КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Г-жа Пеевска!

Г-жа Пеевска!

Цветелина Янева определено е едни гърди пред колежките си, защото се е хванала с, както тя сама казва, ''много влиятелен мъж с позиции''. Та...просто като пуснете телевизора и видите г-жа Янева, да знаете, че и вие сте дали своя, макар и малък принос, за нейния звезден статус.

20 December 2014

Анита Мейзер: "Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах!"

Анита Мейзер: "Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах!"

Кой знае за конкурса, който се провежда в България??? Само ние българите! Кой знае за Америка и световния конкурс...Целият свят! Аз представих България на този световен конкурс. Съжалявам, че не ме одобриха много хора, но това е! Конкурсът свърши, аз участвах и победих...защото участвах! Аз записах името си за 2014 като MISSIS BULGARIA WORLD 2014.

16 December 2014

Добре дошли в Хомоландия!

Добре дошли в Хомоландия!

LENTATA.COM ви показва първия по рода си конкурс за травестити у нас. В своеобразния цветен пейзаж се открояваха гейове, транссексуални, ламбърсексуални, лесбийки, жени затворени в мъжки тела, мъже, затворени в женски тела, парад на половите и безполовите – и ние двама-трима хетеро, отишли да отразят събитието.

06 December 2014

Коментари   1

1

miliya

29 October 2012

uauvo

 1 

1 намерени, страница 1 от общо 1

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Lentata.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код:
Добави коментар

Специален коментар

НАЙ - ЧЕТЕНИТЕ