КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Притча за болната толерантност

Притча за болната толерантност

Имало някога едно българско семейство – мама, татко, дете и куче. Живеели си задружно те, докато един ден малкото дете не открило, че кучето е налазено цялото от бълхи. – Мамо, татко – изтичал малкия бързо при своите родители – кучето има бълхи! Трябва да направим нещо за това! – Нищо няма да правим! – отсякъл бащата, който бил модерно мислещ човек. – Бълхите също имат своето право на съществуване, а кучето, то трябва да се научи как да живее в симбиоза с тях!

19 June 2016

Vice News: „Млади булки за продан: пазарът на девици в България отблизо” (ВИДЕО)

Vice News: „Млади булки за продан: пазарът на девици в България отблизо” (ВИДЕО)

Как изглежда България за не-българите? Например, за еропейците? Ами ето как... Vice News направили филм за нас. И по-точно: филм за България и Стара Загора. И още по-точно, за пазара на булки, циганския. Във видеото ще чуете анонси (съвсем логични, разбира се) от типа – „как се организира пазар на жени, които се продават като стока в 21 век, в европейска държава”. И може би ще ви хване малко срам. Но не може да направите нищо. Защото, фактите са си факти.

14 June 2016

Ако бяхме нормална държава...

Ако бяхме нормална държава...

Защото в нормалните държави на спортистите не им се налага да са гастарбайтери, за да си самофинансират победите за държавата. В нормалните държави детето с мечта да бъде спортист получава поне мъничък шанс за това. Без да проси. В нормалните държави се смята за достойно да се състезаваш за името на страната си. И всички подкрепят това. В нормалните държави Емил може би вече щеше да е супер звезда.

30 May 2016

Коментари


Специален коментар