „гейски работи” в манастира. Искал да пита нещо игумена, отишъл при него, заварил го пиян и по долни гащи в компанията на други монаси и побягнал. Отвратил се. Тръгнал си. Погнусен от хората и още по-уверен, че някак трябва да се отдава почит към Бога, той напуснал завинаги църковно-чиновническия свят. И решил, че сам той може да направи така, че да създаде място за Бога.

23 September 2015

БУРЛЕСКА

БУРЛЕСКА

Веднъж, когато ти застана на пътя им, те изпуснаха едно варелче от стълбата и внезапно замириса на бензин. За миг, признай си, ти се изплаши. Попита, това бензин ли е? Без да прекъсват работата си, двамата не направиха и опит да отрекат, а на твоя по-скоро шеговит въпрос, дали пият бензин, ти разказаха такава невероятна история, че ти наистина можеше само да се разсмееш, за да не стоиш там като магаре. По-късно обаче, сам в жилището си, заслушан в бодрото трополене на варелчетата, които направо вонят на бензин, ти вече съвсем сериозно не знаеш...

22 September 2015

Невероятно, но факт... Един чужденец: „Аз маниакално обичам България!”

Невероятно, но факт... Един чужденец: „Аз маниакално обичам България!”

Толкова лоши новини чуваме по телевизията, че си казваме „В каква страна живеем?!“. Но сред морето от негативизъм пропускаме красотата, с която не е лошо да се гордеем и достойно може да ни е визитката пред света. За щастие, има хора, като Брен от Нова Зенландия. Той сам се е определил като професионален пътешественик. Дошъл е в България с положителна нагласа, без каквито и да е задни мисли. И след три седмици прекарани в Пловдив и София написа в блога си „Аз маниакално обичам България“.

06 July 2015

БАБОГЕДОН – гласуващите за Ленин пощуряха

БАБОГЕДОН – гласуващите за Ленин пощуряха

Пазете се, хора! 80-90-годишна баба изобщо не се плаши от доживотен затвор. Бъдете сигурни в това! Ще ви направи на лютеница и ще се оглежда за още „материал” после ... В навечерието на избори, бабогедонките тотално освирепяват. Непримирили се с факта, че Бойко е заменил Ленин в листите им, те грабват кухненските ножове, за да бранят своя кирлив балкон от нашествениците алпинисти-саНьори. Свирепата баба Рангелова е само началото. БАБОГЕДОН почти настъпи по тези земи.

18 June 2015

Проститутката и Просякът

Проститутката и Просякът

Имало едно време в едно далечно Фейсбук кралство една красива принцеса на име Сияна Николова. Тя била само на 24 години и се опитвала сама да се справи с живота. Всеки ден се запознавала с различни хора, с които ставала приятелка в двора на Фейсбук. Поканата за приятелство от тяхна, и приемането й от нейна страна, НЕ били просто така от любопитство...

23 March 2015

Без ръце, но със сърце. Историята на Михаил.

Без ръце, но със сърце. Историята на Михаил.

Той е на 24 години. Роден е в Плевен. Когато е на 15, губи и двете си ръце... Електрическа дъга се отделя от трансформатор с напрежение 20 000 волта, което минава през тялото му. Оцелява, но ръцете му биват ампутирани поради изгаряне - едната до рамото, а другата до лакътя. Името на това смело сърце е Михаил Христов!

01 March 2015

Човекът с обърнатата глава

Човекът с обърнатата глава

Да – той не използва ходилата си, за да върви, а се придвижва на коленете си. Да – той не използва ръцете си, за да пише, а с помощта на химикалка, която захапва, натиска клавишите на клавиатурата. Да – той не ходи с гордо вдигната глава, защото главата му е увиснала върху гърба му, тъй като не може да се крепи, изправена като нашите глави.

24 February 2015

ZA FACEBOOK S LUBOV

ZA FACEBOOK S LUBOV

Няма как на празника на плюшените мечета, балоните във формата на сърчица и всички захаросани картинки с мъдри любовни послания да не отдадем значимата чест на великата социална мрежа - FACEBOOK. Все пак, тя е събрала толкова двойки, колкото дори самата Наталия Симеонова не успя за години работа като фея на любовта в „Море от любов”.

14 February 2015

ТРЕСЕ НИ УЖАСЕН ЕДИПОВ КОМПЛЕКС!

ТРЕСЕ НИ УЖАСЕН ЕДИПОВ КОМПЛЕКС!

Дълги десетилетия Големият Брат беше Тодор Живков от с. Правец, после дълги години агент Сава от с. Дръндар, после – агент Гоце от с. Сирищник, а сега се очертава, че едно-две десетилетия ще ни води Биг Брадърът от с. Банкя – генерал-лейтенант д-р Бойко Методиев Борисов. Те са символ на компенсаторния механизъм на националния ни Едипов комлекс...

01 February 2015

Татусът : всичко в името на модата

Татусът : всичко в името на модата

Българите сме като малки, объркани деца, които не знаят какво точно искат, не знаят защо го искат, но ... го искат.Нали знаете как малчуганите винаги искат ''като на другарчето''. Това явление продължава и в подрастваща, тийнейджърка възраст и се нарича ''мода''.

27 January 2015

Сексът не е това, което беше!

Сексът не е това, което беше!

Запознаваме ви с един кросдресър.* Той е държавен служител. Това, което го отличава от средностатистическия чиновник е, че под дебелия си зимен пуловер е сложил сутиена на майка си. Наместо боксерски е надянал дантелени дамски прашки, наместо дебели зимни чорапи е сложил микрофибър със силикон по края...

07 January 2015

Г-жа Пеевска!

Г-жа Пеевска!

Цветелина Янева определено е едни гърди пред колежките си, защото се е хванала с, както тя сама казва, ''много влиятелен мъж с позиции''. Та...просто като пуснете телевизора и видите г-жа Янева, да знаете, че и вие сте дали своя, макар и малък принос, за нейния звезден статус.

20 December 2014

Анита Мейзер: "Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах!"

Анита Мейзер: "Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах!"

Кой знае за конкурса, който се провежда в България??? Само ние българите! Кой знае за Америка и световния конкурс...Целият свят! Аз представих България на този световен конкурс. Съжалявам, че не ме одобриха много хора, но това е! Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах! Аз записах името си за 2014 като MISSIS BULGARIA WORLD 2014.

16 December 2014

Добре дошли в Хомоландия!

Добре дошли в Хомоландия!

LENTATA.COM ви показва първия по рода си конкурс за травестити у нас. В своеобразния цветен пейзаж се открояваха гейове, транссексуални, ламбърсексуални, лесбийки, жени затворени в мъжки тела, мъже, затворени в женски тела, парад на половите и безполовите – и ние двама-трима хетеро, отишли да отразят събитието.

06 December 2014

   1   2   3   4   5   6   7   

310 намерени, страница 4 от общо 19


Специален коментар