От Читателя - Maтериали и коментари от популярни българи, както и текстове от читателите на LENTATA

Развалячката на семейства вика: развалят ми семейството!

18 February 2012   6

Автор Читател

Здравейте, тия дни станах неволен свидетел на поредната лично-публична драма.

Развалячката на семейства вика: развалят ми семейството!

Здравейте, тия дни станах неволен свидетел на поредната лично-публична драма. Пак някой на някого изневерил и пак трябва да ми го навират в лицето. Тоя път обаче се оказа, че освен зрител и читател на тая невероятно важна “новина”, аз съм и запознат и пряк свидетел. Иска ми се да мога да аргументирам писанията си и ще го направя така: решението и инициативността ми са продиктувани изцяло от възмущението ми от една “страдаща и благородна” жена и нейния двоен (или троен) морал, който считам, че същата опитва да внуши на огромна част от потребяващите медии българи. Позволявам си да пиша това писмо, защото съм и пряк свидетел на една друга любовна история, която същата “отчаяна” дама незнайно защо не популяризира.

Време е да напиша за кои известни люде иде реч. Това е онази женичка, която се скъса да драматизира как била предадена, изоставена, наранена... Важно е тези, които поне за малко са повярвали на ококорения й телешки поглед да разберат малко и за нейния живот. За това как два пъти в рамките на десет години същата многострадална напълно съзнателно унищожи брака и психиката на моя колега - съпругата на Милан Кузов. Изпращам информацията за отношенията на колегата ми от БНТ Милан Кузов и дългогодишната му любовница Вихра Петрова или Христова.
Ето и малко предистория за двамата, за да се ориентират читателите в етапите от връзката им:
Вихра Петрова е родена в град Харманли през 1976 година. Родителите й се преместват в град Пловдив, където тя завършва гимназия. През 1995 година Петрова започва висшето си образование в град София, специалност Културология.
Милан Кузов е роден през 1953 година. Работи в БНТ като режисьор, понастоящем на някои сутрешни емисии на Канал 1 и на предаването БНТ Такси. През 1980 той се запознава с бъдещата си съпруга, която е популярна в телевизионните среди като тонрежисьор с високи професионални умения и добър стандарт на живот. Женят се /за жената втори брак/ и заживяват заедно в жилището на съпругата.
 

През 2000 година в Пловдив се провежда Европейски месец на културата. За Кузов месеците се оказват три, защото там той се запознава с момиче от помощния организаторски екип – момичето се казва Вихра Петрова. Любовта се оказва по-трайна от летен флирт и Милан взима Вихра със себе си в София, като за да може да прекарва повече време с нея я представя пред нас колегите си в предаването Чай, като стажант. Истината е, че Вихра Петрова никога не е фигурирала във ведомостта на БНТ като служител на медията, което може да се провери. /Това напълно противоречи с версията й, че когато се запознава с Иван Христов, тя вече е с кариера в телевизията. Освен ако кариерата не е – държанка и любовница/ Връзката на Милан и Вихра продължава две години, като съпругата на Кузов научава за нея. /Милан пътува на всички командировки със стажантката си, а понякога организира такива в нейната квартира. Един от тези пъти той казва на жена си, че е на купон при оператора Иван Сребряков, който за зла участ по същото време го търси по телефона.../ Милан прави признания и оставя г-жа Кузова да избере посоката на брака им. Жена му му казва той да вземе общото им дете и да се грижи за него, защото вече е отгледала един тийнейджър сама и иска и той да разбере колко е трудно. Той заживява с няколко години по-голямата от дъщеря им Вихра. Режисьорът осъзнава, че е невъзможно да се справи сам /най-малкото и финансово/и моли за прошка. Прибира се при съпругата си и прекратява отношения с Вихра. Точно тогава Петрова пренасочва интересите си върху 30 години по-младия от Кузов Иван Христов. В началото на връзката си с него тя все още изпитва чувства към Кузов и има спорадични срещи с него, но с времето и след раждането на дъщеря й, отношенията им са прекратени.
 

След като Иван Христов напуска семейното им жилище, Вихра не изчаква дълго и подновява контакт с Милан Кузов. Засичана е нееднократно да го чака с белия си джип пред сградата на Сан Стефано. Кузова отново разбира за връзката им по промененото поведение на съпруга си – по това, че той се прибира сутрин към 5-6, а понякога изобщо не се прибира. След поредица скандали през декември месец Кузов се изнася от апартамента и напуска окончателно жена си, като излиза на квартира. Ударът за нея е двоен, защото, същия месец тя навършва 60 години и се пенсионира. /Откакто подновява отношения с Петрова, Милан Кузов не е подпомогнал и със стотинка семейството си./ Така “отчаяната” Вихра за втори път разбива семейството на вече 60- годишната телевизионна двойка. Но това не й пречи без притеснения да отпразнува новата 2012, в компанията на старата си любов във варненски хотел. За тези три дни възрастният режисьор се похвали пред колеги, че почти не е излязъл от спалнята. Вихра пък не пропуска да сподели емоции и гледки от хотела в страницата си във Фейсбук, с което успя да доразбие психиката на изоставената Кузова. През това време дъщерята на Вихра е оставена на роднини в село близо до Харманли. Същата дъщеря, за която Вихра публично твърди, че не желае да има контакт с любимата на бившия й Иван, понеже може да й влияе зле... А как ли й влияе чичкото-любовник и “командировките” на мама?! Да са живи и здрави бабите.
 

В кулоарите на БНТ се коментира променения гардероб на Милан Кузов, като колегите му се шегуват, че парите, които бившият съпруг на Вихра дава за дъщеря си, отиват за подмладяващи процедури на бъдещия пенсионер и настоящ любовник.
Заключенията оставям на читателите. Искрено се надявам писмото ми да не бъде четено като донос, а като нетърпимост да гледам лъжите на една наистина безочлива и нискоителигентна жена, когато знам истината за нея. Не познавам съпруга й Иван, но разбирам много добре защо си е тръгнал... Не разбирам само защо му отне толкова време...

С уважение и извинение към българите, които не са длъжни да се интересуват и да бъдат занимавани с такива неприятни публични личности

М. Г. П.  (служител в БНТ)Виж още от От Читателя »

ПРАВО НА ОТГОВОР

ПРАВО НА ОТГОВОР

Публикуваме този текст като право на отговор на нашата читателка Виктория Василева, която писа до редакцията във връзка с текста на Албена Вулева „Този текст е за расизма”. Писмото на Виктория е най-любезното от реакциите, които този материал провокира. Екипът искаше да разбере защо Виктория се е обидила лично от текста на Албена Вулева. Пускаме правото й на отговор.

21 March 2015

Защо не съм просто кифла?

Защо не съм просто кифла?

А как ми се искаше да съм просто кифла. Като повечето момичета на по 25 години... Да се събуждам с проблема - какво да облека, защото съм на кафе с Мимето или какъв цвят да е ноктопластиката ми този път, за да отива на лещите ми. Да се разходя до МОЛ-а за ново парцалче, което вечерта да покажа на муцките в оборотна чалготека...

19 March 2015

Да те убият, защото си слаб...

Да те убият, защото си слаб...

Ако сте слаб, безпомощен и хората около вас ви мачкат и тъпчат, то значи сте в България. Добре дошли в света на бабаитите, мутрите и хулиганите, добре дошли в арогантния и безпощаден свят на българина. Преди няколко дни станахме свидетели на едно зверско посегателство, което медиите бегло разгледаха и, което може би само след ден ще забравят...

19 March 2015

Коментари   6

6

Албена

10 October 2012

Вихре, направо си се отървала от този боклук Иван.Никога не съм ги харесвала с Андрей. Винаги са ми били много лигави, инфантилни и никога не бих погледнала на тях като на сериозни мъже.Даже напротив си мислех когато бяхте толкова дълго време,как е възможно този лигав Иван да се задържи толкова дълго време с 1 жена. Алкохолик, гафове с шофьорска книжка, гафове със семейството си с детето си, гафове на работата си. За какво ти е такъв мъж само да му миеш след него повърнатото и да замазващ положението от простотиите му. Нека сега Ирина да го гледа там...тя ще го гледа ама щото ще има какво да лапа. Прибери си детето, гледай си работа. Имаш страхотна дъщеря, добър водещ си и енергичен.Рано или късно ще дойде мъжа който наистина ще те обича и ще те цени. Който ще те пази, ще се грижи за теб.На Иван му трябва някоя лелка, която да му бърше сополите,нека е Ирина. Тя и без това прилича на лелка

5

strain

03 October 2012

..какъв е тоя коментар бе джита? май си чела само заглавието

4

GiTa

30 September 2012

След \"важната\" подробност, че била завършила висшето си образование през 1995, пък иначе е родена 1976, спрях да го чета! Можем да смятаме все пак.

3

......

13 September 2012

Този Иванчо и неговите защитници не престанаха4668 да ни налагат своя модел и разбиране за морал и достойнство.Но все пак хората виждат каква е истината и малко се съмнявам някой да им гледа предаванията. Даже да се върнат на екран отново след като преди това се скриха с тяхната Ирина

2

123

04 September 2012

аааа,не не. Ирин4ето бие рекорда.Ако Вихра е развалила едно семейство, то Сарачинката цели две.

 1   2   

6 намерени, страница 1 от общо 2

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Lentata.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код:
Добави коментар

Специален коментар