КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Павликенската Мадона

Павликенската Мадона

Няма как да не си видял видеата й, все някой ги е постнал със забележка от типа на „ебахти простата“, „умри ма!“ и т.н. Момичето говори някакви глупости, с лоша дикция и тежък диалект, снима се и се качва в нета. Питам я дали е щастлива от това, което прави, а тя ми казва: „ да, когато пия“, питам я колко често пиеш, тя отвръща: „всяка вечер“.

21 August 2014

Сексът и градът е виновен за всичко

Сексът и градът е виновен за всичко

Има няколко неща, които особено много не понасям на тоя свят. Това са: предвидимите сценарии, зле написаните книги, глупавите хора и мъжете, които не могат да разговарят с жени. След тая статия мисля, че мъжете излизат от списъка по технически причини и разбирам не само защо не могат, ами и защо не искат да говорят.

19 August 2014

Ах, този Бойко...

Ах, този Бойко...

Имало по-важни неща от шараните на Бойко. Ами има – да. А вие, драги политици, какво правите за по-важните неща? Не чух да сте в Мизия, да отводнявате къщите на хората? Дали пък не сте на някой скъп плаж, на островче, за което клетите българи не сме и чували? Всъщност, много бих искала да видя снимка и от вашата ваканция...

16 August 2014

Коментари   1

1

miliya

29 October 2012

uauvo

 1 

1 намерени, страница 1 от общо 1

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Lentata.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код:
Добави коментар


Специален коментар

НАЙ - ЧЕТЕНИТЕ