Невидима заплаха

Невидима заплаха
08-08-2013г.
284
Симона Милкова

„Програматорите четат мислите на жертвите си. Търсят се психически и физически здрави и материално осигурени хора, които да могат да понесат последствията. Изпълнителите винаги се намират в непосредствена близост до жертвата си.“ За вас теория на конспирацията или пък брътвежи на хора, загубили разсъдъка си, но за Тях това е просто част от експеримента. За Тях - вие, които отричате съществуването на психотронните оръжия, сте просто част от хората, на които умишлено им се внушава, че те не съществуват.

Иначе все повече българи започват да вярват в какви ли не конспирации и теории за масов терор, облъчване, вменяване в мисловното пространство, контрол над живота - свръх модерни технологии, създадени, за да унищожат човечеството или поне, за да го контролират изцяло. Наглед съвсем нормални хора, залитат в свръхсериозни конспирации. Дори в България вече има учредена организация срещу злоупотребата с психотронни оръжия. Ето какво каза председателят й – Иванка Миланова, дългогодишен журналист в радио „Свободна Европа“ по темата пред
Lentata.com

Вие, сте председател на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия, кажете ни какво представляват психотронните оръжия?
Психотронното оръжие, така наречено нелетално /несмъртоносно/ се използва за дистанционно въздействие върху мозъка на човек, за контрол на поведението, чувствата, aемоциите и мислите. При злоупотреба се прилага за тормоз, психотерор, унищожение на психиката и физиологията на жертвата. Също така се използва за отстраняване на неудобни личности, както в политиката, така и в социалния живот. Например Кенеди е убит по този начин. Поставя се мисъл в мозъка на човек, която той трябва да следва. Такава мисъл е била поставена в главата на убиеца му. Вие какво мислите, хората, които се самозапалиха в България не са луди, те са жертва на психотронни оръжия. В мозъците им е била инсталирана такава програма, същото стана и със семействата на двамата военни, които избиха близките си. Просто се експериментира с хората, за да се изпробват психотронните оръжия. Тези експерименти се правят от служители на ДАНС с помощта на физици, учени от БАН и лекари. Тези програми се прилагат в България само с подпис на правителството. Оръжия у нас са внесени от Щатите, преди ги внасяха от Русия.

Как според Вас изглежда едно психотронно оръжие?
Психотронните оръжия могат да бъдат големи мобилни съоръжения използвани за военни цели до големина джобен формат. Някои от тях се продават свободно , предлагани най-вече от американски компании. Има много сайтове в интернет, които предлагат подобни съоръжения, както за защита, така и за атакуване. В България също се продават свободно на черния пазар /китайско производство/. По принцип психотронното оръжие е създадено да се използва срещу тероризма, но почти в целия свят се използва за контролиране на тълпата и индивидуални експерименти. Списъкът на тези оръжия в Пентагона съдържа описание и характеристики на оръжието, възможните последствия от неговото използване и съпътстващите щети.
 

Повечето хора са скептични относно този вид оръжия и всичко, което казвате, ще им се стори доста налудничаво. Как ще ги убедите в съществуването на психотронни оръжия?

Аз мисля, че българите вече са запознати с този вид оръжие, едни по-малко, други повече, на някои неинформирани жертви също им се внушава, че такова оръжие не съществува. Българинът вече прогледна, чете, информира се чрез интернет и други източници.

Използва ли психотронни оръжия правителството в България според Вас?
Това чудовищно зло не подминава и България. Програмите изготвени от чужди правителства за терор и манипулация на масите, както и индивидуални експерименти се изпълняват от съответните държави, само със съгласието на властта в тези държави. Тук ги използват за МАНИПУЛИРАНЕ на народа. Последствията са нетърпимо главоболие, лишаване от възможност за съпротивление, нарушава се още дейността на мозъка, храносмилателните органи и сърцето.

Коя е родината на психотронните оръжия, кой ги е измислил и с каква цел?
Родината на психотронното оръжие е Русия, там то е създадено още през 50-те години и е тествано върху затворници. В периода 1965-1970 американците извършват проучване наречено Проект „Пандора“, за да установят ефекта върху физическото и психическото здравословно състояние на работещите в посолството на САЩ в Москва. Водещите страни в разработка на това оръжие и технологии са Русия и САЩ, след тях са Канада, Япония, Австралия и Швеция.

Как да се опазим от психотронните оръжия?
Почти е невъзможно човек да се опази от атаката на психотронното оръжие. Облъчванията достигат всеки един, невинен гражданин, който вече е набелязан. Интензивните атаки са обикновено през нощта, когато човек спи и това още повече затруднява възможността да се пазим.

Как станахте председател на организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия? С какво се занимавахте преди това?
Работих в Радио Свободна Европа последните 8 години преди да затвори радиостанцията. В началото на демокрацията се върнах в България заедно с трите ми деца. По това време връщаха конфискуваните имоти и моята фамилия получи част от това, което бяха заграбили комунистите. Построих си и къща в Родопите, но не беше възможно да се живее в България поради тормоза, който ми създаваха тези, които не си бяха тръгнали от соц властта. И отново напуснах страната. През 2010 година есента пак бях в България. Точно в началото на септември почувствах странно състояние на организма ми. Не бях далече от мисълта, че съм облъчвана. Навсякъде другаде по света отдавна вече се говореше за експерименти върху хора с психотронно оръжие и аз бях запозната с някои симптоми при атака с това оръжие.

Кой и защо има интерес да облъчва хората в България? А и самата Вас?
Военните в България най-често отричат съществуването на психотронно оръжие и дават мъгляви обяснения, когато бъдат попитани за него. Стационираните натовски бази в България експериментират модерните си технологии и оръжие над нашата нация, също отравят въздуха ни с опасни за човешкото здраве аерозоли. Тук става въпрос за много, много пари. Нашата нация е предадена и продадена от всички правителства от встъпване на демокрацията до ден днешен. Във всеки случай атакувани комунисти и евреи няма.

Знаете ли за други хора, които смятат, че са жертви на този вид насилие?
В Организацията до сега има над 200 обаждания от жертви на психотронното оръжие. Много от жертвите се страхуват или срамуват да говорят за това, други дори не са наясно какво става с тях и при посещение на лекар, диагнозата е странно заболяване…

Как помагате на хората, които са жертва на подобно посегателство? С какво точно се занимава вашата организация?
Основната цел на организацията е да се информира обществото за това престъпление. Имаме задачата да осигурим защита на сегашните и бъдещите жертви, чрез противодействащи технологии, както и чрез предоставяне на правна и човешка намеса и закрила, тъй като тези хора обикновено са уязвими по отношение на техните граждански свободи и човешки права.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.