КУЛТ - “no comment” публикации

Един българин в порно индустрията

Един българин в порно индустрията

"Отличавам се от другите порноактьори, особено европейските, поради нестандартната си визия - те са като цяло мускулести, космати, с много бяла кожа, докато аз имам типично порно тяло, тен от солариум, слабо телосложение, но голямо дупе. Във всеки случай ми харесва да продавам еротична мечта, която не всеки може да изпита..."

27 November 2014

Мила, кукло Барби...с целулит!

Мила, кукло Барби...с целулит!

Писна ми от модернистични лайна. Ако показваме единствено действителността на децата си, как после да им кажем: „Мечтайте!”. Ние и сега възпитаваме идиотчета, а представете си какво ще бъде, ако не само загрозим Барби, ами това се превърне в тенденция.

21 November 2014

Президентът клоун

Президентът клоун

Държавният глава Росен Плевнелиев от няколко дни е във вихъра на комедията с „разкритието” си - къде е бил на 10-ти ноември 1989-та година. С този си словесен спектакъл, Плевнелиев предизвика журналистическата и фейсбук общественост да се развихри на тема – какво е правил президентът на 10-ти? Ето какво...

12 November 2014

Как си прекарват вашите деца. Информация отвътре.

Как си прекарват вашите деца. Информация отвътре.

Всички действия се развиват в София, Студентски град. Приликите с реални лица и събития са неизбежни. Откакто уча там, все ми се иска да разкажа на останалата част от нищо неподозиращия свят за този толкова специфичен софийски квартал. Това там е направо друга планета.

26 October 2014

Бащата на поруганото дете: „Има втори чифт детски обувчици!“

Бащата на поруганото дете: „Има втори чифт детски обувчици!“

На местопрестъплението, където са намерени чехлите на Джансер, са били заровени още един чифт детски обувчици: „Бели, лачени обувки, на момиченце около 10-11-годишна възраст“. Таткото умира от ужас, че вторият случай ще бъде прикрит.

22 October 2014

Женската Библия

Женската Библия

Наричат ги Женската Библия, защото ... учат жените как да бъдат ‘‘секси, амбициозни, модерни и зашеметителни‘‘. Жени и момичета на възраст приблизително между 14 и 50 години отделят от бюджета и времето си, за да научат ‘‘10 начина да си бъркате безболезнено в носа‘‘.

12 October 2014

Да си жена в България...

Да си жена в България...

Да си жена в България не е лесно. Отвратително е. Отвратително е ежедневно да получаваш съобщения във Фейсбук със секс предложения, в повечето случаи отправени от обвързани мъже. Отвратително е да излезете на улицата и да ви подсвиркват, да ви намигат мазно, да шепнат мръсотии зад гърба ви или да ви опипват случайно в градския транспорт. Отвратително е и да си хубава учителка...

21 September 2014

Изневяра?

Изневяра?

Александър Найденов – бизнесменът, смятан за един от най-богатите хора в България в ексклузивно интервю за Лентата. Бившият на Елен Колева, както често го наричат, коментира последните слухове по свой адрес. Влиза ли във Вип Брадър, има ли шанс да се събере отново с актрисата, изневерявала ли му е тя и поръчвал ли е да я заливат с киселина?

05 September 2014

Метросексуални-ТЕ!

Метросексуални-ТЕ!

Новият метро-мъж не пие ракия и не яде салата. Защото той има програма. Тя включва хранителни и всякакви други добавки и определен брой часове прекарани във фитнеса. Неговите ръце, крака, гърди и гръб са по-гладки от вашите! Той доброволно е приел ужасът на кола маската не защото обществото и традиционната естетика го изискват. По-лошо. Просто така му харесва!

23 August 2014

Сексът и градът е виновен за всичко

Сексът и градът е виновен за всичко

Има няколко неща, които особено много не понасям на тоя свят. Това са: предвидимите сценарии, зле написаните книги, глупавите хора и мъжете, които не могат да разговарят с жени. След тая статия мисля, че мъжете излизат от списъка по технически причини и разбирам не само защо не могат, ами и защо не искат да говорят.

19 August 2014

   1   2   3   4   5   6   7   

310 намерени, страница 5 от общо 19


Специален коментар