КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Невероятно, но факт... Един чужденец: „Аз маниакално обичам България!”

Невероятно, но факт... Един чужденец: „Аз маниакално обичам България!”

Толкова лоши новини чуваме по телевизията, че си казваме „В каква страна живеем?!“. Но сред морето от негативизъм пропускаме красотата, с която не е лошо да се гордеем и достойно може да ни е визитката пред света. За щастие, има хора, като Брен от Нова Зенландия. Той сам се е определил като професионален пътешественик. Дошъл е в България с положителна нагласа, без каквито и да е задни мисли. И след три седмици прекарани в Пловдив и София написа в блога си „Аз маниакално обичам България“.

06 July 2015

БАБОГЕДОН – гласуващите за Ленин пощуряха

БАБОГЕДОН – гласуващите за Ленин пощуряха

Пазете се, хора! 80-90-годишна баба изобщо не се плаши от доживотен затвор. Бъдете сигурни в това! Ще ви направи на лютеница и ще се оглежда за още „материал” после ... В навечерието на избори, бабогедонките тотално освирепяват. Непримирили се с факта, че Бойко е заменил Ленин в листите им, те грабват кухненските ножове, за да бранят своя кирлив балкон от нашествениците алпинисти-саНьори. Свирепата баба Рангелова е само началото. БАБОГЕДОН почти настъпи по тези земи.

18 June 2015

Проститутката и Просякът

Проститутката и Просякът

Имало едно време в едно далечно Фейсбук кралство една красива принцеса на име Сияна Николова. Тя била само на 24 години и се опитвала сама да се справи с живота. Всеки ден се запознавала с различни хора, с които ставала приятелка в двора на Фейсбук. Поканата за приятелство от тяхна, и приемането й от нейна страна, НЕ били просто така от любопитство...

23 March 2015

Коментари   1

1

miliya

29 October 2012

uauvo

 1 

1 намерени, страница 1 от общо 1

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Lentata.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код:
Добави коментар

Специален коментар