КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

София Запад: Ултрасите, които не разбирате

София Запад: Ултрасите, които не разбирате

Тълпа, качулки, маски, дим, викове, знамена, голи мъже, татуси, бицепси, тестостерон. Момичета, намираме се в Сектор Б. А София Запад е крайната фракция на запалянковците на Левски. Твърдото ядро на фенклуба. Лошите момчета на Герена. Добре смазаната машина - хората, обединени от фанатичната си страст към отбора и идеала - Левски. Подивялата човешка маса, дишаща като общ организъм.

14 September 2016

Не лъжете! Чалгата ви идва отвътре.

Не лъжете! Чалгата ви идва отвътре.

Играете, събличате се, качвате се по масите, викате, лазите по земята под звуците на циганския кючек, обаче само вечерта. На другия ден пак сте си вирнали носовете и се правите на големи националисти и моралисти. Гледа ги колегата циганин, гледам ги и аз... Той, циганинът се обръща към мен и ми казва: – Гледай какви сте българите. Иначе много плюете циганите, обаче им слушате музиката, гледай, гледай какво става!

02 September 2016

Коментари


Специален коментар