КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Човекът с обърнатата глава

Човекът с обърнатата глава

Да – той не използва ходилата си, за да върви, а се придвижва на коленете си. Да – той не използва ръцете си, за да пише, а с помощта на химикалка, която захапва, натиска клавишите на клавиатурата. Да – той не ходи с гордо вдигната глава, защото главата му е увиснала върху гърба му, тъй като не може да се крепи, изправена като нашите глави.

24 February 2015

ZA FACEBOOK S LUBOV

ZA FACEBOOK S LUBOV

Няма как на празника на плюшените мечета, балоните във формата на сърчица и всички захаросани картинки с мъдри любовни послания да не отдадем значимата чест на великата социална мрежа - FACEBOOK. Все пак, тя е събрала толкова двойки, колкото дори самата Наталия Симеонова не успя за години работа като фея на любовта в „Море от любов”.

14 February 2015

ТРЕСЕ НИ УЖАСЕН ЕДИПОВ КОМПЛЕКС!

ТРЕСЕ НИ УЖАСЕН ЕДИПОВ КОМПЛЕКС!

Дълги десетилетия Големият Брат беше Тодор Живков от с. Правец, после дълги години агент Сава от с. Дръндар, после – агент Гоце от с. Сирищник, а сега се очертава, че едно-две десетилетия ще ни води Биг Брадърът от с. Банкя – генерал-лейтенант д-р Бойко Методиев Борисов. Те са символ на компенсаторния механизъм на националния ни Едипов комлекс...

01 February 2015

Коментари   1

1

miliya

29 October 2012

uauvo

 1 

1 намерени, страница 1 от общо 1

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Lentata.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код:
Добави коментар

Специален коментар