Забранено за мъже! ТОП причините жените да харесват Б.Б.

Забранено за мъже! ТОП причините жените да харесват Б.Б.
30-07-2013г.
28
Адриана Аврамова

Всяка епоха има своите герои... Може би без онази, в която живеем. Днес обаче модерни са „силните мъже на деня”. През последните 10 години в България такъв е Бойко Борисов (вие сещате ли се за други). Няма ден, в който името му да не бъде споменавано (дори, когато с месеци не дава интервюта и със седмици не влиза в Народното събрание), няма медия, която да не търси за вниманието му. И най-важното – НЯМА РЕПОРТЕРКА, КОЯТО ДА НЕ БЛЕНУВА „НЕКОЕ ДРУГО ВЪПРОСЧЕ”.


Бойко ( както повечето му познати и непознати обичат да го наричат) действа като наркотик във въздуха за всяка млада и напориста журналистка. Отдавна се легенди слухове за влюбени в него репортерки и факт е, че дори да не потвърждават страстите си, никоя не ги е отрекла.

Въпросът е: Защо Бойко Борисов се превърна в мокрия сън на българските репортерки?

Като млад журналист и от позицията на 20-годишна жена направих ТОП 10 на причините, поради които журналистиката в лицето на родните репортерките е в краката (или мечтае да бъде някъде там) на Бойко. И по всяка вероятност е негов твърд електорат. Разбирате ли, в 21 век „червените бабички” за ГЕРБ за почитателките на г-н Борисов.

  1. СЕКСИ
    Няма смисъл да се лъжем - Борисов е секси. Той е от мъжете тип Арнолд Шварценегер, Сталоун или Брус Уилис, които с годините сякаш стават все по-привлекателни... От онези, които не можеш да подминеш заради мачовското излъчване. Всяка жена иска да се чувства слаба и безсилна в обятията на мъжа, а Борисов дава вид на човек, който със сигурност няма да остави дамата да командва парада.

  2. УВЕРЕН И ВЛАСТЕН
    Няма нищо по-привлекателно от мъж, който е самоуверен дори когато не говори. За да е истински – мъжът трябва да вярва първо в себе си. А на фона на масовата метросексуалност и апатия, Борисов прави впечатление на един от онези мъже, които са на изчезване у нас - самоуверен, оправен, сякаш дори когато губи - побеждава ... И не се предава.

  3. ИСКРЕН
    Гледала съм изявления на редица политици, които държат написани речи от други хора - някакви наизустени неща, които публиката иска да чуе. Толкова са малко случаите, в които Борисов е заставал с лист в ръка, за да говори пред гражданите. Той е изключително е първичен в действията и изказванията си, но това по странен начин го прави истински. Казва каквото мисли, без да се интересува какви ще бъдат последствията или как ще бъдат изтълкувани думите му.

  4. НЕГЛИЖЕ
    За много жени (особено на Балканите) е неустоима гледката на мъж в спортен екип, облечен често наобратно в бързината, или сложил най-обикновена тениска, с която открива поредната построена магистрала. Дрескодът при Б.Б. определено скъсява дистанцията, доближава го и до хората, и до жените, защото у него липсва онази изкуствена превзетост, натрапена от сухарските костюми на парламентарните мъже.

  5. ЗЕМЕН
    Дали има друг политик, който да се е доближавал толкова до обикновените хора. Не съм видяла и чула някога Борисов да откаже автограф, снимка или да разговор с някого „от народа”. При него отсъстват загражденията, той сам отива при хората, скъсява неимоверно дистанцията, че чак сам се превръща в човек от народа.

  6. ЗАБАВЕН
    „Да има чувство за хумор” или „ да ме кара да се смея” – тук Бойко категорично печели. Ще излъжете, ако кажете, че поне веднъж не сте се забавлявали от сърце на лафовете , които пуска постоянно и то през телевизионния ви екран. Непринудени лафчета на всякакви теми – при Борисов това изглежда лесно като част от характера. Толкова , че дори „Господари на ефира” му посветиха рубрика, в която излъчват най-забавните му моменти.

  7. УМЕН

     За част от читателите аз ще изляза забавната, но каквото и да си говорим Борисов не е глупав човек. За да си начело на цяла държава, да стигнеш толкова високо в йерархията, трябва да имаш интелект. А това качество не винаги се измерква в сложните политически изречения с липсващи сказуеми и много подлози, с които си служат повечето му колеги. Не се измерва и само с прочетените книги. Някои го носят – чуйте някое от дългите интервюта на Борисов – бързи, незаучени реплики и никога отговор „не знам”.

      8.РАБОТОХОЛИК
        „Когато разберат, че си излязъл в почивка, обявяват те за мъртъв.” (б.а. цитат от филм на Ридли Скот). Почива ли изобщо Бойко Борисов??? Май няма нужда да доказва дали тенът му е от ходене на плаж или четен на вестник в градината, тъй като този човек е в постоянно движение, той винаги е някъде (или по скоро – навсякъде). На мен лично ми е трудно да си го представя вечер пред телевизора с чаша ракия и шопска салата - иначе отличителна дейност за българския мъж.

    9. ОБИЧА ЖИВОТНИТЕ
     Гледката на мъж с куче може да обезоръжи почти всяка жена. Гледката на Бойко Борисов с куче - всяка.

   10 . МАЙ СИ ПАДА ПО РЕПОРТЕРКИ
      Закачките, които пуска доста често на заобикалящите го като гладни пилета журналистки, са предпоставка да се замислим дали само репортерките „се точат” на Борисов или често симпатиите са взаимни ... Легендите, които се носят от уста на уста и се подклаждат от жълтата преса, за „медийните” завоевания на Бойко го превръщат в жив култ. Култ, който повярвайте ми, създаде нов твърд електорат, създаден на сексистки принцип. А това никой ПР не може да го постигне...

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.