ГЕЙОВЕ-ФАШИСТИ???

ГЕЙОВЕ-ФАШИСТИ???
07-01-2014г.
183
Гост-автор

Педерастите са новата Държавна сигурност.

И понеже педерастите са новата Държавна сигурност, и понеже на тях им се кланят всички държавни институции, и понеже свещи палят в църквата за тях – аз минавам в нелегалност. Партизанското ми име е Ищван Болка, унгарец съм и искам да заявя:

ПЕДЕРАСТИТЕ СА НОВАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ  В БЪЛГАРИЯ.

Направихте мен и хиляди други българи  насила хомофоби с простичките действия на комсомолци и партийни идиоти.

Заставам нелегално и анонимно солидарно с журналиста и писателя Мартин Карбовски, който тези дни получи от Комисията за защита от дискриминацията писмо, с което се уведомява, че срещу него има сигнал от хомосексуалиста и борец за анални права - някой си Радослав Стоянов.

Ние поддържаме борбата на всички хомосексуалисти за анални права. Но не разбираме защо се е самосезирал един хомосексуалист, когато става дума за политика.

Хомосексуалистът Радослав Стоянов жестоко се е обидил на думата „цикъл“ в статия на Карбовски  от 10 ноември 2013 година (www.lentata.com, „Краят“) . Хомосексуалистът твърди,  че в статията има дискриминация по признак „пол“. Прочетете статията (тук). Тя е политическа и е идиотско, да не кажа хомосексуално, да се обидиш на едно изречение извадено от контекста.

Хомосексуалистът Радослав Стоянов е пратил „сигнал“ до КЗД. В този сигнал на висок език се обяснява как той се е засегнал, защото политиката в България е сравнена с лека жена в перманентен цикъл, сиреч перманентна революция,(има такъв виц), която не си върши добре работата. И думите на Карбовски били обида към жените. Всички жени. Според мен думите на Карбовски са обида към политиците. Затова трябваше да се самосезирате, другарю гей!

Има ли гейове-фашисти?

Какво искате? Да ми забраните на мен и на Карбовски, и на всички в тази страна да не правим сравнения, били те груби или весели?! Искате да забраните вицовете за политици и шегите за педерасти?! Или думата „цикъл“ ви се струва доста груба за публична употреба и ви дразни? Искате да забраните „водния цикъл“ и цикъла на Кребс? Или всичко свързано с цикличност, защото на един гей му е дошъл мензиса?! Доколкото знам – при педерастите цикълът се нарича диария, може би греша. Ето за горното  изречение може да сезирате Господ, ако искате, но ще го напиша и ще оставя и ще осъдя редакторите в Лентата заради цензура - ако не ми го пуснат.

Заради един обиден педераст трябва ли да забраним свободата на словото? Защото думата „педераст“ е част от моята свобода на словото. Ако тази дума ви обижда – просто не бъдете педерасти. Имплицитно не бъдете такива. Защото педераст е човек, който пише донос. Не е нещо друго.

И това не е проблемът, момчета и момичета! Проблемът е,  че Радослав Стоянов  работи в БХК като доносник. Негова работа е да следи медиите и да казва кое е дискриминация и на висок стил да тормози живота на хора като Андрей Слабаков и Мартин Карбовски? Същият иска да свали статията „Краят“ от сайта www.lentata.com. Ако това стане, това наистина ще е краят.

И краят ще е когато се докаже, че парите на данъкоплатците се харчат за „проучвания“ има ли проблем Карбовски да каже думата „цикъл“?!

Това не беше ли едно минало, което си отиде? Донос, защото някой е написал нещо – ако си обиден лично – иди в съда, осъди мръсника! Но ако си гей, каква ти е работата да защитаваш политиката у нас, която е наистина лека жена и това твърдение не е отникъде  дискриминационно!

Всъщност аз сбърках – педерастите не са просто новата Държавна сигурност. Педерастите искат да бъдат новите фашисти. Да облекат всички в униформи и никой, ама никой от тях да не бъде наричан с думата „педераст“. Освен това искат да се забранят политическите изказвания, в които има пол и намеци за мъжественост (или женственост). Искат нов световен ред и донякъде го постигат. Те са новото ДС в църквата, управляват  като тайно общество доста политически и духовни процеси. И в това нямаше да има нищо лошо, докато не се опитват да забранят свободата на словото. Да, тя може да бъде употребена и срещу тях. Това е свободата – за всички е. Не само за анално проникнатите.

Мартин Карбовски не е хомофоб. Достатъчно е да видите статиите му в „егоист“ по темата. Дали пък този акт на хомосексуалиста Радослав Стоянов не е отмъщение за разследванията на Карбовски за хомосексуализма в църквата?! Или искат да се попречи на Карбовски да бъде любопитен за всяко отклонение, законово или не. Няма теория на конспирацията, просто Карбовски е един от многото, които не искат да се оглеждат, когато разказват вицове за лесбийки, педерасти и блондинки на масата. Както и всички ние. Но аз, унгарецът Ищван Болка, вече ще се оглеждам. Аз съм нелегален борец срещу това педерастите да забранят свободата на словото. Простете ми, че съм анонимен.

Все пак сте простили на толкова много хора, че са педерасти, нали?!

А на хомосексуалиста Радослав Стоянов ще кажа – не се бърши с пердетата, когато правиш анален секс. Остават следи. Нямаме нищо против аналния ти секс. Но искаме пердетата чисти.

Разбираш ли?!:)))

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.