КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Имам една мечта. Речта.

Имам една мечта. Речта.

"Когато оставим свободата да кънти – когато я оставим да кънти от всеки град и всяко селце, от всеки щат и всеки голям град, тогава можем да се приветстваме с деня, в който всички Божии чеда – черни и бели хора, евреи и езичници, протестанти и католици – ще си подадат ръце и ще пеят думите на стария негърски дух: „Най-сетне свободни! Най-сетне свободни! Велики, Всевишни Боже, ние сме най-сетне свободни!”

01 May 2016

Смяна на местата: хора vs. животни

Смяна на местата: хора vs. животни

Илюстрациите очевидно правят паралел, който цели да „затвори” хората в свят, в който те са поставяни в клетки, изтезавани, изяждани. Дали тази интерпетация не е пресилена? Дали тя не оспорва изконни природни закони и логичното устройство на света? Или човешкото у човека означава, че ние трябва да се отнасяме по-достойно към останалите живи същества? Все въпроси, на които вие сами ще си отговорите, след като видите подбора на илюстрации по темата.

27 April 2016

Коментари


Специален коментар