От Читателя - Maтериали и коментари от популярни българи, както и текстове от читателите на LENTATA

Писмото на таткото

Писмото на таткото

Lentata.com публикува пълния разказ на Божидар Бакалов – баща на близначките Ивайла и Божидара по повод семейната война, избухнала помежду им. Д-р Бакалов потърси екипа ни в желанието си да изкаже своята версия за случващото се. За да е ясно, че всеки има право на отговор, Lentata.com публикува неговите думи без съкращения.

13 May 2014

Българи без бъдеще

Българи без бъдеще

Ти си над 40 години. Безработен, евентуално и неосигурен. Нямаш защита от държавата. Разчиташ на децата си. Няма нищо достойно в подобен живот. Нищо за възхищение. По точно това е един живот на предела на оцеляването и на ръба на нищетата, където всяка стотинка е предварително разпределена и всеки лев похарчен, преди да бъде получен.

10 April 2014

Феновете не знаят защо?

Феновете не знаят защо?

И феновете се разцепиха.Две отворени писма от двама мъже с обща любов. Любовта е към ПФК Левски, но посланията са към лагерите на феновете. Едните - фенове, които знаят защо трябва да събличаш и унижаваш треньори и другите, които недоумяват и се срамуват.

11 October 2013

Забранено за мъже! ТОП причините жените да харесват Б.Б.

Забранено за мъже! ТОП причините жените да харесват Б.Б.

Бойко ( както повечето му познати и непознати обичат да го наричат) действа като наркотик във въздуха за всяка млада и напориста журналистка. Отдавна се легенди слухове за влюбени в него репортерки и факт е, че дори да не потвърждават страстите си, никоя не ги е отрекла.

30 July 2013

“Щеше да е смешно, ако не беше тъжно“

“Щеше да е смешно, ако не беше тъжно“

В първо действие ние сме необвързани, с риск да прозвуча цинично, прелъстени и изоставени след почти четири годишна връзка, изпълнена с много скандали. Търсим партньор, който да ни покровителства, да бъде честен и справедлив. Като в добре познатите ни риалитита по телевизията, започват да се въртят рекламни клипове с различни кандидати за нашето сърце.

23 July 2013

Да ги запомним живи

Да ги запомним живи

Знаете ли какво? 210 км/ч. Кой не го е правил?!?! Кой не е правил много по-страшни и опасни неща? Кой не е рискувал безрасъдно и себе си, и всичко с мисълта: ще ми се размине. (И това, че ни се е разминало, не ни прави по-големи, по-умни, по-добри, от онези, които са станали жертва на себе си. Това, че нашите грешки не са били наказани със смърт (и то вероятно по случайност), ни задължава да мълчим. Да мълчим с разбиране.)

21 July 2013

Животът им е поп фолк

Животът им е поп фолк

Как се забавляват младите? Как минават вечерите им? Как започват? Как завършват? Задавате ли си тези въпроси? Интересувате ли се от тях? Най – вероятно не. Както не забелязвате и отчайващият упадък на тези младежи. За това направих този експеримент. Нека ви покажа това, което не искате да видите…

20 July 2013

   1   2   3   4   5   6   7   

113 намерени, страница 5 от общо 7


Специален коментар