ЧУКАЙТЕ СЕ ПРИРОДОСЪОБРАЗНО!

ЧУКАЙТЕ СЕ ПРИРОДОСЪОБРАЗНО!
04-10-2012г.
49
Надя Теодосиева

Видео от акцията на Fuck for forest в християнския храм.

През българския соц имахме писатели, но нямахме нито Хенри Милър, нито Буковски. През 21 век имаме екоактивисти, но те никога няма да стигнат до края, за да отстояват себе си и природата си. Западът слага в мозъците на хората свобода, която в Изтока не е генетично заложена. Дори е недопустима, срамна и скандална. Нищо лошо за нашите природозащитници, но големи аплодисменти за едни други луди скандинавци, които се събличат и правят секс в църквата само и само, за да се подсигурят, че никой няма да докосне каузите им.

Те също знаят, че сексът продава - нещо като западна фолкпевица, която работи благотворително и в обществена полза. Те са неправителствената организация Fuck for forest в превод – “Чукане за гората”/ "Чукайте се за гората". Създават дружеството си през 2004-та година в Норвегия – двама млади влюбени, живеещи в една от най-богатите държави. Те обаче не харесват как индустрията в страната им убива природата, не харесват и екозащитниците, които не защитават правилния интерес. Така Леона Йохансон и Томи Елнгсън решават, че трябва да действат. Викат своя приятелка вкъщи с молба да снима домашното им порно. После създават интернет сайт и качват клипчето там – целта е с него да съберат средства и доброволци. От онзи момент те вярват, че ПОРНОТО МОЖЕ ДА СПАСИ СВЕТА!

Иначе първото финансиране на организацията е държавно – Норвегия е подкрепила техния проект за опазване на околната среда (представете си България да даде пари за еко порно някога… ако доживеете подобно нещо, значи сте се пренесли в далечното бъдеще)… После „Fuck for forest” се развихрят. Днес те са група европейски хипита, загрижени за околната среда и сексуалната свобода. Те продават домашното си порно и даряват парите за различни еко начинания. Освен това агитират за сексуално отприщване на хората. Правят го като организират своите акции – стриптийз на улицата или секс на живо и на много обществено място. Например - на сцената на рок концерт. После ги арестуват… След това ги съдят. В своя защита те свалят панталоните си по време на едно от делата срещу тях и ги захвърлят по съдията.

МАЙНАТА МУ НА РЕЦИКЛИРАНЕТО, НИЕ СМЕ ЗЕЛЕНИ!

Днес те са преместили главния си офис в Берлин – град известен и с широкоскроения си еротичен мироглед. Членовете им вече са над 1300 човека. За първите няколко месеца от своето съществуване „Fuck for forest” успяват да съберат над 100 000 евро. От секс на живо и порно записи… На въпроса – защо са изпрали именно този начин за протест те отговарят:

„Нашите тела, сексуалност и природа са непрекъснато потискани. Ние искаме да ги възродим и да покажем една позитивна сексуална култура. Искаме да покажем на хората, че имат нужда от удоволствие, а не от сила. Че мастурбирането няма да ги отведе в ада! Ако правим повече любов, може би ще имаме по-малко време да рушим. Защото много често онези, които се обявяват за морални и казват, че голото тяло е нещо лошо, са същите шибаняци, които унищожават планетата ни! А ние искаме да се доближим до планетата като празнуваме любовта и свободата! Да се чукаме за природата или да се събличаме пред нея е нашият начин.

За доброволците: „Единствената сила, която използваме е силата на секса. Приветстваме всички, които искат да станат част от нашата магия. Предлагаме им заедно с нас да изпитат истински сексуални приключения и посредством тях да събираме пари, за да защитаваме природата. Всичко това носи удоволствие, въодушевление, свобода и сливане с природата. ДА СПАСЯВАШ ПЛАНЕТАТА Е СЕКСИ!

Изисквания към кандидатите: „Нямаме условия към външния вид или сексуалната ориентация. Не ние избираме хората си, те ни избират. Целта ни е заедно с останалите ни активисти да покажем възможно най-голямо сексуално многообразие. Всъщност единственото ни изискване е кандидатите ни да имат навършени 18 години и да ни изпратят свои голи снимки и видеа. Всеки може да отприщи сексуалните си фантазии при нас и да забрави за срама и т.нар. възпитание и морал.”

6 години по-късно: „Създадохме истинска организация с 1300 еротични активисти. Направихме любовен манифест. Достигнахме свободата като се чукахме като полудели. Върнахме се до вида, в който Бог ни е създал. Много от нас дори си позволиха да правят протести на живо – със секс пърформънси на различни публични места. Така днес всички ние се борим да предпазим природата в Бразилия, Коста Рика, Еквадор и Словакия.”

Най-скандалният протест: „Може би с най-голям обществен отзвук, а и с най-неприятни последствия за нас – затвор. Това беше протестът от преди няколко месеца, когато наши активисти влязоха голи в християнска църква в Осло и започнаха да правят секс върху олтара. Трябваше да го направим – за да им покажем, че в секса няма нищо лошо и че така се сливаме с природата, съответно я пазим. ”

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.