КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Секс, наркотици, партита и после?

Секс, наркотици, партита и после?

Откакто се помня всевъзможните образователни институции, през които съм преминала по време на съзряването си като индивид, ме облъчват с безкрайни лекции за това колко опасни са наркотиците и сексът. Как само от мириса на запалена цигара с трева може да ми окапе някой крайник. А на секса като цяло му се приписва грехопадение, което не е особено нов подход, имайки предвид Библията....

07 February 2016

Защо германците изобретиха специална тоалетна за бежанци?

Защо германците изобретиха специална тоалетна за бежанци?

Сегашните указания на арабски и пиктограмите се оказват неефективни - повечето пришълци са прекалено бедни и единственото, което познават е външната тоалетна с дупка, над която те са свикнали да клякат. Това е и причината те да стъпват върху тоалетните чинии и да ги чупят. Много от мюсюлманските пришълци дори не знаят какво е тоалетна хартия, а вместо нея се чистят с лявата, „мръсната” ръка. В европейските тоалетни пък няма предвидени съдове и кранове с вода до самата тоалетна чиния...

04 February 2016

Истината не винаги е красива (СНИМКИ)

Истината не винаги е красива (СНИМКИ)

Има много начини да заемеш позиция, когато става въпрос за различните социални въпроси. Люис Килес, прави това чрез показване на доста спорни карикатури. И докато повечето от работата му може да бъде определена като смущаваща, тя също така и отваря очите на аудиторията. Нивото ни на пристрастеност към социалните медии, трафика на деца, мръсотиите в политиката. Пикантни теми, които няма начин да не жегнат и вас.

31 January 2016

Коментари   1

1

miliya

29 October 2012

uauvo

 1 

1 намерени, страница 1 от общо 1

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Lentata.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код:
Добави коментар

Специален коментар