КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Да си жена в България...

Да си жена в България...

Да си жена в България не е лесно. Отвратително е. Отвратително е ежедневно да получаваш съобщения във Фейсбук със секс предложения, в повечето случаи отправени от обвързани мъже. Отвратително е да излезете на улицата и да ви подсвиркват, да ви намигат мазно, да шепнат мръсотии зад гърба ви или да ви опипват случайно в градския транспорт. Отвратително е и да си хубава учителка...

21 September 2014

Изневяра?

Изневяра?

Александър Найденов – бизнесменът, смятан за един от най-богатите хора в България в ексклузивно интервю за Лентата. Бившият на Елен Колева, както често го наричат, коментира последните слухове по свой адрес. Влиза ли във Вип Брадър, има ли шанс да се събере отново с актрисата, изневерявала ли му е тя и поръчвал ли е да я заливат с киселина?

05 September 2014

Коментари   1

1

miliya

29 October 2012

uauvo

 1 

1 намерени, страница 1 от общо 1

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Lentata.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код:
Добави коментар

Специален коментар


НАЙ - ЧЕТЕНИТЕ