КУЛТ - “no comment” публикации

Порно reality кастинг

31 July 2012   1

Автор Лентата

Само реалността е сензация! Риалити форматите също.

Порно reality кастинг
Само реалността е сензация! Риалити форматите също. Къде другаде можеш да видиш как звездите се къпят?! В последната година риъл телевизията в България позамря, но от следващият септември ще се върне в родния ефир, че и в интернет пространството.

Екипът на Lentata.com се яви на кастинг и поразпита кандидат-риалити-порно-звездите, за желанието им да са част от безцензурното онлайн предаване Big Boss. Вижте на какво са готови те в името на победата:

Следва продължение...


Виж още от КУЛТ »

Поколението израсло между комунизма и интернет

Поколението израсло между комунизма и интернет

Израснахме в прехода, видяхме две и двеста. Станахме малко особени като него, малко страшни като „Децата на царевицата“. Ту тъжни, ту ентусиазирани, все търсещи и недоразбрани. Приятни и непретенциозни винтидж хипстъри. Деца на прехода. Обаче вече не сме малки. Да кажем, че сме още млади, поне аз от известно време така убеждавам себе си. Видяхме хубавото и лошото от двата свята, а това според мен ни дава преднина. Не само че знаем каква е връзката между молив и аудио касета и че митичната икона на бутона Save всъщност изобразява дискета.

22 October 2016

Причините да слушаме грамофонни плочи

Причините да слушаме грамофонни плочи

С грамофонната плоча нещата стоят по друг начин. Нея човек първо трябва да купи, сетне да я занесе внимателно у дома. После включва аудиосистемата, повдига капака на грамофона, също толкова внимателно изважда плочата от плика и я хваща само за ръбовете, поставя я върху грамофонния диск, почиства я със салфетка от натрупал се прах (винаги се натрупва), включва грамофона и придвижва тонрамото към началото на записа.

19 October 2016

Майор Майор Петров

Майор Майор Петров

-- Найденов, излез да поговорим. -- Защо, другарю капитан? -- Майор! – каза с гордост служителят по сигурността. – Нали знаеш, че е време да си тръгваш? -- Но ние сме сгодени?! -- Това не е причина да спиш с гостите. Има си правила! -- Добре, аз ще посоча причина да остана; ебе ми се, другарю майор. -- Найденов, и аз съм бил млад, разбирам те, но ти отговарям – еби, Найденов, колкото щеш, но до десет без пет!

16 October 2016

Коментари


Специален коментар