Актуално! - Актуални публикации

Секс игри

01 October 2012   2

Автор Симона Милкова

Или игри на срама – НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА ВКЪЩИ

Секс игри

Сексът в 21 век започва все повече да ни учудва. Дали защото вече всичко е обществено достояние или защото хората се промениха... Надрасли рутинното вътре-вън мозъците творят всевъзможни идеи за разнообразни еротични преживявания. Редом с технологичната революция, която ни докарва до екстаз всекидневно, нововъведенията в съвкуплението спират дъха - не толкова с механизираните си играчки, ала зареждащи се от слънцето вибратори, а с бездната от хрумки на участниците в забавленията за напреднали.  Отдаването един на друг отдавна е изгубило старите си параметри (не само като брой и вид на участниците). Съвременните секс практики запращат директно в света на ирационалното мислене. Ако сте се определяли като разкрепостени, вижте класацията и помислете пак.  ТОП 10 на най-странните неща, на които лекари и хирурзи са се натъквали в местата, където слънце не огрява!
Низходяща градация на скалата на срама:

 

 1. Безспорен фаворит в класацията ни е безпрецедентният случай, в който лекари от общинската болница в Пловдив откриват във влагалището на 23-годишна девойка истинска 20-сантиметрова каракуда! Младата жена разказала, че била на риболов с приятели. Как каракудата е попаднала в половите й органи пловдивчанката не пожелала да обясни. Факт е, че дори журналистическото ни любопитството не иска да ни отведе до края на тази история. Мнозина обаче подозираме развитието на рибения фарс и миризмата, която са усетили клетите лекари нагърбили се с тежката задача да извадят каракудата от вагината на момата.
   
 2. Младият гей напъхал дюля в ануса си се нарежда на втора позиция в позорното топ 10. Хомосексуалистите доказват за пореден път добрия си нюх и новаторското си мислене. Пътят навътре е лесен, но как се минава по пътя навън… Изваждането на плода от ректума на момчето се оказало невъзможно. Експериментаторът направо почервенял, споделяйки преживяното с лекарите, заели се с неговото екстремно произшествие и отстраняването на дюлята преди ферментацията й.     
   
 3. На трета позиция с не по-малка гордост се нарежда любовна игра на ненаситна двойка с безсрамното участие на зеленчук. Съвсем наскоро акушер-гинеколози от Университетска болница "Свети Георги" се натъкват на тиквичка, подаваща се от влагалището на млада дама дотичала в лечебното заведение. Началникът на клиниката проф. Пехливанов потвърди резила и обясни, че няма нищо необичайно в това, защото в лекарската си практика гинеколозите попадат на какви ли не причудливи предмети, плодове, зеленчуци, дори чукове. Оказало се, че жената използвала зеленчука, за да уголеми члена на партньора си. След като двойката издълбала тиквичката отвътре, дамата я поставила на пениса на мъжа си. Страстите се разгорещили и екологично чистият уголемител останал във влагалището на жената. Отчаяните опити на влюбените да извадят тиквичката не се увенчали с успех. Срам не срам, двойката потърсила лекарска помощ. Жената била много изплашена, че ще получи възпаление, ако не дай си Боже зеленчука загние и била приета в болницата по спешност. Мъжът й се разминал само с придържане на ръката й по време на кюртажа.
   
 4. Мъж със заклещена кукла тип Барби в ануса се оказал един от най-куриозните пациенти на плевенската болница. 38-годишният пациент се появил в Бърза помощ и обяснил, че в ануса му има заклещен предмет. От дупето на господина стърчала кукла Барби. Първоначално злощастника се опитал сам да изтегли играчката от ануса си, но след появата на кръв и невъобразимата болка се принудил да извика бърза помощ.
   
 5. 35-годишен женен мъж с две деца от Велико Търново е приет по спешност в местната болница със силни болки в задните части. За всеобщо учудване от рентгеновата му снимка станало ясно, че в ануса му има огромен предмет - флакон от пяна за бръснене. Мъжът опитал сам да се справи с деликатната ситуация, но флаконът затъвал все по-дълбоко и по-дълбоко. Докторите успели да отстранят чуждото тяло без операция. Спазвайки Хипократовата клетва, те не споделили на съпругата на пациента, че най-вероятно нещастието сполетяло съпругът й е в следствие на самозадоволяване.
   
 6. Лекарската практика познава и други подобни инциденти. Д-р Стойнов си спомня случай, при който извадили струговано краче на табуретка от ануса на  млад мъж. Господинът обяснили, че бил седнал на края на столчето, то се счупило и крачето с дължина 15 см и диаметър 4 см влязло в ануса му. Дали това е абсолютна липса на късмет или сексуален фетиш към дървените материали, остава да гадаем...
   
 7. Опасните техники за анално самозадоволяване продължават. Шокът е голям. 49-годишен мъж отива в болницата със сериозни оплаквания. Той има в себе си две 25-сантиметрови краставици. При опити за масаж на простатата бай Иван вкарал едната от тях малко по-навътре от необходимото. Изплашен, съобщил на съпругата си и тя решила да вземе нещата в свои ръце. С „помощта” на друга краставица тя опитала да извади първата, но отново без успех. Зеленчуковата трагедия била увенчана с ужасяващ край и сериозни болки в корема и наранявания за пациента.
     
 8. Не мислете, че винаги и на всяка цена, когато откриват нещо в аналното ви отвърстие става въпрос за удоволствие. Преди години мъж постъпва в болницата с клон от дърво в ректума. Човекът бил нападнат от двама младежи. Те безмилостно му напъхали дървесината отзад. Пациентът получил перитонит с много усложнения.
   
 9. Да не пренебрегваме дамите като сериозни претенденти за челни места в класацията на срама. Макар и отстъпили няколко позиции на силния пол, госпожиците винаги са будили симпатия и възхищение с креативността си. А вагините им неведнъж са били пълни с  топчета за пинг-понг, цели дезодоранти или пък просто капачки. Запазена марка на дамите е да се дотътрят до лекарските кабинети, „закичени” с броеници или герданчета... в ануса си.
   
 10. Като последен в класацията на срамните експерименти със срамни предмети, попадали на още по-срамни места се класира пенсионерът, любител на натурални сокове. Лекарите са убедени, че подобен огромен предмет може да попадне в дебелото черво само при самозадоволяване. Пенсионерът разказал, че след изхождане искал да се подмие, но някъде там нещата се объркали. Подхлъзнал се и се „нанизал” на стъклената бутилка. За докторите обаче било ясно, че подобен инцидент не бил могъл да се случи от само себе си.

 

 Виж още от Актуално! »

Как един баскетболист сбъдна мечтата на хиляди български деца

Как един баскетболист сбъдна мечтата на хиляди български деца

Всяко невръстно хлапе знае имената им и мечтае един ден да облече тяхната фланелка. Един от тези титанични грандове е съставът на Барселона. А единственият българин имал честта да облича фланелката на този велик клуб е легендата на българския футбол Христо Стоичков. Поне доскоро беше така, защото още един българин ще остане в историята, поставяйки със „златни букви” в спортната си биография, периода с „червено-синята” фланелка.

30 August 2015

Мира Добрева: Биг Брадър е низост, пошлост и простотия? Отива ни!

Мира Добрева: Биг Брадър е низост, пошлост и простотия? Отива ни!

Искаше ми се да не съм на българското Черноморие. И ми се искаше да Ви питам, наистина ли смятате, че Биг Брадър е низост, пошлост и простотия? Ма идеален си е, да знаете! И-де-а-лен! И много ни отива. Не на България. На това, което остана като народ.

28 August 2015

DMS БГ ТУРИЗЪМ. Легализирайте наркотиците и проституцията!

DMS БГ ТУРИЗЪМ. Легализирайте наркотиците и проституцията!

Единственият начин да върнете чужденците е да се съобразите с техните желания. Отговорете си на въпроса - защо чужденците идват да почиват в България? Правилният отговор е - безпаметно пиене, безразборен секс, палитра от наркотици и всичко това - безсрамно евтино. Ето къде трябва да отидат двата ви милиона за туризма. Стига лицемерие. Легализирайте на хората тревата и проституцията, с които така и така не можете да се справите, поне да отиват пари в държавата.

24 August 2015

Коментари   2

2

seksapilnata

23 December 2013

olele maiko

1

medi

16 November 2012

pulna prostotiya

 1 

2 намерени, страница 1 от общо 1

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Lentata.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код:
Добави коментар

Специален коментар