+18! Порно с елементи на унижение

+18! Порно с елементи на унижение
29-03-2013г.
270
Лентата

Скандално клипче, на което се вижда как голо, неадекватно момиче се влачи из чалга клуб, а посетителите я поливат с алкохол,  взриви  Фейсбук пространството. Клубът, в който се развива действието се казва “Авеню”  и се намира в град Варна. От коментарите под него се разбира, че момичето се казва Люба.

Мъжете около Люба „любезно“  я поливат с бира и я замерят с лед, докато останалите я снимат с телефоните си. Тя е видимо неадекватна  и влачи голото си тяло по пода на заведението.

 Това е новото забавление – да отидеш на дискотека, но не заради музиката, танците,алкохола или за да си тръгнеш с непозната, а за да качиш снимка във Фейсбук и да събираш гнусни коментари под нея. А жените живеят все едно са под прожекторите на постоянно снимащ се порно филм с елементи на унижение.

В заведението от клипа,  никой от охраната или персонала не „изважда“ пияната Люба извън обективите на мобилните телефони и никой не я облича. Напротив, наличието й в клуба явно означава, че празните  чаши пак ще бъдат напълнени, а Люба ще продължи да бъде малката атрактивна маймунка, която привлича погледите и забавлява посетителите.

Видеото не се препоръчва на лица под 18 години.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.