Това е един сайт за ЛЮБОВТА, РАЗВРАТА и още нещо...

Това е един сайт за ЛЮБОВТА, РАЗВРАТА и още нещо...
02-05-2012г.
6098
---

Отваряте интернет браузъра, който използвате. Пишете www.gepime.com и влизате в „най-успешния сайт за интимни запознанства в България”. Тези дни навърши  пет годни и се утвърди като един от най-посещаваните в бг уеб пространството. Там лесно можете да откриете своята интимна половинка, да се освободите от всякакви задръжки, да разнообразите сексуалният си живот с най-разкрепостените българи. Може да гледате на живо хиляди профили, да воайорствате, да участвате в конферентни еротични чатове и в същото време запазите своята анонимност.

„Любовта е трудна. Сексът е лесен!” – това е слоганът на gepime и  водещ мотив на сайта. Ако мислите, че не се отнася за вас, значи мястото ви не е там, но сте един от малкото. Ето няколко прости стъпки за любопитните непросветени:

 Стъпка Първа-Регистрация:
Регистрацията е проста, бърза, интересна и  най-вече „образователна”.
Първо си измислете потребителско име. Ако сте жена то може да е нещо от сорта на: SlAdKoTo_21; luda_ot_gnqv; sladuk_grqx; desyYyYy_S-E-X-Y или mokro.KotEeE19. Мъжете могат да изберат измежду: Edar4len; NnaAmMoOkKrReEnN; __MLADIQ__TUZAR__; Mr. Big Dick. В случай, че сте транссексуален садомазохист, който си пада по фуутфетиш или нещо друго,  тогава никнеймът, който би бил най-подходящ е I_<3_TO_FU*K_U_ WITH_MY_FOOT. Добре е в псевнонима да присъства думата “sexy”,  така може да сте сигурни, че профилът ви ще се радва на двойно по-голям интерес.
Следващото, което се изисква е да въведете електронна поща, в случай че сте женен/омъжена и се опасявате, че половинката ви може да разбере с какво се занимавате е добре да си измислите нова поща, която да ползвате само и единствено за сайта. Попълвате името на държавата и града, в който живеете, като също сте свободни да посочите място, което ви се струва най-подходящо. Последното нещо, което ви дели от  „портала на най-разкрепостените българи” е полето, в което трябва да попълните датата си на раждане или иначе казано - бърза проверка за пълнолетие. Ако сте под 18, независимо дали сте момче или момиче, бъдете спокойни, може да излъжете, ако ви хванат, профилът просто ще бъде закрит.

Стъпка Втора- Попълване на профила
Вече имате почти готов профил, остава само да го попълните. Необходимо е да имате снимка. Ако нямате подходящи снимки, може да направите няколко бързи фотоси в огледалото. За жените е препоръчително да са гордо изпъчили гърди и нацупена физиономия.. Добре се котират също обем в косата, облекло с анималистични мотиви и най-вече – снимките по бельо (може и в гръб). Мъжете е желателно е да са с тениска, повдигната от едната страна, за да изпъкват коремните релефи. Желателно е в галерията със снимки да има няколко, на които потребителят е съвсем гол. Ако все пак не може да се похвалите с перфектни форми винаги може да вземете „на заем” някоя друга снимка от последната фотосесия на Кармен Електра или Дейвид.
След снимките идва ред на графа „КАК ИЗГЛЕЖДАМ? Или данни за твоя външен вид”. Тук имате пълна свобода. Следва „Кой/Коя съм аз? Или данни за твоя социален статус” Тук нещата стават малко по-интелектуални, но може да си поиграете с клавиатурата и да сътворите чудеса. Необходимо е да посочите името на града, в който живеете, към коя етническа принадлежност се числите, както и каква религия изповядвате. Посочвате дали пиете алкохол и пушите цигари. Малко по-надолу е необходимо да упоменете месечния си доход, образованието, дали говорите чужди езици и какво работите. Трябва и да уточните семейното си положение и дали имате деца. Ако имате дар слово и богата фантазия бихте могли да драснете няколко реда под „Нещо интересно за мен”. Безспорно най-интересната част от тази графа е „Моята личност”.
След въвеждане на биографичната информация започват интересите по същество: „Идеалният партньор за мен или как си представяш идеалния партньор ”. В тази секция посочвате защо изобщо се регистрирате в сайт за интимни запознанства. Целта е да дадете реална представа на хилядите хора, които ще ровят из профила ви какво искате да намерите чрез gepime. Така потенциалните ви секспатньори ще си направят една бърза справка и ще преценят дали са подходящи за вас. Последното, което ви дели от сластния и похотлив свят на сахта е графата „За секса или нещо искрено и лично”. Ако в предишните графи имахте избор и свобода, то тук те опредено са най-големи!  Започвате с „ролята ми в секса е:” и завършвате с „какво е мнението ми за изневярата”, като преминавате през най-различни въпроси и опции за отговор. Разполагате с 243 символа, за да опишете най-голямата ви секс фантазия и 255 за най-екзотичното място, на което бихте правили секс. Не забравяйте да споменете кои са любимите ви пози, кои са ерогенните ви зони, ако имате такива и не на последно място колко е богат сексуалният ви опит.  Последното нещо, което остава да уточните е какво обичате в секса ( добре е да обясните на бъдещите си секс другари дали си падате по оралната любов и страстните целувки, дали ви харесва да доминирате над партньора  и да играете ролеви игри. Може да загатнете дали бихте правили тройки или анален секс).

Стъпка трета-Пътешествие из gepime.com
ЧЕСТИТО! Вече сте най-новият ЧЛЕН на gepime.com. Порочното ви  виртуално пътешествие тепърва започва. Може да участвате в еротични чатове, като пред очите ви се мяркат безброй полови органи. Средно,  на всеки 15 секунди ще получавате ново съобщение от типа: „Zdrasti, kak bi bil/a oblechen/a, ako si mi na gosti?”, „Iskam da te lija” или ”iskam da mi napravish svirka”.  Свободни сте да воайорствате колкото пожелаете. Ако сте безработен/а, можете моментално да си намерите работа. Хората в gepime.com са изключително щедри, предлагат бързи 100 кинта само срещу свирка. Ако имате късмет, може да си намерите и добре платена работа като компаньонка или жиголо някъде извън България със заплащане около 4500 евро. Най-вероятно ще се запознаете с поне няколко трансексуални, ще „срещнете” педофили и мазохисти, както и всякакви експериментиращи хора, които не се числят към определена сексуална категория.
 


Накратко това е влизането в gepime.com. Неповторимо преживяване, рулетка, която трябва само да завъртите интерактивно с един клик на мишката. И добре дошли, вече сте част от голямото безнравствено, порочно, еротично и похотливо българско семейство. Само трябва да внимавате да не ви хареса прекалено. Най-малкото защото анонимността не е съвсем гарантирана.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.