КУЛТ - “no comment” публикации

Ах, този Бойко...

Ах, този Бойко...

Имало по-важни неща от шараните на Бойко. Ами има – да. А вие, драги политици, какво правите за по-важните неща? Не чух да сте в Мизия, да отводнявате къщите на хората? Дали пък не сте на някой скъп плаж, на островче, за което клетите българи не сме и чували? Всъщност, много бих искала да видя снимка и от вашата ваканция...

16 August 2014

ПРЕКРАСНИЯТ НОВ СВЯТ!

ПРЕКРАСНИЯТ НОВ СВЯТ!

Гей стикери - двама мъже на платформа, сърчице с цветовете на дъгата, картинка с две булки – едната държи цветя, другата котка и т.н.Брей! Какъв свят! Цветен до немай къде! Малко се почувствах засегната от липсата на хетеро-стикери, но казах си – явно кактусите, маймунките, снежните човеци и гейовете са с приоритет!

05 August 2014

Внимание: Контрола!

Внимание: Контрола!

Всичко би било прекрасно, ако не беше толкова ужасно. Условията в градския транспорт, отношението на контрольорите, поведението на шофьорите и недопустимото състояние на спирките, правят пътуването повече от екстремно. И докато контрольорите пушат, аз ще ви разкажа за преживяванията, които могат да ви се случат, докато пътувате.

25 July 2014

Всички обичат Бойко?

Всички обичат Бойко?

Истината е, че бившият премиер на България е кумир за младите девойки от времето, когато той беше Главен секретар на МВР. Сега, 10 години по-късно, тези момичета гледат на Борисов през погледа на жени, които знаят какво искат и как да го получат. А те искат... него.

08 June 2014

It’s ФИКИ time!

It’s ФИКИ time!

Синът на Тони Стораро е сред най-актуалните имена във фолка през последните месеци. Намираме го на едно от поредните му участия в столична дискотека, за да си поговорим за баловете, фенките, музиката и клубната култура на новите млади. И за патриархалните ценности в едно фолк семейство.

29 May 2014

Българинът като женски полов орган

Българинът като женски полов орган

Мъжът-п*тка има няколко отличителни черти. Той не осъзнава, че носи белезите на женски полов орган, дори напротив. Това му е чарът. Често парадира с онова, което нарича "мъжественост" и има привидно твърде високо самочувствие - без покритие.

30 March 2014

   2   3   4   5   6   7   8   9   

310 намерени, страница 6 от общо 19


Специален коментар