КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Чистачката на вагони

Чистачката на вагони

„Вагоните са горе- долу на мойте години, има ръжда по тях, боята се олющва, няма пари за нова .. и аз искам да стана по-млада, не може … Все пак е удобно и най-евтино…“, каза тя. На Мездра се разминаваме с друг влак и жената се оживява, сочи ми – това са техни вагони, познава ги по номерата. Вера е „чистач ПЖПС“ на Горна Оряховица, и тя не знае какво означава това, дори трудно го произнася. Чисти по технологията, описана в една тетрадка. Там е казано, че един час и 45 минути е времето за почистване на един вагон с 10 купета.

16 November 2015

ЧОВЕКЪТ ОТ ФУРГОНА

ЧОВЕКЪТ ОТ ФУРГОНА

Някога Григориус постъпил в Бачковския манастир, искал да се посвети на Бога, обаче, казва, попаднал на разврат и „гейски работи” в манастира. Искал да пита нещо игумена, отишъл при него, заварил го пиян и по долни гащи в компанията на други монаси и побягнал. Отвратил се. Тръгнал си. Погнусен от хората и още по-уверен, че някак трябва да се отдава почит към Бога, той напуснал завинаги църковно-чиновническия свят. И решил, че сам той може да направи така, че да създаде място за Бога.

23 September 2015

Коментари   1

1

miliya

29 October 2012

uauvo

 1 

1 намерени, страница 1 от общо 1

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Lentata.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код:
Добави коментар

Специален коментар