КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Татусът : всичко в името на модата

Татусът : всичко в името на модата

Българите сме като малки, объркани деца, които не знаят какво точно искат, не знаят защо го искат, но ... го искат.Нали знаете как малчуганите винаги искат ''като на другарчето''. Това явление продължава и в подрастваща, тийнейджърка възраст и се нарича ''мода''.

27 January 2015

Сексът не е това, което беше!

Сексът не е това, което беше!

Запознаваме ви с един кросдресър.* Той е държавен служител. Това, което го отличава от средностатистическия чиновник е, че под дебелия си зимен пуловер е сложил сутиена на майка си. Наместо боксерски е надянал дантелени дамски прашки, наместо дебели зимни чорапи е сложил микрофибър със силикон по края...

07 January 2015

Г-жа Пеевска!

Г-жа Пеевска!

Цветелина Янева определено е едни гърди пред колежките си, защото се е хванала с, както тя сама казва, ''много влиятелен мъж с позиции''. Та...просто като пуснете телевизора и видите г-жа Янева, да знаете, че и вие сте дали своя, макар и малък принос, за нейния звезден статус.

20 December 2014

Коментари   1

1

miliya

29 October 2012

uauvo

 1 

1 намерени, страница 1 от общо 1

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Lentata.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код:
Добави коментар

Специален коментар

НАЙ - ЧЕТЕНИТЕ