От Читателя - Maтериали и коментари от популярни българи, както и текстове от читателите на LENTATA

Аз не гласувах.

Аз не гласувах.

Ето, казах го и виждам как хиляди горди, умни, осъзнати активни български граждани опъват шийни жили и капиляри и крещят в хор – „Аааа, затова ли се бориха Левски и Ботев. Това е право, което всеки гражданин трябва да упражни. Сега нямаш право да коментираш, каквото и да е било!“.

10 October 2014

Политическият Франкенщайн

Политическият Франкенщайн

Политическият Франкенщайн. Познавате го. Всички сме го виждали и продължаваме да го гледаме всеки ден. Свалихме Диктатора, но получихме Франкенщайн... И го храним. И си го отглеждаме. И го оставяме да краде и малкото трохи хляб и достойнство, които са ни останали.

13 July 2014

Политическа алтернатива – никога!

Политическа алтернатива – никога!

Всяко поколение, което не се е преборило за нищо в скапания си живот, се надява следващото да му оправя грешките. Жалка заблуда, породена от леност и неспокойна съвест. Синовете по-често наследяват, отколкото изкупуват бащините грехове.

26 June 2014

Писмото на таткото

Писмото на таткото

Lentata.com публикува пълния разказ на Божидар Бакалов – баща на близначките Ивайла и Божидара по повод семейната война, избухнала помежду им. Д-р Бакалов потърси екипа ни в желанието си да изкаже своята версия за случващото се. За да е ясно, че всеки има право на отговор, Lentata.com публикува неговите думи без съкращения.

13 May 2014

Българи без бъдеще

Българи без бъдеще

Ти си над 40 години. Безработен, евентуално и неосигурен. Нямаш защита от държавата. Разчиташ на децата си. Няма нищо достойно в подобен живот. Нищо за възхищение. По точно това е един живот на предела на оцеляването и на ръба на нищетата, където всяка стотинка е предварително разпределена и всеки лев похарчен, преди да бъде получен.

10 April 2014

Феновете не знаят защо?

Феновете не знаят защо?

И феновете се разцепиха.Две отворени писма от двама мъже с обща любов. Любовта е към ПФК Левски, но посланията са към лагерите на феновете. Едните - фенове, които знаят защо трябва да събличаш и унижаваш треньори и другите, които недоумяват и се срамуват.

11 October 2013

   1   2   3   4   5   6   7   

104 намерени, страница 4 от общо 7


Специален коментар